Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

hát ki mihez ért :) :D

Asszonynak nem mondom a jövő hetet mert akkor addig engem fog nyúzni, hogy tuti jössz e meg stb. Kész ez a nő, mindíg gyorsabb autót akar. Már a Bociba is letet akar de persze ne legyen drága mert gyerek is kéne :D :D

gyereket el kell küldeni dolgozni

Megosztás:

hát ki mihez ért :) :D

Asszonynak nem mondom a jövő hetet mert akkor addig engem fog nyúzni, hogy tuti jössz e meg stb. Kész ez a nő, mindíg gyorsabb autót akar. Már a Bociba is letet akar de persze ne legyen drága mert gyerek is kéne :D :D

van eladó pedig... üzenem neki... :lol: ;) (Nem gyerek... :) )

Megosztás:

Neked már semmi nem távolság mi??? :) :D :lol:

Van Németországban gyári C kadett Caravan hátsó gumiba való levegő... szerintem induljunk érte... :)

ilyen buliknál szóljatok előre és nem marad el a szórakozás tuti :D :D

A hét ötlete meg szerintem, hogy elmegyünk az asrtával hozzátok, odaadom neked egy hétre te meg a bubut és megkíméllek a nagy fogyasztástól, ja és minden zár működni fog egy hét múlva is :D :lol:

ui.: kulcsot már úgysem kell adnom ;)

Megosztás:

ilyen buliknál szóljatok előre és nem marad el a szórakozás tuti :) :D

A hét ötlete meg szerintem, hogy elmegyünk az asrtával hozzátok, odaadom neked egy hétre te meg a bubut és megkíméllek a nagy fogyasztástól, ja és minden zár működni fog egy hét múlva is :D :D

ui.: kulcsot már úgysem kell adnom :lol:

A végén még a bubunak is törött lesz a kilincse, de indul majd opel kulccsal.. ;) :)

Megosztás:

ilyen buliknál szóljatok előre és nem marad el a szórakozás tuti :D :D

A hét ötlete meg szerintem, hogy elmegyünk az asrtával hozzátok, odaadom neked egy hétre te meg a bubut és megkíméllek a nagy fogyasztástól, ja és minden zár működni fog egy hét múlva is :D :lol:

ui.: kulcsot már úgysem kell adnom ;)

A Cabriot már nem is??? :)

Megosztás:

Igazából nem feltétlenül szeretnék szerelőként dolgozni, de persze előbb csinálnám azt, mint hogy elmenjek pizzafutárnak. :D

Jó lenne a szakmámban dolgozni, vagy valami hasonlót, esetleg a nyelvtudásomat hasznosítani.

De hát mint tudjuk, az élet nem kívánságműsor, azt kell csinálni, amire épp akad lehetőség :D

Köszi. :)

Peti én mondtad Danit, de mintha az lett volna, hogy nem akarsz szerelni : )))))

Megosztás:

A lényeg, hogy amíg én a C alá beraktam egy Manta komplett hidat, ez oldalanként két cm-vel szélesebb... Lanti ezt szerette volna elkerülni, és erre csak ez a megoldás... :D

Jó az 4-nek is oldalaként, lényeg h nagyon sok

:D :D

De hihetetlen a csávó... két napra kapja költsön a combinót, első nap a hátsó zárat teszik tönkre, aztán meg valahova eltűnik a kulcs fele... ######a... :)

Nálam érdekes módon sose történnek ilyenek... én csak mocit tudok kinyírni, ilyenekhez nem értek... :D :lol: ;)

Diny tudna mesélni :) :D :lol: :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.