coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Pistáéról lecsúsztam :) azóta szarul alszom :D J0hnny ! Caravan készül ? mikor lesz kész ? holnap ? :D Amúgy nem akarok F astrát csak ha lenne egy jó akkor talán igen...de csakis klímás Gsi-t. Coupe ! Láttalak a héten a Kerepesin....nagyon sárga az a sárga :D Nem emlékszem sárgára :lol: ;) :) Mennyit szánnál egy f astrára?Persze nem olyan mint a Pistáé VOLT :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 uhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 uhh http://kepfeltoltes.hu/110221/5439693392_9...ltoltes.hu_.jpg Jó ez a felni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Jó ez a felni :) nagyon nagyon komoly! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Mennyit szánnál egy f astrára?Persze nem olyan mint a Pistáé VOLT :) :D :D Nem sokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Nem sokat :) Akkor marad a kertben :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 uhh http://kepfeltoltes.hu/110221/5439693392_9...ltoltes.hu_.jpg Megfogott a péntek esti dízelmag varázsa??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Akkor marad a kertben ;) :) :D :lol: Add el Gelkónak, és vedd meg helyette a bubut... mindenki jól fog járni... :) :D :D de Gelko és én biztosan... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Add el Gelkónak, és vedd meg helyette a bubut... mindenki jól fog járni... :) :D :D de Gelko és én biztosan... :D :lol: Abból a pénzből amit adna érte,még gumit se tudnék venni rá ;) Igazából nem kell ennél jobb,6.9-7.2 fogyaszt,ha akarom megy is,70e km alatt szinte semmi baja nem volt...csak lenne egy jó vétel de most nincs annyi pénzem,és 3 autó sem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Abból a pénzből amit adna érte,még gumit se tudnék venni rá :) Igazából nem kell ennél jobb,6.9-7.2 fogyaszt,ha akarom megy is,70e km alatt szinte semmi baja nem volt...csak lenne egy jó vétel de most nincs annyi pénzem,és 3 autó sem kell. Miaz ? :D Coupe Astrája nem jó nekem mert vissza kéne emelni meg sajnálnám tönkretenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Miaz ? :) Coupe Astrája nem jó nekem mert vissza kéne emelni meg sajnálnám tönkretenni :D Vissza van emelve,teljesen gyári :D Azért messze nem olyan makulátlan mint régen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Miaz ? :) Coupe Astrája nem jó nekem mert vissza kéne emelni meg sajnálnám tönkretenni :D Gondolom az olcsó RS... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Miaz ? :) Azt nem írom le...de neked úgy se kellene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Abból a pénzből amit adna érte,még gumit se tudnék venni rá :) Igazából nem kell ennél jobb,6.9-7.2 fogyaszt,ha akarom megy is,70e km alatt szinte semmi baja nem volt...csak lenne egy jó vétel de most nincs annyi pénzem,és 3 autó sem kell. Na látod... GSI elad, akkor már csak 1 van, tehát lehet venni egyet... az ajánlatom pont kétszer úgy megy, pont kétszer annyi benyával... tehát ezt egyszerűsítjük kettővel, és már is 7-et fogyaszt, és ha akarod megy... :) :D bár 70e km-t még nem tettem bele, de 28e-t már igen... és igazából most kell majd rá költeni ezt azt :D ... szóval??? Szerintem kihagyhatatlan ajánlat... :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Azt nem írom le...de neked úgy se kellene :D Én már leírtam... :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Na látod... GSI elad, akkor már csak 1 van, tehát lehet venni egyet... az ajánlatom pont kétszer úgy megy, pont kétszer annyi benyával... tehát ezt egyszerűsítjük kettővel, és már is 7-et fogyaszt, és ha akarod megy... :) :D bár 70e km-t még nem tettem bele, de 28e-t már igen... és igazából most kell majd rá költeni ezt azt :D ... szóval??? Szerintem kihagyhatatlan ajánlat... :D :lol: ;) Alszom még rá kicsit :) :D :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Alszom még rá kicsit :) :D :D :D :lol: Jah... és a GSI árából amit gumira szánnál azt megúszod... zsír új gumikat kapsz hozzá... ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Jah... és a GSI árából amit gumira szánnál azt megúszod... zsír új gumikat kapsz hozzá... ;) :) :D Télit is?mert akkor ez már a tényleg kihagyhatatlan kategória :) :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Télit is?mert akkor ez már a tényleg kihagyhatatlan kategória :D :D :D :lol: ;) Hány darabot szeretnél??? :) :D :lol: Az a kék amúgy nem origi RS, hanem valami utólagos móka... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Hány darabot szeretnél??? :D :D :D Az a kék amúgy nem origi RS, hanem valami utólagos móka... :) Nem akarok drága autót,tehát nem kell az rs...nekem olcsón fenntartható autó kell,amiben elfér a gyerek,meg a kutya is....de tényleg csak azért fordult meg a fejemben,mert ez elég alkalmi vétel lenne...és az szinte az astra áráért,viszont eléggé le van lakva,szóval költeni kell rá....Annyit elárulok hogy renault,és nem álmaim autója,viszont 5-6L eszik.Sose szeretném,de ez már nem érdekel,ebből már kinőttem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 ....viszont eléggé le van lakva,szóval költeni kell rá....Annyit elárulok hogy renault,és nem álmaim autója,viszont 5-6L eszik.Sose szeretném,de ez már nem érdekel,ebből már kinőttem :) Megvennéd a Dobit??? :) :D :D :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nem akarok drága autót,tehát nem kell az rs...nekem olcsón fenntartható autó kell,amiben elfér a gyerek,meg a kutya is....de tényleg csak azért fordult meg a fejemben,mert ez elég alkalmi vétel lenne...és az szinte az astra áráért,viszont eléggé le van lakva,szóval költeni kell rá....Annyit elárulok hogy renault,és nem álmaim autója,viszont 5-6L eszik.Sose szeretném,de ez már nem érdekel,ebből már kinőttem :) az remélem hogy érzed, hogy az életben SOHA TÖBBET nem szólhatsz meg a Zafiráért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 az remélem hogy érzed, hogy az életben SOHA TÖBBET nem szólhatsz meg a Zafiráért... :D pláne, hogy az legalább opel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Anti te meg el akarod adni azt amit már nekem ígértél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 az remélem hogy érzed, hogy az életben SOHA TÖBBET nem szólhatsz meg a Zafiráért... :D Eddig se szóltalak meg..... :) Kiszámoltuk Attilával durván 200e-ből rendbe lehet rakni,kell egy varázsgarázs neki.....és 1.2-13at tud a kocsi...A kereskedők meg nem akarnak érte 700e-sem adni,mert zörög a motor(Vagy klíma kompresszor vagy generátor)és a képeken nem látszik,hogy jégverte a gépháztető.Szerintem ha adnék érte 650e,az jó ár lenne érte.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts