Pehi Csabi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Zoli neked meg csüt elmondom mi nem tetszik a fényképes dologban, mert így csak ahogy látom eldumálunk egymás mellet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Le vagytok sz@rva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Zoli neked meg csüt elmondom mi nem tetszik a fényképes dologban, mert így csak ahogy látom eldumálunk egymás mellet Kíváncsi vagyok rája. :D Kb értem is mit akarsz, csak ez most másképp működik. Eseményfotósok nem szokták kiadni a nyers képeket. Szerintem Lantiék sem kapták meg az 1243 képet az esküvőről, hanem kaptak egy dvdt a kész képekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Kíváncsi vagyok rája. :icon4: Kb értem is mit akarsz, csak ez most másképp működik. Eseményfotósok nem szokták kiadni a nyers képeket. Szerintem Lantiék sem kapták meg az 1243 képet az esküvőről, hanem kaptak egy dvdt a kész képekkel. Komolyan ezzel a nyers képpel viszel a sírba :icon4: , már az elején írtam, hogy nem is kell az nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Komolyan ezzel a nyers képpel viszel a sírba :icon4: , már az elején írtam, hogy nem is kell az nekem :D Akkor viszont pláne értelmetlen amit írsz. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 tegnap levizsgázott a táltos, ma el is hoztam.. köszönöm Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 tegnap levizsgázott a táltos, ma el is hoztam.. köszönöm Ákos Matricával? Felgenekkel??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Matricával? Felgenekkel??? :icon4: matricával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 matricával :D Amúgy az a matrica tök gyárinak tűnik. Szerintem simán benézhetik, hogy kvázi protekciós verda :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Jól is néznek ki ezek a "retro" reklámos autók. Ezt még Jennersdorfban lőttem rég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 én tudom és megmondom csütörtökön lurdynál ha kijössz, szerintem addigra úgy is az új tulaj jön ki vele, legalábbis tegnap már reménykedett benne :D Láttad volna Pé fejéát, amikor megtudta ki lesz az új tulaj...Pé is pályázott rá. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Láttad volna Pé fejéát, amikor megtudta ki lesz az új tulaj...Pé is pályázott rá. :icon4: mé most nem Pé lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 mé most nem Pé lesz? :D Hát én úgy tudom nem! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Mondjátok már el:> Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 türelmes és kihívásokat kedvelő villamossági szakembert keresek :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 türelmes és kihívásokat kedvelő villamossági szakembert keresek :D :icon4: Gyumma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 türelmes és kihívásokat kedvelő villamossági szakembert keresek :D :icon4: ha kell adok tel számot priviben Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Gyumma? Nem tudtam, hogy ezzel foglalkozik. Bár nem is ismerem személyesen, de majd letámadom lurdynál :icon4: Csabi, jöjjön a te infód is, mert lehet, hogy nem egy emberes a feladat :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Nem tudtam, hogy ezzel foglalkozik. Bár nem is ismerem személyesen, de majd letámadom lurdynál ;) Csabi, jöjjön a te infód is, mert lehet, hogy nem egy emberes a feladat :D :icon4: összehánytátok balatonszándon jah nem is azzal voltatok, amúgy jó volt...??? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Gyumma? LÁJK Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 összehánytátok balatonszándon jah nem is azzal voltatok, amúgy jó volt...??? :icon4: alapvetően ez annyira ge#&@i volt, hogy én is mondhattam volna :D csak így tovább :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Mondjátok már el:> Mindent a maga idejében! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Mindent a maga idejében! :icon4: Már idő van... :D LANTIIIIIII, fészbukról gyere áááát :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Már idő van... :icon4: LANTIIIIIII, fészbukról gyere áááát ;) próbálok lejönni a szerről... :D :icon4: volt nincs folt sincs vol2..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 próbálok lejönni a szerről... :D :icon4: volt nincs folt sincs vol2..... lájk the world :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts