Atommanó Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 küttem email, pls fordítsd le nekem :) írtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 képet lehet aláírásnak? :D Elvileg nem... :D Pedig állat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Nekem a nyakam rándult meg, most megyek majd dokihoz ( munkahely ragaszkodik hozzá ) meg a vállam fáj mert meghúzta az öv...amúgy lehetett volna rosszabb is...mindenki vegyen nagy autót... Na egy jó subaru esetleg??? :) :D Nem baj Gelko... fogd fel úgy, hogy már amúgy is ideje volt továbblépni ebből az omegás dologból... és a váltóprojekt is megoldódott... csomót spóroltál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 írtam... :D válaszoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Na egy jó subaru esetleg??? :D :D Nem baj Gelko... fogd fel úgy, hogy már amúgy is ideje volt továbblépni ebből az omegás dologból... és a váltóprojekt is megoldódott... csomót spóroltál... :D váltóproject.. most van fent f28 70é.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Na egy jó subaru esetleg??? :D :D te csak ne dobálózzál az én autómmal :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 ...mindenki vegyen nagy autót... Nekem az első kadettommal volt ugyanez és kiszálltunk úgy, hogy csak a nyakam rándult meg, igaz a nagy autó valamennyivel többet fog fel de a kispók stíluson kívül szerintem mindegyik bírja hátulról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 te csak ne dobálózzál az én autómmal :) :D 100évhitel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 új mercedes actros kamion... "Az új modell szervízintervalluma és a gyár által jelzett futásteljesítménye is nőtt, a teherautó elvileg gond nélkül megtesz majd 1,2 millió kilométert és csak 150 ezer kilométerenként kell vele meglátogatni a szakszervizt." nem tudom elhinni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 te csak ne dobálózzál az én autómmal :) :D Neked GTC-d van... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Neked GTC-d van... :) :D ja tényleg, akkor a tied csak kölcsönadva lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 ja tényleg, akkor a tied csak kölcsönadva lesz? :) cseréld el a gtc-t a bubura :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 jaja, bocs, nem is néztem h neked ment, azt hittem gelkot sajnálja :) vele beszéltem telón végül, és neki ez csak picit kellemetlen, de még jól is elsülhet, Macinak viszont ez jó nagy szopás és még ha minden sikerül is csak akkor lesz nullában úgy hogy nem csinált igazából semmi rosszat - ha jól értem. azért ez nem jó érzés még ha élni szeret is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 vele beszéltem telón végül, és neki ez csak picit kellemetlen, de még jól is elsülhet, Macinak viszont ez jó nagy szopás és még ha minden sikerül is csak akkor lesz nullában úgy hogy nem csinált igazából semmi rosszat - ha jól értem. azért ez nem jó érzés még ha élni szeret is :) Jah, jól érted. Nekem kell bebizonyítani, hogy minden esetben mindegyik szerv tévedhetett. Elég gáz a helyzet, de remélem sikerült megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ma reggel összetörték az omegát. Kb fékezés nélkül belémjöttek hátulról. Csomagtérajtó, lökös, jobb lámpa, jobb hátsó sárhányó törött. A jobb hátsó ajtó rácsúszott az elsőre (nem nyitható és az első is szorul), a tetőben kis ívtörés...Bal hátsó ajtó lejjebb került pár centivel..szóval ######án megcsavarodott...hétfőn kárszakértő....természetesen gazdasági totálkár... Uff... :) Lényeg hogy komolyabb bajod nem történt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 új mercedes actros kamion... "Az új modell szervízintervalluma és a gyár által jelzett futásteljesítménye is nőtt, a teherautó elvileg gond nélkül megtesz majd 1,2 millió kilométert és csak 150 ezer kilométerenként kell vele meglátogatni a szakszervizt." nem tudom elhinni... Eddig se volt sokkal kevesebb az intervallum sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Eddig se volt sokkal kevesebb az intervallum sztem. No meg azért kicsit más gyártási és szervíz "elvek" vannak ebben a kategóriában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Na egy jó subaru esetleg??? :) :D Nem baj Gelko... fogd fel úgy, hogy már amúgy is ideje volt továbblépni ebből az omegás dologból... és a váltóprojekt is megoldódott... csomót spóroltál... :lol: Ide adod pár napra ? :D Patyit is hívtam h a váltóprojekt megoldva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 No meg azért kicsit más gyártási és szervíz "elvek" vannak ebben a kategóriában... Erre azért ne fogadj :D :) Fateroméknak van 7 merci buszuk,és szinte minden nap valamelyik szervizben van.A mercihez nem is meri elvinni,mert sokkal drágább és lassabb... ráadásul semmivel se értenek hozzá jobban.Viszont a computert csak ők tudják olvasni....Van még egy citroen,meg még valami,azzal közel ennyi probléma nincs,mint a mercikkel....csak sajnos Magyarországon,a mercit lehet eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Erre azért ne fogadj :D :D Fateroméknak van 7 merci buszuk,és szinte minden nap valamelyik szervizben van.A mercihez nem is meri elvinni,mert sokkal drágább és lassabb... ráadásul semmivel se értenek hozzá jobban.Viszont a computert csak ők tudják olvasni....Van még egy citroen,meg még valami,azzal közel ennyi probléma nincs,mint a mercikkel....csak sajnos Magyarországon,a mercit lehet eladni. meg van egy KIA is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 meg van egy KIA is :) Az hyundai,de az egy vicc :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 tényleg - tényleg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Senkinek sem kell egy jó gsi? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 rohadt eső miatt nem tudom tovább folytatni.... http://kepfeltoltes.hu/110727/20110726075_...ltoltes.hu_.jpg majd ha lesz garázsod :) :D :D jah már van képet lehet aláírásnak? :) Ha nem E kadettod van bármit nem is szabályos de nekem tetszik :D mondom :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Senkinek sem kell egy jó gsi? :) :D Egy jó kéne :D :D Ilyen benziárak mellett még garázsban állni is luxus vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts