Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Dízel omega tényleg fos.adagoló turbó hengerfej baja van a legtöbbnek.amúgy omegát is úgy szabad venni ha zsebben van az ára mégegyszer...persze vannak kivételek. Omegázni viszont jó.

Elküldve
Ez nem a magyar szemét.....

És biztos cigányok rakják össze nem? :)

Ugyanazokból az alkatrészekből vannak összerakva és az európai beszállítói alkatrészek minősége is megegyezik a Japánéval.

A hajtáslánc pedig onnan jön még mindig.

Nem értem miért kell lefikázni valamit amiben nem vagy 100%-ig biztos. :D

Elküldve
Ha meg nyitsz egy saját műhelyt én tuti oda fogom hordani a kocsit :D

Egyébként üdv a nagyfaluban :D

Patyi aszonta kiadná kétkilóért mert a töke tele van az egésszel :D

még annyit hozzátennék, hogy lehet itt több a lehetőség és minden közelebb van, de a vidék sokkal élhetőbb, ott kevesebb a depis ember. De azért sok szerencsét, és üdv itt :)

Elküldve
Patyi aszonta kiadná kétkilóért mert a töke tele van az egésszel :D

még annyit hozzátennék, hogy lehet itt több a lehetőség és minden közelebb van, de a vidék sokkal élhetőbb, ott kevesebb a depis ember. De azért sok szerencsét, és üdv itt :)

Köszi. :D

Nem végleges, max egy év, aztán go külföld egy darabig. :D

Elküldve
Esetleg kérdezd meg MVOK-oss Dedeó Gyulát neki van egy bazi nagy műhelye. Hátha épp keres embert.

Ha meg nyitsz egy saját műhelyt én tuti oda fogom hordani a kocsit :D

Egyébként üdv a nagyfaluban :D

Igazából nem feltétlenül szeretnék szerelőként dolgozni, de persze előbb csinálnám azt, mint hogy elmenjek pizzafutárnak. :D

Jó lenne a szakmámban dolgozni, vagy valami hasonlót, esetleg a nyelvtudásomat hasznosítani.

De hát mint tudjuk, az élet nem kívánságműsor, azt kell csinálni, amire épp akad lehetőség :lol:

Köszi. :)

Elküldve
Miért vársz?

Mert Anikónak még van egy éve a suliból és ha végzett, akkor együtt megyünk.

Amúgy lakást is keresünk, ha valaki tud valami jót, két személyre, akkor ne tartsa magában! :)

Elküldve
Mert Anikónak még van egy éve a suliból és ha végzett, akkor együtt megyünk.

Ember tervez, Isten végez.

A távolság olyan mint a szél. A kis lángot elfújja, a nagyot felszítja.

newsmile011.gifnewsmile011.gif

Elküldve
Ember tervez, Isten végez.

A távolság olyan mint a szél. A kis lángot elfújja, a nagyot felszítja.

Ez oké, de mielőtt együtt nekivágunk a világnak, szerintem jó ötlet, hogy előtte belevágunk egy ilyenbe, mert ha esetleg mégse menne együtt, legalább nem a világ végén derülne ki :)

Elküldve
leginkább azért.. caravan nagy hátsóhíd...

Nem lenézni akartalak titeket. Csak nem mindenki tud arról hogy hol is voltatok és miért és mennyi ideig és ja. Aztán fél mondatokból meg nehéz rájönni. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.