redline Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Senkinek sem kell egy jó gsi? :) :D van egy, ennyi elég is :D és neked nem kell mégegy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Senkinek sem kell egy jó gsi? :) :D ménem kell az a gsi neked? szépnek tűnik nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 ménem kell az a gsi neked? szépnek tűnik nagyon mert megvan az áhított verda már, ezt csak beszámoltam a B-be. Nincs vele baj, csak fosok, mert ha marad, akkor... és nem akarok megint építkezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Na egy jó subaru esetleg??? :lol: ;) Nem baj Gelko... fogd fel úgy, hogy már amúgy is ideje volt továbblépni ebből az omegás dologból... és a váltóprojekt is megoldódott... csomót spóroltál... :) A fa volt az intő jel. :D Sajnálom Gelko! Fő,hogy nem lett komolyabb bajod. :D Senkinek sem kell egy jó gsi? :) :D A Vectra kellett volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 antiiiiiiiiiiiiiiiiii email Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 A fa volt az intő jel. :D Sajnálom Gelko! Fő,hogy nem lett komolyabb bajod. :lol: A Vectra kellett volna. :D melyik vectra? a B caravan? :D méééénem szóttááááá, akkor megúsztam volna egy cserebere beszámítós dolgot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 mert megvan az áhított verda már, ezt csak beszámoltam a B-be. Nincs vele baj, csak fosok, mert ha marad, akkor... és nem akarok megint építkezni :D most így megnézve... sok benne a kilométer... inkább 100ezer körülit keresek :) :D :D :D :lol: ;) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 most így megnézve... sok benne a kilométer... inkább 100ezer körülit keresek :) :D :D :D :lol: ;) :) :D :lol: Mennyire tekerje neked Pé??? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Mennyire tekerje neked Pé??? :) :D akkor már nem hiszem el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 akkor már nem hiszem el :D Jó...majd úgy csinálja, hogy ne tudj róla... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Jó...majd úgy csinálja, hogy ne tudj róla... :) :D megugye jó volna még valami hozzá: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 ezt csak beszámoltam a B-be. de ugye nem 620-ért? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 mert megvan az áhított verda már, ezt csak beszámoltam a B-be. Nincs vele baj, csak fosok, mert ha marad, akkor... és nem akarok megint építkezni :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Így beszopni ezt a vizilabdát. 4 pontos előnyről elbukni ááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Így beszopni ezt a vizilabdát. 4 pontos előnyről elbukni ááá De legalább izgi volt... sajnos megint nem mi nyertünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 van egy, ennyi elég is :D és neked nem kell mégegy? :D jajmá úgy sem válsz meg tőle, soha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Mennyire tekerje neked Pé??? :D :D nana mit képzelsz rólam :) :D amúgy ezzel a lehetőséggel még nem éltem, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 nana mit képzelsz rólam :) :D amúgy ezzel a lehetőséggel még nem éltem, ;) Hát lehet itt az alkalom... :D :lol: Jó pap holtig tanul... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Hát lehet itt az alkalom... :D :D Jó pap holtig tanul... :) hm és akkor Lanti megvenné mert első gazdis 10 évig garázsban állt 80ezer km-es lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 melyik vectra? a B caravan? :D méééénem szóttááááá, akkor megúsztam volna egy cserebere beszámítós dolgot :D Csak játszottam a gondolattal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Csak játszottam a gondolattal. :)Szegedről már haza is mehettél volna vele :D , persze először elvittél volna minket haza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 és ismét férfinemiszerv@ idő volt errefelé az elmúlt 20 percben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 dekár h nem C http://www.vatera.hu/gyujtemeny/makett_mod...1468911100.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 kadettos körökben milyen tucat felni.. pont mint Zolié :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 kadettos körökben milyen tucat felni.. pont mint Zolié :) :D http://img3.imageshack.us/img3/3613/seitelinksschrg2.jpg de a Zolié nem ilyen te tudatlan :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts