Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Az a vicc,hogy több külföldi fórumon győzködött mindenki,maradjon gyári sárga...itthon meg emiatt nem tudnám(tudom) eladni...Pedig hetente oda jön valaki,hogy hihetetlen jó ez a sárga...csak bevállalni nem meri senki :D

Na mindegy:Ma otthagytam a szerelőnél,teljes futómű felújításra...összesen egy talpast kell cserélni :) Igazából sajnálnám eladni,úgy vagyok ezzel mint Te a cabrióval,de lehet ettöl függetlenül belevágok a renyóba....csak várok még mert lesz olcsóbb is :D

ha tényleg eladó felteszem a CSLSK-t (családi luxussportkaraván) használtautóra :D

Vagy Gelko, nem érdekel? :lol:

(jelenleg 6.4 l/100km-n áll az átlagfogyi mutató) ;)

Megosztás:

Szerintem szép az a sárga coupe és Én be is vállalnék egy olyan színű autót, simán. BMW festésénél is agyaltam hogy milyen legyen. Seat Leon sárgán ( mint Antinak a ducky volt ) vagy ezen a piroson vaciláltam, de végül piros lett.

Ha még meg lesz, mire elviszik az autóm, lehetséges hogy megkereslek, bár spz egyből írna facebookra, hogy utánozni akarom. :)

Megosztás:

Szerintem szép az a sárga coupe és Én be is vállalnék egy olyan színű autót, simán. BMW festésénél is agyaltam hogy milyen legyen. Seat Leon sárgán ( mint Antinak a ducky volt ) vagy ezen a piroson vaciláltam, de végül piros lett.

Ha még meg lesz, mire elviszik az autóm, lehetséges hogy megkereslek, bár spz egyből írna facebookra, hogy utánozni akarom. :)

-.-'

látom helgával azonos iq szinten vagytok :D

Megosztás:

felhasználási kör pontos meghatározása csak leszűkíti a lehetőségeket :D

na pont ez a baj...szóval a felhasználás jellege :

-munkába járni

-telekre járni (hetente)

-kirándulni/horgászni járni (igaz h évi pár alkalom de ültetett autóval nem lehet)

ami kell : nagy csomagtartó hogy beférjenek a kerti gépek, hordó akármi...szóval caravan

jó lenne valami magasabb felépítés mert az omegával is akadtam már el és az alja is kapott rendesen

kényelem

ne legyen olyan terepjáró ami olyan mint egy munkagép....

mindenképpen klímás

normális üzemeltetési költség (12-13nál ne egyen többet )

amik szóba jönnek: valami igásló személyautó aminél leszarom ha törik, szakad valami ( mint az omega volt) (astra,combo,vectra, omega stb)

terepjárók (frontera,vitara,cherokee)

egyterúek (sintra,voyager)

SUV-ok (ebből kevés van)

na most hogy legyek célirányos :) egy modelt találtam eddig ami minden szempontnak megfelel és az a Honda CRV...

az értékhatár legyen mondjuk 1 millió Ft

Megosztás:

"amik szóba jönnek: valami igásló személyautó aminél leszarom ha törik, szakad valami ( mint az omega volt) (astra,combo,vectra, omega stb)"

ezért kérdem. azért ez elég szépen meg van csinálva, igényes kis toldat van az elején, coupé hűtőrács, fekete belű lámpa, szemöldök, és a hátulja se olyan hogy ha nincs kedved kiszállni belőle hogy kinyisd az ólajtót akkor betolatsz oszt kész.

azért küldtem opelklub@opelklubra pár képet meg mondatot

Megosztás:

ezért kérdem. azért ez elég szépen meg van csinálva, igényes kis toldat van az elején, coupé hűtőrács, fekete belű lámpa, szemöldök, és a hátulja se olyan hogy ha nincs kedved kiszállni belőle hogy kinyisd az ólajtót akkor betolatsz oszt kész.

azért küldtem opelklub@opelklubra pár képet meg mondatot

azért az omega sem volt lerugva....vagy ha baja volt akkor rendbe lett rakva :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.