Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

hát amikor srácok peregtek forogtak vagy mikor lányok esznek hajnal 2 kor azt azé megnéztem volna......

De akkor csak nem jutott fel a kártyára amúgy otthon meg van nem????

na ezeket pl a felvételeken nem láttam, nem tudom az hol van, én végignéztem előszőr a dvdket de ilyenek nem voltak

Megosztás:

Na de mi történt

A félV6-ról készült egy sztárfotó.

A bibi csak annyi, hogy a tábla, amire hivatkoznak, az a másik oldalra vonatkozik, úgy 250 méterrel odébb, illetve a sztárfotón mondhatni mindenki ott van, aki dobogós helyezett lehet. Köztük egy motoros, aki még több, mint félig benne is van a képben, és a hivatkozott tábla felől közlekedik (és lehet ő ment annyival, mint ami a képen van).

Ami ránk vonatkozna tábla, az nincs lefotózva, illetve only 2 kép van. A "CallCenter" (röhögnöm kell, miért nem lehet mondjuk ügyfélszolgálat a neve) közölte, hogy csak ez a 2 kép van, és néha előfordulhat, hogy mivel a másik jármű nem beazonosítható (pl. motoros szemből), így annak küldik, aki beazonosítható.

Így ma feladtunk egy bizonyítási indítványt, ami ingyenes, a fenti dolgokra hivatkozva. Ha elfogadják, akkor nekünk jó, ha nem, akkor ki kell fizetni 45 pénzt.

Ez így, hogy függőben van egy másik esetem, ahol (jól figyelj) "elmulasztottam megadni az elsőbbséget a másik félnek, aki parkolt, majd elindult", és az 30 pénzes buli, de ez meg meg lett kifogásolva a fenti idézetre nézve.

Ha ehhez még hozzá kell tennem a mocsok parkolóőr esetét, amikor is lefotózta a kocsin a zacsit az első szélvédő jobb alsó sarkában, majd átrakta a hátsó szélvédőhöz, a jegy meg közben a bal alsó sarokban figyelt, elég sz@r hónapot tudhatok magam mögött. Illetve erről sincs még végleges határozat, szal lehet augusztusban ugrik egy kisebb összeg...

Mindezek ellenére vidám vagyok, és szeretek élni :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.