Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Pistáéról lecsúsztam :) azóta szarul alszom :D

J0hnny ! Caravan készül ? mikor lesz kész ? holnap ? :D Amúgy nem akarok F astrát csak ha lenne egy jó akkor talán igen...de csakis klímás Gsi-t.

Coupe ! Láttalak a héten a Kerepesin....nagyon sárga az a sárga :D

Nem emlékszem sárgára :lol: ;) :)

Mennyit szánnál egy f astrára?Persze nem olyan mint a Pistáé VOLT :D :lol: :D

Megosztás:

Add el Gelkónak, és vedd meg helyette a bubut... mindenki jól fog járni... :) :D :D de Gelko és én biztosan... :D :lol:

Abból a pénzből amit adna érte,még gumit se tudnék venni rá ;)

Igazából nem kell ennél jobb,6.9-7.2 fogyaszt,ha akarom megy is,70e km alatt szinte semmi baja nem volt...csak lenne egy jó vétel de most nincs annyi pénzem,és 3 autó sem kell.

Megosztás:

Abból a pénzből amit adna érte,még gumit se tudnék venni rá :)

Igazából nem kell ennél jobb,6.9-7.2 fogyaszt,ha akarom megy is,70e km alatt szinte semmi baja nem volt...csak lenne egy jó vétel de most nincs annyi pénzem,és 3 autó sem kell.

Miaz ? :D

Coupe Astrája nem jó nekem mert vissza kéne emelni meg sajnálnám tönkretenni :D

Megosztás:

Abból a pénzből amit adna érte,még gumit se tudnék venni rá :)

Na látod... GSI elad, akkor már csak 1 van, tehát lehet venni egyet... az ajánlatom pont kétszer úgy megy, pont kétszer annyi benyával... tehát ezt egyszerűsítjük kettővel, és már is 7-et fogyaszt, és ha akarod megy... :) :D bár 70e km-t még nem tettem bele, de 28e-t már igen... és igazából most kell majd rá költeni ezt azt :D ... szóval??? Szerintem kihagyhatatlan ajánlat... :D :lol: ;)

Megosztás:

Na látod... GSI elad, akkor már csak 1 van, tehát lehet venni egyet... az ajánlatom pont kétszer úgy megy, pont kétszer annyi benyával... tehát ezt egyszerűsítjük kettővel, és már is 7-et fogyaszt, és ha akarod megy... :) :D bár 70e km-t még nem tettem bele, de 28e-t már igen... és igazából most kell majd rá költeni ezt azt :D ... szóval??? Szerintem kihagyhatatlan ajánlat... :D :lol: ;)

Alszom még rá kicsit :) :D :lol: :D :lol:

Megosztás:

Hány darabot szeretnél??? :D :D :D

Az a kék amúgy nem origi RS, hanem valami utólagos móka... :)

Nem akarok drága autót,tehát nem kell az rs...nekem olcsón fenntartható autó kell,amiben elfér a gyerek,meg a kutya is....de tényleg csak azért fordult meg a fejemben,mert ez elég alkalmi vétel lenne...és az szinte az astra áráért,viszont eléggé le van lakva,szóval költeni kell rá....Annyit elárulok hogy renault,és nem álmaim autója,viszont 5-6L eszik.Sose szeretném,de ez már nem érdekel,ebből már kinőttem :lol:

Megosztás:

Nem akarok drága autót,tehát nem kell az rs...nekem olcsón fenntartható autó kell,amiben elfér a gyerek,meg a kutya is....de tényleg csak azért fordult meg a fejemben,mert ez elég alkalmi vétel lenne...és az szinte az astra áráért,viszont eléggé le van lakva,szóval költeni kell rá....Annyit elárulok hogy renault,és nem álmaim autója,viszont 5-6L eszik.Sose szeretném,de ez már nem érdekel,ebből már kinőttem :)

az remélem hogy érzed, hogy az életben SOHA TÖBBET nem szólhatsz meg a Zafiráért... :D

Megosztás:

az remélem hogy érzed, hogy az életben SOHA TÖBBET nem szólhatsz meg a Zafiráért... :D

Eddig se szóltalak meg..... :) Kiszámoltuk Attilával durván 200e-ből rendbe lehet rakni,kell egy varázsgarázs neki.....és 1.2-13at tud a kocsi...A kereskedők meg nem akarnak érte 700e-sem adni,mert zörög a motor(Vagy klíma kompresszor vagy generátor)és a képeken nem látszik,hogy jégverte a gépháztető.Szerintem ha adnék érte 650e,az jó ár lenne érte....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.