Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 akkor ezt buktuk, pedig már 4 gumim is van felnin erre a nemes eseményre :D nem baj pályanap máskor is lesz.... Antinak meg kitudja lesz e még :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 nem baj pályanap máskor is lesz.... Antinak meg kitudja lesz e még :) :D :D :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 nem baj pályanap máskor is lesz.... Antinak meg kitudja lesz e még :) :D :D :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 egy bocskai férfi ruhára a kérdés: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 egy bocskai férfi ruhára a kérdés: http://kepfeltoltes.hu/110809/bocskai_www....ltoltes.hu_.png és ezt te hogy is találtad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 és ezt te hogy is találtad? :) minnyá lejáro aukció vóóót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 ma alig emelkedett 5 forintot a frank.. Dinynek -> :) :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 a sok hüje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 beteg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Jól szól az 1.2 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 mivala? Busz-Metró-Villamos :D :D :D bár.....kapok kölcsön kocsit, ide-oda fuvarozgatnak néha.....ebben is van koncepció :) :lol: pályanap kapcsán meg : ez legyen a legnagyobb ütközés mindenki életében : ))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 ma alig emelkedett 5 forintot a frank.. Dinynek -> :) :D :D :D :lol: Dinynek nem emelkedett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Dinynek nem emelkedett :) Szarunk a pénzre...még egy doboz gyufát, a szentségit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Viccet félre téve... sajnálom, hogy így alakult a dátum... a másik verzió a BW lett volna pont amikor még a Debreceni verzió volt tervben... emiatt átetettük erre a dátumra... rá egy hét múlva jött a hír, hogy ekkorra tudják foglalni a pályát... hát puff... nekünk több verzió nem játszott sajnos... :D Én is sajnálom :D BW hétvégéjén volt kollégám barátjának az esküvője, képzelheted milyen jól szórakoztak 40 fokban öltönyben... Érdekes, mert tavaly Pályanap után zúztam le Balcsiföldvárra esküvőre, és most is fogok, csak Almádiba. Ez a szeptember eleje ez ilyen esküvős időpont. De Anti, délelőtt Te is simán le tudsz jönni, az esküvőszervezés úgyis a nők dolga :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 ... De Anti, délelőtt Te is simán le tudsz jönni, az esküvőszervezés úgyis a nők dolga :D Én feldobtam...de Dettinek nem volt őszinte a mosolya... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Én feldobtam...de Dettinek nem volt őszinte a mosolya... :) :D :D Én mondtam hogy a Nőkkel csak a baj van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Én mondtam hogy a Nőkkel csak a baj van :) Félő, hogy belecsúsznánk egy Másnaposok 3. forgatásba... :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Félő, hogy belecsúsznánk egy Másnaposok 3. forgatásba... :-D Ez jó ötlet, ugorj le előző este Kecsóra, majd megkerülsz aznap kettőkor. Az még simánjó nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Ez jó ötlet, ugorj le előző este Kecsóra, majd megkerülsz aznap kettőkor. Az még simánjó nem? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Nem piti ahogy Tuboly elrúgja neki az RTL előtt... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 beteg Úgy nézem, hogy befér a 20V a C Kadettba. :) Valószínű, hogy majdnem egyszerűbben elférne már egy 20V turbó is, mint egy C20LET, de akkor már alá kellene faragni egy erősített E30 hátsó hidat is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 C Kadettba Audi motort, hát Te sem vagy normális :) Szerk.: Mint ahogy sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Úgy nézem, hogy befér a 20V a C Kadettba. :D Valószínű, hogy majdnem egyszerűbben elférne már egy 20V turbó is, mint egy C20LET, de akkor már alá kellene faragni egy erősített E30 hátsó hidat is :lol: ;) neked ez az elfér kategória??? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts