spzoli Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 este csinálunk valami avatarnak való képet a kocsiról :icon4: Már úgy is kék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Már úgy is kék :D ...ne :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 ne kezdjük újraaaaaaa mááárrr..... Andrisssss kérésére nem kerülnek ki "nyers", nem szerkesztett és logózott képek :D ui : alternatív, munkáját segítendő megoldás körvonalazódik, DE még nem biztos, hogy fel tudja gyorsítani a folyamatot jól írod Pista ne kezdjük már, Zolinak sem kell "nyers" kép nem is írt ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Anti köszi mégegyszer a tegnapi kis autókázást, egy élmény volt megint gyorsabb autóban ülni mint egy tökéletesen megtervezett és kivitelezett kadett :icon4: Örülök, hogy hozzájárulhattam a családi kassza kiürítéséhez a 10km/10literes fogyasztással :D , mondtam én, hogy tankoljunk nyugodtan bele egy ezresért és akkor még mehettünk volna :icon4: ;) Most már csak úgy kell menni, hogy más nem ül be hátulr, utána te ülsz a jobb egybe, utána már te se ülsz be, és utána ha Balázska megengedi és finanszírozza te csak combóval jársz és tankolod nekem a bubut ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Anti köszi mégegyszer a tegnapi kis autókázást, egy élmény volt megint gyorsabb autóban ülni mint egy tökéletesen megtervezett és kivitelezett kadett :icon4: Örülök, hogy hozzájárulhattam a családi kassza kiürítéséhez a 10km/10literes fogyasztással :D , mondtam én, hogy tankoljunk nyugodtan bele egy ezresért és akkor még mehettünk volna :icon4: ;) Most már csak úgy kell menni, hogy más nem ül be hátulr, utána te ülsz a jobb egybe, utána már te se ülsz be, és utána ha Balázska megengedi és finanszírozza te csak combóval jársz és tankolod nekem a bubut ;) ;) ;) :lol: Biztosítást is fizethetem azért ugye??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 ne mán az ma volt, meg akartam nézni ;) Hehe, elképzelek egy ilyen beszólást hjúsztontól "ne má, ez ma volt?" :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Van itt olyan, aki "rutinos" szakértője a rendőrségi "sztárfotóknak"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 köszönet Andriss-nak, lehet lájkolni ::D:):icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Majd ha xe lesz benne, nem 1.2 lófüttty... :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Majd ha xe lesz benne, nem 1.2 lófüttty... :D :icon4: na kapd be :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 na kapd be ;) :D :icon4: :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 mentem is 1 kört vele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 azaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Ez holnapra már nem lesz meg, képekről elég patika..... nincs is fent már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Van itt olyan, aki "rutinos" szakértője a rendőrségi "sztárfotóknak"? akkor senki? Pedig aszittem itt sokan száguldoznak, vagy csak félnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 akkor senki? Pedig aszittem itt sokan száguldoznak, vagy csak félnek? fizetünk is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 akkor senki? Pedig aszittem itt sokan száguldoznak, vagy csak félnek? Comboval járok... :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Comboval is lehet száguldozni... pl. 1.0-val is... like me... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Comboval is lehet száguldozni... pl. 1.0-val is... like me... Mondd meg nekik hogy ez csak 1.0 és fogd az erős hátszélre. :D :icon4: :icon4: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 FB talanoknak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 FB talanoknak Ezt a szöveget régebben miattad vezette be a Pista, ha jól emlékszem. :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Mondd meg nekik hogy ez csak 1.0 és fogd az erős hátszélre. :icon4: :icon4: ;) ;) ;) Na de ennyire erős? :D Ezt a szöveget régebben miattad vezette be a Pista, ha jól emlékszem. ;) :lol: :lol: Asszem jól emléxel. Viszont mióta megismerte Lanti a FB világát, úgy látom, függő lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 :D :icon4: :icon4: Biztosítást is fizethetem azért ugye??? ;) ;) velem lehet beszélni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 velem lehet beszélni :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts