Atommanó Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Anti, http://hirdetotabla.duen.hu/ver_enyaut/rally/_ubaru_zrny Ez a szeletelős szárny qurva nagy, qrva nehéz, és nekem qrvára nem tetszik... :) :D :D de az ára jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ez a szeletelős szárny qurva nagy, qrva nehéz, és nekem qrvára nem tetszik... :D :D :D de az ára jó... :lol: 60K egy szárnyért jó ár? Ejha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 60K egy szárnyért jó ár? Ejha :) 100 körül mennek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 nincs valakinek elfekvőben 40-es ültető szettje előre? gsi-re kellene, kicsit emelnék rajta :) Vagy ha valakit érdekelne egy 75/60-as ültetés, akkor elcserélném egy magasabbra, 60/40 vagy 40/40, vagy 35/35-re, gátlókkal, rugókkal kompletten. Ebben is benne lennék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Tudtam,hogy nincs esélyem az ignis sport ellen,de hogy ennyire elverjen...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 na go dojcsland.. cu este :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Tudtam,hogy nincs esélyem az ignis sport ellen,de hogy ennyire elverjen...:) Hát nem mennek szarul... a szusival egyet megyek egy c20ne gsi-vel, és ez csak 1.5vvt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 na go dojcsland.. cu este :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 na go dojcsland.. cu este :) felnit vettél vagy kocsit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Hát nem mennek szarul... a szusival egyet megyek egy c20ne gsi-vel, és ez csak 1.5vvt :) én annó a cabrióval az ignis sport ellen mentem NE-vel és az volt 1-1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 én annó a cabrióval az ignis sport ellen mentem NE-vel és az volt 1-1 mi van itt suzuki fanklub? :) nem biztos hogy jó összehasonlítani egy új autót egy 20 éves technikával. arról nem beszélve, hogy azt megveszik újonnan 4-5 misiért, aztán 3 év múlva ér kettőt, még 3 év múlva meg már csak egyet. 1 misiért meg olyan GSit kapsz hogy hármasból indulva megeszi a szuzit 60 méteren, és lehet hogy 3 év múlva még többet fog érni mint amennyiért vetted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 mi van itt suzuki fanklub? :) nem biztos hogy jó összehasonlítani egy új autót egy 20 éves technikával. arról nem beszélve, hogy azt megveszik újonnan 4-5 misiért, aztán 3 év múlva ér kettőt, még 3 év múlva meg már csak egyet. 1 misiért meg olyan GSit kapsz hogy hármasból indulva megeszi a szuzit 60 méteren, és lehet hogy 3 év múlva még többet fog érni mint amennyiért vetted :D Azért nézd meg az ignis sportnak az árát :D (3.2-2.6volt az új ára)Ez nem a magyar szemét..... Nagyon rövid a váltója az ignis sportnak,azért megy ilyen jól.Viszont 180körül már szinte vége van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 felnit vettél vagy kocsit? :D c kadett feliratot :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 mi van itt suzuki fanklub? :) nem biztos hogy jó összehasonlítani egy új autót egy 20 éves technikával. arról nem beszélve, hogy azt megveszik újonnan 4-5 misiért, aztán 3 év múlva ér kettőt, még 3 év múlva meg már csak egyet. 1 misiért meg olyan GSit kapsz hogy hármasból indulva megeszi a szuzit 60 méteren, és lehet hogy 3 év múlva még többet fog érni mint amennyiért vetted :D én ugyan nem istenítem, csak meglepő volt annó, de persze majd ha ugyanannyi idős lesz mint a mijeink akkor majd meglátjuk egyáltalán lesz e benne motor, viszont a lényeg, hogy egyet ment és LE-ben is ugyan annyi így akár büszke is lehettem volna a 20 éves autómra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 b coupé felújítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Ezek ekkora trágyahalmazok hogy ilyen olcsók????? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Ezek ekkora trágyahalmazok hogy ilyen olcsók????? :) :D :D Kérdezd Gelkot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Kérdezd Gelkot :) neki ne-je van az meg elpusztít6atlan gomdolom a bmw dízelmocira már ez nem igaz.... Vagy csak simán lelakta....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Hazaértünk...csodákat láttunk... képek soon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Hazaértünk...csodákat láttunk... képek soon... :) köszi még1x Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 köszi még1x Anti Nincs mit igazán... még ne feküdj le, két perc és itt vannak a képek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Ezt meg kell hallgatni... :) :D :D http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=...vvvvvvvvvvvvvvv Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Ezt meg kell hallgatni... :) :D :D http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=...vvvvvvvvvvvvvvv Bazdmeg :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Na íme a képek... ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts