Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Neked már semmi nem távolság mi??? :D :D :lol: Van Németországban gyári C kadett Caravan hátsó gumiba való levegő... szerintem induljunk érte... :) már csak max olajteknőért megyünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 hát ki mihez ért :) :D Asszonynak nem mondom a jövő hetet mert akkor addig engem fog nyúzni, hogy tuti jössz e meg stb. Kész ez a nő, mindíg gyorsabb autót akar. Már a Bociba is letet akar de persze ne legyen drága mert gyerek is kéne :D :D gyereket el kell küldeni dolgozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 hát ki mihez ért :) :D Asszonynak nem mondom a jövő hetet mert akkor addig engem fog nyúzni, hogy tuti jössz e meg stb. Kész ez a nő, mindíg gyorsabb autót akar. Már a Bociba is letet akar de persze ne legyen drága mert gyerek is kéne :D :D van eladó pedig... üzenem neki... :lol: ;) (Nem gyerek... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 már csak max olajteknőért megyünk :D Na addig gyűjtök én is, és elhozom a fehéret 10.000 EUR-ért... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Neked már semmi nem távolság mi??? :) :D :lol: Van Németországban gyári C kadett Caravan hátsó gumiba való levegő... szerintem induljunk érte... :) ilyen buliknál szóljatok előre és nem marad el a szórakozás tuti :D :D A hét ötlete meg szerintem, hogy elmegyünk az asrtával hozzátok, odaadom neked egy hétre te meg a bubut és megkíméllek a nagy fogyasztástól, ja és minden zár működni fog egy hét múlva is :D :lol: ui.: kulcsot már úgysem kell adnom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 ilyen buliknál szóljatok előre és nem marad el a szórakozás tuti :) :D A hét ötlete meg szerintem, hogy elmegyünk az asrtával hozzátok, odaadom neked egy hétre te meg a bubut és megkíméllek a nagy fogyasztástól, ja és minden zár működni fog egy hét múlva is :D :D ui.: kulcsot már úgysem kell adnom :lol: A végén még a bubunak is törött lesz a kilincse, de indul majd opel kulccsal.. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 gyereket el kell küldeni dolgozni 2 évesen :) , de addig meg várjak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 ilyen buliknál szóljatok előre és nem marad el a szórakozás tuti :D :D A hét ötlete meg szerintem, hogy elmegyünk az asrtával hozzátok, odaadom neked egy hétre te meg a bubut és megkíméllek a nagy fogyasztástól, ja és minden zár működni fog egy hét múlva is :D :lol: ui.: kulcsot már úgysem kell adnom ;) A Cabriot már nem is??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 A végén még a bubunak is törött lesz a kilincse, de indul majd opel kulccsal.. :D :D Hát ha Pistán múlik... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 2 évesen :) , de addig meg várjak? Na ne legyél már amatőr... krumplit szedni négykézláb is lehet... ahhoz nem kell tudni járni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Na ne legyél már amatőr... krumplit szedni négykézláb is lehet... ahhoz nem kell tudni járni... :) :D Takarítani is jobban tud 4x4 üzemmódban.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 vannak ennél jövedelmezőbb munkák is azért.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 A Cabriot már nem is??? :) hát azért vannak határok :D , de ha teli tankal adod a bubut akkor okés, csak ne jöjjenek a régi emlékek, mint az álva tető nélkül kihugyozás meg stb :D , ja és vigyázz az első szélvédőre, mert az ritka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 vannak ennél jövedelmezőbb munkák is azért.. minden ötletet várok aztán majd döntök, hogy kell e vagy nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Demó akkor most a nagyfaluban lakoltok? Hát ez egyre szarabb hely lesz úgyhogy sokáig ne legyél itten. Mi is menekülnénk ha tudnánk. Még nem, majd egy hónap múlva. :) Nem tervezem, hogy sokáig maradjak, mindenképp lépni akarok külföldiába. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 minden ötletet várok aztán majd döntök, hogy kell e vagy nem :) csak ne legyen foga Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 csak ne legyen foga akkor még őszinte a sikoly is... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 akkor még őszinte a sikoly is... :) :D és nem tudja elmondani otthon, hogy mi történt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Ezt meg kell hallgatni... :) :D :D http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=...vvvvvvvvvvvvvvv Ez se rossz :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Igazából nem feltétlenül szeretnék szerelőként dolgozni, de persze előbb csinálnám azt, mint hogy elmenjek pizzafutárnak. :D Jó lenne a szakmámban dolgozni, vagy valami hasonlót, esetleg a nyelvtudásomat hasznosítani. De hát mint tudjuk, az élet nem kívánságműsor, azt kell csinálni, amire épp akad lehetőség :D Köszi. :) Peti én mondtad Danit, de mintha az lett volna, hogy nem akarsz szerelni : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 A lényeg, hogy amíg én a C alá beraktam egy Manta komplett hidat, ez oldalanként két cm-vel szélesebb... Lanti ezt szerette volna elkerülni, és erre csak ez a megoldás... :D Jó az 4-nek is oldalaként, lényeg h nagyon sok :D :D De hihetetlen a csávó... két napra kapja költsön a combinót, első nap a hátsó zárat teszik tönkre, aztán meg valahova eltűnik a kulcs fele... ######a... :) Nálam érdekes módon sose történnek ilyenek... én csak mocit tudok kinyírni, ilyenekhez nem értek... :D :lol: ;) Diny tudna mesélni :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 amúgy van nagy c hidam is limo/coupe-é nem, az neked nincs :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 komoly http://gyujtemeny.vatera.hu/kepregeny_ujsa...824698&pt=3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 komoly http://gyujtemeny.vatera.hu/kepregeny_ujsa...824698&pt=3 sz@r nem ADAC caravan :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Írtam az állást keresek topicba, ha valaki tud esetleg valamit, nagyon megköszönném! :) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry820787 Köszi szépen! :D Merci gyárat nem próbáltad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts