Lanti Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 nem is ment el drágán az olajteknő.. 273euro...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 nem is ment el drágán az olajteknő.. 273euro... Ménem licitáltál rá??? :)
Lanti Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Ménem licitáltál rá??? :) mert nem küldi magyarba és igy nincs aki leüsse, hiába lehet elküldeni demóhoz...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Miért nem regelsz már egyet??? Aztán csurgathatod a nyálad...
Lanti Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Miért nem regelsz már egyet??? Aztán csurgathatod a nyálad... van ebay regem, de kell paypal meg minden buziság, meg amúgy se tudok 1 szót se dojcsul... stock meg leüt/megkérdez mindent nekem :)
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 van ebay regem, de kell paypal meg minden buziság, meg amúgy se tudok 1 szót se dojcsul... stock meg leüt/megkérdez mindent nekem :) Túl sokat vakarodzol ezen a témán, már rég kész lenne...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Túl sokat vakarodzol ezen a témán, már rég kész lenne... Nem tudja még, hogy roof-chop vagy big-block legyen :)
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Nem tudja még, hogy roof-chop vagy big-block legyen :D Áááá az hülyeség lenne, de az olajteknő már rég kész lehetne... :)
Stefan Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Áááá az hülyeség lenne, de az olajteknő már rég kész lehetne... :) Néhány elvetemült Corsás nekiállt volna, már rég foroghatna az XE-vel :D
Zsoltee Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Néhány elvetemült Corsás nekiállt volna, már rég foroghatna az XE-vel :) Ja a kasztni darabokban lenne, az XE egy talicskában ( álá Dini ) ő meg pöröghetne körülötte. :D :D :D :lol:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 nem is ment el drágán az olajteknő.. 273euro... és egyszer elreped mint nekem aztán lenne kurv@anyázás :)
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Néhány elvetemült Corsás nekiállt volna, már rég foroghatna az XE-vel :D A chop hülyeség szerintem, iszonyatos melót von maga után, ha megvágod a tetőt... Viszont egy alu teknőt átlakítani azért nem olyan nagy ördöngősség... :)
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 A chop hülyeség szerintem, iszonyatos melót von maga után, ha megvágod a tetőt... Van abban annyi zártszelvény,hogy semmi baja nem lenne tőle... :) :D :D :D
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Van abban annyi zártszelvény,hogy semmi baja nem lenne tőle... :) :D :D :D Nem is az alja a sok meló, hanem a tető felső vonalán is változtatni kell, az oszlopokat is meg kell vágni/húzni és ami a legdurvább: szélvédőket kell gyártatni.
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Nem is az alja a sok meló, hanem a tető felső vonalán is változtatni kell, az oszlopokat is meg kell vágni/húzni és ami a legdurvább: szélvédőket kell gyártatni. Ma már nem olyan nagy dolog szélvédőt gyártani...az a legkevesebb az egészben.Viszont egyedi lenne,még a németeknél is. :)
Gelko Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Chopppolni szép és jó...ha nem jön be akkor nem jön be :)
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Ma már nem olyan nagy dolog szélvédőt gyártani...az a legkevesebb az egészben.Viszont egyedi lenne,még a németeknél is. :) Az biztos, hogy egyedi, de a facom szívna vele. :D Inkább tolnék abból egy V6 turbót az elejébe. :D
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Még mindig más színben kérem :D Az a vicc,hogy több külföldi fórumon győzködött mindenki,maradjon gyári sárga...itthon meg emiatt nem tudnám(tudom) eladni...Pedig hetente oda jön valaki,hogy hihetetlen jó ez a sárga...csak bevállalni nem meri senki :D Na mindegy:Ma otthagytam a szerelőnél,teljes futómű felújításra...összesen egy talpast kell cserélni :) Igazából sajnálnám eladni,úgy vagyok ezzel mint Te a cabrióval,de lehet ettöl függetlenül belevágok a renyóba....csak várok még mert lesz olcsóbb is :D
Gelko Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Az a vicc,hogy több külföldi fórumon győzködött mindenki,maradjon gyári sárga...itthon meg emiatt nem tudnám(tudom) eladni...Pedig hetente oda jön valaki,hogy hihetetlen jó ez a sárga...csak bevállalni nem meri senki :D Na mindegy:Ma otthagytam a szerelőnél,teljes futómű felújításra...összesen egy talpast kell cserélni :) Igazából sajnálnám eladni,úgy vagyok ezzel mint Te a cabrióval,de lehet ettöl függetlenül belevágok a renyóba....csak várok még mert lesz olcsóbb is :D milyen renyó az ?
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 milyen renyó az ? scenic 1.9dci...de nem az autó érdekes,hanem az ára :)
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Nem fogom fel okoskodásnak csak nem értem hogyan legyek célirányos :) felhasználási kör pontos meghatározása csak leszűkíti a lehetőségeket :D
Recommended Posts