Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Van egy balos előrehajtós gyári GSi ülésem, szokásos helyen kicsit feslett... Tökkkéletes lenne. Mi péz egy olyan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Btw nagyon szépen köszi az infót és a segítséget. :) nm :D különben PROMPT bmv és nem úgy mint te :D nem panaszkodásként, csak hogy lásd mit miért írtam :D tehát Petinél nincs....akkor máris kevesebb helyen lehet : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Van egy balos előrehajtós gyári GSi ülésem, szokásos helyen kicsit feslett... Jánoooss, pattints róla Zsolinak képet, HA okézza, akkor lehet el is tudom hozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 nm :D különben PROMPT bmv és nem úgy mint te :D nem panaszkodásként, csak hogy lásd mit miért írtam :D tehát Petinél nincs....akkor máris kevesebb helyen lehet : ))))) A második és harmadik mondatod nem igazán értem, de már megszoktad gondolom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A második és harmadik mondatod nem igazán értem, de már megszoktad gondolom :) Na neked akkor már jobb... én egy mondatot sem látok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A második és harmadik mondatod nem igazán értem, de már megszoktad gondolom :D nincs kocsim, amit használni tudok jelenleg :) ha ott nincs, akkor már kevesebb helyen lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Na neked akkor már jobb... én egy mondatot sem látok... :) A szemtakarót csak alváskor használd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 nincs kocsim, amit használni tudok jelenleg :) ha ott nincs, akkor már kevesebb helyen lehet :D áhááááá, most már minden világos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Na neked akkor már jobb... én egy mondatot sem látok... ;) :) :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 persze hogy lefotózom, shimán......HA megfizeted az időmet amit fotózással és az ide-oda úttal töltök :D inkább ne kérd, hogy kiszámoljam Neked meg mióta van ekkora arcod Pista ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Neked meg mióta van ekkora arcod Pista ? :) Nekem is megfordult a fejemben,hogy megkérdezem.... :D :D :lol: de így legalább nem én tettem ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 nem kell szépen kinézni-e, úgyis csak a szobámba lesz. :) 1kuty vett most egy garnitúra GSi ülést kedden, én vittem el neki ingyen az időm és benzinpénzem felszámítása nélkül. Állítólag nem túl jó és szerintem nem is kell neki csak égette a zsebét a pénz. Írj neki ha gondolod barta.tamas.mail(kukac)gmail.com hátha megválna az egyik első üléstől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 1kuty vett most egy garnitúra GSi ülést kedden, én vittem el neki ingyen az időm és benzinpénzem felszámítása nélkül. Állítólag nem túl jó és szerintem nem is kell neki csak égette a zsebét a pénz. Írj neki ha gondolod barta.tamas.mail(kukac)gmail.com hátha megválna az egyik első üléstől. Köszi az infót, megvárom János-t hogy mit mondd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Neked meg mióta van ekkora arcod Pista ? :) Amióta ezt látja másoktól a BKV-n... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Köszi az infót, megvárom János-t hogy mit mondd. :) Ahogy érzed. Ez, hogy János annyira vicces. Van annak a gyereknek rendes neve is, mér nem lehet Dzsoninak hívni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Ahogy érzed. Ez, hogy János annyira vicces. Van annak a gyereknek rendes neve is, mér nem lehet Dzsoninak hívni? :) Mert erre a "Dzsonira" még jobban allergiás. Majd meglátod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 nincs kocsim, amit használni tudok jelenleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Neked meg mióta van ekkora arcod Pista ? :) ha tehetném, akkor azt mondanám : cseréljünk két hétre :D kíváncsi vagyok, hogy utána mit mondanál : o ) hidd el, hogy van az a szint, amikor ha lenne még egy életed, akkor az sem lenne elég DE ez evidens módon a saját döntéseim, nem kötelező így cselekednie senkinek ui : azért az érdekes, hogy Zsolti ezt írta : "áhááááá, most már minden világos." :D ui2 : István most nagyon "kiesik az életemből", így nem tudom ő hogy áll teendőkkel : )))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 nincs kocsim, amit használni tudok jelenleg :D ??? már a caravan sincs meg? gyorsan össze kell tenni a calibrát akkor lesz ótód és legalább a hely is felszabadul nálunk :) de van egy eladó Gsi-m is ha érdekel :) nix nem ismerős a dizájn ? : ))))) beszélhetnénk amúgy :D ui : nem tudom melyikünknél nehezebb követni a dolgokat :D :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 nix nem ismerős a dizájn ? : ))))) http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...8_3732787_n.jpg beszélhetnénk amúgy :) ui : nem tudom melyikünknél nehezebb követni a dolgokat :D :D :D :lol: aha ismerős, de még mindig nem tudom hogy megvan e, csak kölcsön adtad, vagy átvette és ezért olyan "kadettos" az eleje :) miről szeretnél beszélni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 aha ismerős, de még mindig nem tudom hogy megvan e, csak kölcsön adtad, vagy átvette és ezért olyan "kadettos" az eleje :) Na látod, erről én is totál le vagyok maradva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Na látod, erről én is totál le vagyok maradva. :D viszont nekem lehet illene tudnom, mert valószínű említette, de lehet megint szita módban voltam akkor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 aha ismerős, de még mindig nem tudom hogy megvan e, csak kölcsön adtad, vagy átvette és ezért olyan "kadettos" az eleje :) miről szeretnél beszélni? :lol: ezen kocsi nincs a nevemen, exautó :D félsz miii ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 viszont nekem lehet illene tudnom, mert valószínű említette, de lehet megint szita módban voltam akkor :) Rossz hatással van rád a pia. :D Egyébként Én még mindig beszámítanám a BMWbe a GSidet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Rossz hatással van rád a pia. :D Egyébként Én még mindig beszámítanám a BMWbe a GSidet. :D :) na ő biztos olyan szinten van mint én idő kapcsán, csak én többet cirkulálok :D 2.3 papíron ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts