Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Srácok! Este??? én most iszom a jól megérdemelt sörömet, nem mintha érdekelne valakit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 én most iszom a jól megérdemelt sörömet, nem mintha érdekelne valakit :D Finom Pittingert? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Finom Pittingert? :) á, amit kapunk védőitalnak az ügyfelektől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Ez kié lehet? :) Segítségnek itt van még egy kép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Hát a felni az enyém az biztos :D Szegény mennyi mindent átélt már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Dinynek nem emelkedett :D Hát nem mindenki tudja 180-ért venni még mindig :D :D :D egy XE is bőven elég lesz... inkább találj nekem egy 1.8s manta kartert :) :lol: Valamelyik nap volt fent ebayon, nem azt montad h minden pénzt megérne???? Hát a felni az enyém az biztos :lol: Szegény mennyi mindent átélt már :D Mint Egy jó vectra turbo, valaki mindig megveszi :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 egy XE is bőven elég lesz... inkább találj nekem egy 1.8s manta kartert :) :D Ma beszéltem tassal személyesen, 300ójrót mondott. :D Szerintem jobb otthon faragni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Ma beszéltem tassal személyesen, 300ójrót mondott. :) Szerintem jobb otthon faragni. :D és annyiért hozná is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Valamelyik nap volt fent ebayon, nem azt montad h minden pénzt megérne???? nem küldi magyarhonba....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 á, amit kapunk védőitalnak az ügyfelektől :) "sörre" emlékszem....bleeeeeeeeeeee :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Mi ez a kép Pista? Beléptél valami szektába? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Megfrissítettem a telóm, most már 2.3as andruida van rajta, erre abból kiszedték a facebookos képmegosztást. Hát milyen dolog ez mikor erre tervezték? :) Még a végén eljutunk oda, hogy olyan logikus lesz mint a microfsoft Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Megfrissítettem a telóm, most már 2.3as andruida van rajta, erre abból kiszedték a facebookos képmegosztást. Hát milyen dolog ez mikor erre tervezték? :) Még a végén eljutunk oda, hogy olyan logikus lesz mint a microfsoft Miféle fajta van neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Miféle fajta van neked? LG Optimus One P500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Megfrissítettem a telóm szombat reggel fél 7kor? mér nem iszol rendesen? Mi ez a kép Pista? Beléptél valami szektába? :) pont ez jutott eszembe nekem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 szombat reggel fél 7kor? mér nem iszol rendesen? ja az csak egy sör volt, nem iszom egyedül ennél többet :) a telót meg tegnap frissítettem meg este, de ezt a funkciókiesést csak ma reggel vettem észre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Hát a felni az enyém az biztos :lol: Szegény mennyi mindent átélt már :) Hát valóban... volt neki anno egy jobb élete... amikor még szlalomokon, és esti raccsingmókákon vett részt, nem csak állt és várta otthon a gazdit, hogy mikor gurulnak már egy izmos kört.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Persze az én esküvőmön lehetett GSi-t szerelni öltönyben,a hazásságkötő terem felé :D :D :D :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Ez kié lehet? :) https://lh4.googleusercontent.com/-TsRmWOg9...ban%2520008.jpg Segítségnek itt van még egy kép. :D Hát ez sem ma volt... :D De ki lehetett az a fehér nagy lámpás a háttérben??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Mi ez a kép Pista? Beléptél valami szektába? :) Teee alulművelt :D Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Vadászrepülő osztálya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Nem tudtok eladó GSi Caravant ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Nem tudtok eladó GSi Caravant ? Két héttel lecsúsztál egy csodapéldányról... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Teee alulművelt :) Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Vadászrepülő osztálya :D Ma már csak század sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 az oké.. és mi köze pistának hozzá? látta a tv-be? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Nem tudtok eladó GSi Caravant ? Tegnap voltam Kiskaszánál. Egy fekete mötál GSi épülget már pár hete nála. Gondatlan kezek közül került hozzá, a sok apró hiba javítva van rajta (kasztni, hülyegyerek tuning uninstall stb), tegnap a beltér takarítása volt épp folyamatban, mikor nála jártam. XE moci, klíma, tetőablak, hibátlan kasztni(körbe lett fújva a tetejét kivéve) új első lökös stb. Nemsokára eladó lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts