Pehi Csabi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 na.. riasztó bekötve.. teszi a dolgát, centrálzárral együtt :D több kábele van mint az egész autónak.... kisrendszám gyártás alatt :D na akkor majd megcsinálhatod nekem is, kadettból ki astrába be, másik kadettba be, de normálisan ám szépen elvezetve stb. :) , fogadjunk nem vállalod mert ezekbe már túl sok a takaró burkolat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Antiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Antiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii küttem email, pls fordítsd le nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 rohadt eső miatt nem tudom tovább folytatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Én mondtam, h nézhetetlen...nem hittél nekem. :D Muszáj volt magam meggyőződni róla, mert te mindent fikázol :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Muszáj volt magam meggyőződni róla, mert te mindent fikázol :D :D :) akkor én is megnézem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 akkor én is megnézem :) Nekem onnantól nem tetszett, hogy a rendőrök véletlenül lelövik a kutyát. Az ilyen dolgok még filmben, "poénból" sem tetszenek :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 képet lehet aláírásnak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 :) :D :D most a tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 most a tuti :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ma reggel összetörték az omegát. Kb fékezés nélkül belémjöttek hátulról. Csomagtérajtó, lökös, jobb lámpa, jobb hátsó sárhányó törött. A jobb hátsó ajtó rácsúszott az elsőre (nem nyitható és az első is szorul), a tetőben kis ívtörés...Bal hátsó ajtó lejjebb került pár centivel..szóval faszán megcsavarodott...hétfőn kárszakértő....természetesen gazdasági totálkár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 hát ez szomorú... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ma reggel összetörték az omegát. Kb fékezés nélkül belémjöttek hátulról. Csomagtérajtó, lökös, jobb lámpa, jobb hátsó sárhányó törött. A jobb hátsó ajtó rácsúszott az elsőre (nem nyitható és az első is szorul), a tetőben kis ívtörés...Bal hátsó ajtó lejjebb került pár centivel..szóval ######án megcsavarodott...hétfőn kárszakértő....természetesen gazdasági totálkár... felhívtalak de foglalt voltál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 képet lehet aláírásnak? :D hehe ez marhajó :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 hehe ez marhajó :) :D én tiltanám, meg szerintem a szabályzat is tiltja.... mert marha idegesítő tud lenni a sok kép aláírás egy fórumon.... kivéve ha olyan kis szép mint az enyém :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 nem is szabályos de nekem tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Mindezek ellenére vidám vagyok, és szeretek élni :D Hát ez elég gáz :) Azért remélem megoldódik, végül is talán a józan ész azért csak győz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 én tiltanám, meg szerintem a szabályzat is tiltja.... mert marha idegesítő tud lenni a sok kép aláírás egy fórumon.... kivéve ha olyan kis szép mint az enyém :D szerintem ha csak a gsi clubbosoknak engedik akkor jó :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Hát ez elég gáz :) Azért remélem megoldódik, végül is talán a józan ész azért csak győz.. itt a lehetőség, futó gabit követni... nagylökös, hangosfelni, nagyzenez :D majd a biztosító állja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ma reggel összetörték az omegát. Kb fékezés nélkül belémjöttek hátulról. Csomagtérajtó, lökös, jobb lámpa, jobb hátsó sárhányó törött. A jobb hátsó ajtó rácsúszott az elsőre (nem nyitható és az első is szorul), a tetőben kis ívtörés...Bal hátsó ajtó lejjebb került pár centivel..szóval ######án megcsavarodott...hétfőn kárszakértő....természetesen gazdasági totálkár... De legalább elismerte? Nálad minden OK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Hát ez elég gáz :) Azért remélem megoldódik, végül is talán a józan ész azért csak győz.. Én is remélem. Kicsit sz@rul alszok mostanában, hisz mindegyik tétel függőben van. Talán a héten már lesz válasz 2-ben. itt a lehetőség, futó gabit követni... nagylökös, hangosfelni, nagyzenez :D majd a biztosító állja :D Gondolom Gelkonak gondoltad, hisz Albert nekem írta azt, amire válaszoltál. :D Amúgy jah, itt a lehetőség, ha Gelko is úgy akarná. Viszont cseppet sem lenne olcsó a buli neki sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Én is remélem. Kicsit sz@rul alszok mostanában, hisz mindegyik tétel függőben van. Talán a héten már lesz válasz 2-ben. Gondolom Gelkonak gondoltad, hisz Albert nekem írta azt, amire válaszoltál. :D Amúgy jah, itt a lehetőség, ha Gelko is úgy akarná. Viszont cseppet sem lenne olcsó a buli neki sem. jaja, bocs, nem is néztem h neked ment, azt hittem gelkot sajnálja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Nekem a nyakam rándult meg, most megyek majd dokihoz ( munkahely ragaszkodik hozzá ) meg a vállam fáj mert meghúzta az öv...amúgy lehetett volna rosszabb is...mindenki vegyen nagy autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 micsoda és az annyira szar hogy már jó kategória, én tuti megnézem majd Azért ez eredeti nyelven igencsak üt... nagyon kemény a dialektus, tájszólás meg az egész.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts