sárgaGSI Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Csabi ha a konvertálás azt jelenti h 60 percből lesz 32 akkor ge@i jól sikerült mer kb a fele eltűnt a videóknak :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Csabi ha a konvertálás azt jelenti h 60 percből lesz 32 akkor ge@i jól sikerült mer kb a fele eltűnt a videóknak :D :icon4: :icon4: hát nem gondoltam, hogy kellenek azok a részek is mikor 3mpek vannak felvéve meg jaj lemerült és veszi a középkonzolt meg stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 hát amikor srácok peregtek forogtak vagy mikor lányok esznek hajnal 2 kor azt azé megnéztem volna...... De akkor csak nem jutott fel a kártyára amúgy otthon meg van nem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 hát amikor srácok peregtek forogtak vagy mikor lányok esznek hajnal 2 kor azt azé megnéztem volna...... De akkor csak nem jutott fel a kártyára amúgy otthon meg van nem???? na ezeket pl a felvételeken nem láttam, nem tudom az hol van, én végignéztem előszőr a dvdket de ilyenek nem voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 több info...ucsó két oldalt ne hagyd ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 FB talanoknak http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_40263.jpg Kemény vagy hogy máris Dallasig elgurultál vele :icon4: Jókép :D akkor senki? Pedig aszittem itt sokan száguldoznak, vagy csak félnek? Na de mi történt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 elcserélném felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 elcserélném felni olcsó :D)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Na de mi történt A félV6-ról készült egy sztárfotó. A bibi csak annyi, hogy a tábla, amire hivatkoznak, az a másik oldalra vonatkozik, úgy 250 méterrel odébb, illetve a sztárfotón mondhatni mindenki ott van, aki dobogós helyezett lehet. Köztük egy motoros, aki még több, mint félig benne is van a képben, és a hivatkozott tábla felől közlekedik (és lehet ő ment annyival, mint ami a képen van). Ami ránk vonatkozna tábla, az nincs lefotózva, illetve only 2 kép van. A "CallCenter" (röhögnöm kell, miért nem lehet mondjuk ügyfélszolgálat a neve) közölte, hogy csak ez a 2 kép van, és néha előfordulhat, hogy mivel a másik jármű nem beazonosítható (pl. motoros szemből), így annak küldik, aki beazonosítható. Így ma feladtunk egy bizonyítási indítványt, ami ingyenes, a fenti dolgokra hivatkozva. Ha elfogadják, akkor nekünk jó, ha nem, akkor ki kell fizetni 45 pénzt. Ez így, hogy függőben van egy másik esetem, ahol (jól figyelj) "elmulasztottam megadni az elsőbbséget a másik félnek, aki parkolt, majd elindult", és az 30 pénzes buli, de ez meg meg lett kifogásolva a fenti idézetre nézve. Ha ehhez még hozzá kell tennem a mocsok parkolóőr esetét, amikor is lefotózta a kocsin a zacsit az első szélvédő jobb alsó sarkában, majd átrakta a hátsó szélvédőhöz, a jegy meg közben a bal alsó sarokban figyelt, elég sz@r hónapot tudhatok magam mögött. Illetve erről sincs még végleges határozat, szal lehet augusztusban ugrik egy kisebb összeg... Mindezek ellenére vidám vagyok, és szeretek élni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Igazi ritkaság: '86-os B kadett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Na ezt elcserélném az astrára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 A Kadettek kadettja Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 dúl a meló mi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ronal Turbo :D :icon4: :icon4: Amúgy elég szar film szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ronal Turbo :D :icon4: :icon4: Amúgy elég szar film szvsz. Ilyen egyszer fogyasztható, eszement baromságról szóló, talán túl sok is. Amúgy azok a fejek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ronal Turbo :D :icon4: :icon4: Amúgy elég szar film szvsz. micsoda és az annyira szar hogy már jó kategória, én tuti megnézem majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ronal Turbo :D :icon4: :icon4: Amúgy elég szar film szvsz. Én mondtam, h nézhetetlen...nem hittél nekem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 A Kadettek kadettja Nem nagy szám. :D Van haveromnak is egy a garázsban. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Nem nagy szám. :D neked :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 neked :D Jóvanna vicceltem. :icon4: De tényleg van neki egy. Lanti már látta is asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ronal Turbo :D :icon4: :icon4: Amúgy elég szar film szvsz. nem gyengén füstöl a kocsi....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 tucatautó tucatmotorral Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 másik tucatcikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 na.. riasztó bekötve.. teszi a dolgát, centrálzárral együtt :) több kábele van mint az egész autónak.... kisrendszám gyártás alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts