Pehi Csabi Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 http://www.powerfanatics.com/gallery/album...al_ki%20012.jpg http://www.powerfanatics.com/gallery/album...al_ki%20015.jpg ha a gyárinál sincs messze a kobaktól a tető akkor ebbe hogy fér be valaki, mert ha az ülés koppon a földön van akkor meg a pedálok stb. kezelése a gáz nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 lájk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 http://www.powerfanatics.com/gallery/album...al_ki%20012.jpg http://www.powerfanatics.com/gallery/album...al_ki%20015.jpg Mégsem adod el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 A chop hülyeség szerintem, iszonyatos melót von maga után, ha megvágod a tetőt... ... Nekem sem jön be, de attól még szívesen hebrákolnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 lájk http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...2_5718972_n.jpg Ronda... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Ronda... :) mee még nincs készen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Az a vicc,hogy több külföldi fórumon győzködött mindenki,maradjon gyári sárga...itthon meg emiatt nem tudnám(tudom) eladni...Pedig hetente oda jön valaki,hogy hihetetlen jó ez a sárga...csak bevállalni nem meri senki :D Na mindegy:Ma otthagytam a szerelőnél,teljes futómű felújításra...összesen egy talpast kell cserélni :) Igazából sajnálnám eladni,úgy vagyok ezzel mint Te a cabrióval,de lehet ettöl függetlenül belevágok a renyóba....csak várok még mert lesz olcsóbb is :D ha tényleg eladó felteszem a CSLSK-t (családi luxussportkaraván) használtautóra :D Vagy Gelko, nem érdekel? :lol: (jelenleg 6.4 l/100km-n áll az átlagfogyi mutató) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Szerintem szép az a sárga coupe és Én be is vállalnék egy olyan színű autót, simán. BMW festésénél is agyaltam hogy milyen legyen. Seat Leon sárgán ( mint Antinak a ducky volt ) vagy ezen a piroson vaciláltam, de végül piros lett. Ha még meg lesz, mire elviszik az autóm, lehetséges hogy megkereslek, bár spz egyből írna facebookra, hogy utánozni akarom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 coupe, gyorsan add el amíg van ára és vannak rá jelentkezők :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Szerintem szép az a sárga coupe és Én be is vállalnék egy olyan színű autót, simán. BMW festésénél is agyaltam hogy milyen legyen. Seat Leon sárgán ( mint Antinak a ducky volt ) vagy ezen a piroson vaciláltam, de végül piros lett. Ha még meg lesz, mire elviszik az autóm, lehetséges hogy megkereslek, bár spz egyből írna facebookra, hogy utánozni akarom. :) -.-' látom helgával azonos iq szinten vagytok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 ha tényleg eladó felteszem a CSLSK-t (családi luxussportkaraván) használtautóra :) Vagy Gelko, nem érdekel? :D (jelenleg 6.4 l/100km-n áll az átlagfogyi mutató) :lol: információkat kérek :D képekkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 információkat kérek :D képekkel :D na.. az f astra már "büdös" neki :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 felhasználási kör pontos meghatározása csak leszűkíti a lehetőségeket :D na pont ez a baj...szóval a felhasználás jellege : -munkába járni -telekre járni (hetente) -kirándulni/horgászni járni (igaz h évi pár alkalom de ültetett autóval nem lehet) ami kell : nagy csomagtartó hogy beférjenek a kerti gépek, hordó akármi...szóval caravan jó lenne valami magasabb felépítés mert az omegával is akadtam már el és az alja is kapott rendesen kényelem ne legyen olyan terepjáró ami olyan mint egy munkagép.... mindenképpen klímás normális üzemeltetési költség (12-13nál ne egyen többet ) amik szóba jönnek: valami igásló személyautó aminél leszarom ha törik, szakad valami ( mint az omega volt) (astra,combo,vectra, omega stb) terepjárók (frontera,vitara,cherokee) egyterúek (sintra,voyager) SUV-ok (ebből kevés van) na most hogy legyek célirányos :) egy modelt találtam eddig ami minden szempontnak megfelel és az a Honda CRV... az értékhatár legyen mondjuk 1 millió Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 na most hogy legyek célirányos :) egy modelt találtam eddig ami minden szempontnak megfelel és az a Honda CRV... az értékhatár legyen mondjuk 1 millió Ft CRV-t szerintem felejtsd el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 CRV-t szerintem felejtsd el... :) miért ? az alaktrészárakon kívül csak jót hallottam róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 miért ? az alaktrészárakon kívül csak jót hallottam róla hulladék mind... ezt én hallottam róluk... de Tied lesz... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 hulladék mind... ezt én hallottam róluk... de Tied lesz... :) :D honda hulladék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 amik szóba jönnek: valami igásló személyautó aminél leszarom ha törik, szakad valami ( mint az omega volt) (astra,combo,vectra, omega stb) terepjárók (frontera,vitara,cherokee) egyterúek (sintra,voyager) SUV-ok (ebből kevés van) Akkor minek küldjem át :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Akkor minek küldjem át :) "amik szóba jönnek: valami igásló személyautó aminél leszarom ha törik, szakad valami ( mint az omega volt) (astra,combo,vectra, omega stb)" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 "amik szóba jönnek: valami igásló személyautó aminél leszarom ha törik, szakad valami ( mint az omega volt) (astra,combo,vectra, omega stb)" vegyél Kamazt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 vegyél Kamazt! :D nicns benne klíma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 "amik szóba jönnek: valami igásló személyautó aminél leszarom ha törik, szakad valami ( mint az omega volt) (astra,combo,vectra, omega stb)" ezért kérdem. azért ez elég szépen meg van csinálva, igényes kis toldat van az elején, coupé hűtőrács, fekete belű lámpa, szemöldök, és a hátulja se olyan hogy ha nincs kedved kiszállni belőle hogy kinyisd az ólajtót akkor betolatsz oszt kész. azért küldtem opelklub@opelklubra pár képet meg mondatot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 -.-' látom helgával azonos iq szinten vagytok :) -.-' Látom mostanában humorérzékben, egy bronzszoborral egy szinten vagy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 ezért kérdem. azért ez elég szépen meg van csinálva, igényes kis toldat van az elején, coupé hűtőrács, fekete belű lámpa, szemöldök, és a hátulja se olyan hogy ha nincs kedved kiszállni belőle hogy kinyisd az ólajtót akkor betolatsz oszt kész. azért küldtem opelklub@opelklubra pár képet meg mondatot azért az omega sem volt lerugva....vagy ha baja volt akkor rendbe lett rakva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 válság van http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m6/bmw..._600_le-4954289 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts