Lanti Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 az igazi érték az utolsó képen van :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 az igazi érték az utolsó képen van :) :D :D Na meg a kólamixizééé... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Mondjuk én csak mekizni mentem ki... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Mondjuk én csak mekizni mentem ki... :) :D :D tucc élni wazzee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 tucc élni wazzee :) Hát itthon nem kapni ilyen classik big izét... :D :D Svájcba meg még sem mehettem ilyen chf árfolyam mellett... az drága... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 és most azért a hídért mentetek ki németbe? GT/E C Kadett hátsó híd? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Dízel omega tényleg fos.adagoló turbó hengerfej baja van a legtöbbnek.amúgy omegát is úgy szabad venni ha zsebben van az ára mégegyszer...persze vannak kivételek. Omegázni viszont jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Ez nem a magyar szemét..... És biztos cigányok rakják össze nem? :) Ugyanazokból az alkatrészekből vannak összerakva és az európai beszállítói alkatrészek minősége is megegyezik a Japánéval. A hajtáslánc pedig onnan jön még mindig. Nem értem miért kell lefikázni valamit amiben nem vagy 100%-ig biztos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Na íme a képek... ;-) nem egyszerű garázs :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 és most azért a hídért mentetek ki németbe? GT/E C Kadett hátsó híd? :) leginkább azért.. caravan nagy hátsóhíd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Írtam az állást keresek topicba, ha valaki tud esetleg valamit, nagyon megköszönném! :) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry820787 Köszi szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Írtam az állást keresek topicba, ha valaki tud esetleg valamit, nagyon megköszönném! :) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry820787 Köszi szépen! :D Esetleg kérdezd meg MVOK-oss Dedeó Gyulát neki van egy bazi nagy műhelye. Hátha épp keres embert. Ha meg nyitsz egy saját műhelyt én tuti oda fogom hordani a kocsit :D Egyébként üdv a nagyfaluban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 nem egyszerű garázs :) :D ja... ez merre van helyileg in dojcsland? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Ha meg nyitsz egy saját műhelyt én tuti oda fogom hordani a kocsit :D Egyébként üdv a nagyfaluban :D Patyi aszonta kiadná kétkilóért mert a töke tele van az egésszel :D még annyit hozzátennék, hogy lehet itt több a lehetőség és minden közelebb van, de a vidék sokkal élhetőbb, ott kevesebb a depis ember. De azért sok szerencsét, és üdv itt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Patyi aszonta kiadná kétkilóért mert a töke tele van az egésszel :D még annyit hozzátennék, hogy lehet itt több a lehetőség és minden közelebb van, de a vidék sokkal élhetőbb, ott kevesebb a depis ember. De azért sok szerencsét, és üdv itt :) Köszi. :D Nem végleges, max egy év, aztán go külföld egy darabig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Esetleg kérdezd meg MVOK-oss Dedeó Gyulát neki van egy bazi nagy műhelye. Hátha épp keres embert. Ha meg nyitsz egy saját műhelyt én tuti oda fogom hordani a kocsit :D Egyébként üdv a nagyfaluban :D Igazából nem feltétlenül szeretnék szerelőként dolgozni, de persze előbb csinálnám azt, mint hogy elmenjek pizzafutárnak. :D Jó lenne a szakmámban dolgozni, vagy valami hasonlót, esetleg a nyelvtudásomat hasznosítani. De hát mint tudjuk, az élet nem kívánságműsor, azt kell csinálni, amire épp akad lehetőség :lol: Köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Nem végleges, max egy év, aztán go külföld egy darabig. :) Miért vársz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Miért vársz? Mert Anikónak még van egy éve a suliból és ha végzett, akkor együtt megyünk. Amúgy lakást is keresünk, ha valaki tud valami jót, két személyre, akkor ne tartsa magában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Mert Anikónak még van egy éve a suliból és ha végzett, akkor együtt megyünk. Ember tervez, Isten végez. A távolság olyan mint a szél. A kis lángot elfújja, a nagyot felszítja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Amúgy lakást is keresünk, ha valaki tud valami jót, két személyre, akkor ne tartsa magában! :) Bérelni vagy venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Bérelni vagy venni? Bérelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Bérelni vagy venni? Egy évre venni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Ember tervez, Isten végez. A távolság olyan mint a szél. A kis lángot elfújja, a nagyot felszítja. Ez oké, de mielőtt együtt nekivágunk a világnak, szerintem jó ötlet, hogy előtte belevágunk egy ilyenbe, mert ha esetleg mégse menne együtt, legalább nem a világ végén derülne ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 leginkább azért.. caravan nagy hátsóhíd... Nem lenézni akartalak titeket. Csak nem mindenki tud arról hogy hol is voltatok és miért és mennyi ideig és ja. Aztán fél mondatokból meg nehéz rájönni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 dojcsland odavissza alatt 1023km(nem a teljes) 51,75liter ------------------ 5,06l/100km (klíma+tempomattal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts