Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

ne kezdjük újraaaaaaa mááárrr.....

Andrisssss kérésére nem kerülnek ki "nyers", nem szerkesztett és logózott képek :D

ui : alternatív, munkáját segítendő megoldás körvonalazódik, DE még nem biztos, hogy fel tudja gyorsítani a folyamatot

jól írod Pista ne kezdjük már, Zolinak sem kell "nyers" kép nem is írt ilyet

Megosztás:

Anti köszi mégegyszer a tegnapi kis autókázást, egy élmény volt megint gyorsabb autóban ülni mint egy tökéletesen megtervezett és kivitelezett kadett :icon4: Örülök, hogy hozzájárulhattam a családi kassza kiürítéséhez a 10km/10literes fogyasztással :D , mondtam én, hogy tankoljunk nyugodtan bele egy ezresért és akkor még mehettünk volna :icon4: ;) Most már csak úgy kell menni, hogy más nem ül be hátulr, utána te ülsz a jobb egybe, utána már te se ülsz be, és utána ha Balázska megengedi és finanszírozza te csak combóval jársz és tankolod nekem a bubut ;)

Megosztás:

Anti köszi mégegyszer a tegnapi kis autókázást, egy élmény volt megint gyorsabb autóban ülni mint egy tökéletesen megtervezett és kivitelezett kadett :icon4: Örülök, hogy hozzájárulhattam a családi kassza kiürítéséhez a 10km/10literes fogyasztással :D , mondtam én, hogy tankoljunk nyugodtan bele egy ezresért és akkor még mehettünk volna :icon4: ;) Most már csak úgy kell menni, hogy más nem ül be hátulr, utána te ülsz a jobb egybe, utána már te se ülsz be, és utána ha Balázska megengedi és finanszírozza te csak combóval jársz és tankolod nekem a bubut ;)

;) ;) :lol:

Biztosítást is fizethetem azért ugye??? :lol: :lol:

Megosztás:

Mondd meg nekik hogy ez csak 1.0 és fogd az erős hátszélre. :icon4: :icon4: ;) ;) ;)

Na de ennyire erős? :D

Ezt a szöveget régebben miattad vezette be a Pista, ha jól emlékszem. ;) :lol: :lol:

Asszem jól emléxel. Viszont mióta megismerte Lanti a FB világát, úgy látom, függő lett :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.