mélykék76 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ez pont olyan mintha Én írtam volna :icon4: :D most : "http://greatvideosfaceinsane.com lmfao" Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 a tesztútra is vevő vagyok ám... :-D Igyekszünk h megfeleljen :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 most : "http://greatvideosfaceinsane.com lmfao" Én is percenként kapok ilyet...hidd el nem Én csinálom :icon4: :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Én is percenként kapok ilyet...hidd el nem Én csinálom ;) :icon4: :icon4: Jaaaaaaaaaaaa és nincs vírus a gépemen ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Jaaaaaaaaaaaa és nincs vírus a gépemen :icon4: :D Én is kapom ezeket tőled... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Jaaaaaaaaaaaa és nincs vírus a gépemen :icon4: :icon4: szerintem a fiókod ne kerek.....egy jelszómódosítás nem árthat szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Jaaaaaaaaaaaa és nincs vírus a gépemen :icon4: :D hát erre nem vennék mérget Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 hát erre nem vennék mérget Pedig vehetsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 szerintem a fiókod ne kerek.....egy jelszómódosítás nem árthat szerintem :D Megtettem,de nem hiszem hogy ettől bármi változna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Én is kapom ezeket tőled... :icon4: Mikor kaptad,mert fél6 óta be se volt kapcsolva a gépem,kijelentkeztem facebookról,és a chat is ki volt kapcsolva...Így nem hiszem hogy a géppel lenne gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Pedig vehetsz :D oké én sose erőltetem az end user-nek csak láttam már ilyet valahol, bár nemrég kezdtem csak a dolgot :icon4: Nem kell bekapcsolva lenni a gépnek az ilyen fajta üzenetek küldéséhez, anno az msnen is volt így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 oké én sose erőltetem az end user-nek csak láttam már ilyet valahol, bár nemrég kezdtem csak a dolgot :icon4: Nem kell bekapcsolva lenni a gépnek az ilyen fajta üzenetek küldéséhez, anno az msnen is volt így. De a messenger a gépre volt telepítve....vagy az nem számít?és ha nem vagyok bejelentkezve Facebookon akkor hogyan tud bárkinek is bármit küldeni?A többi 10 usernek is pont ilyen vírus van a gépén mint nekem?És pont aznap?Túl sok a véletlen nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 oké én sose erőltetem az end user-nek csak láttam már ilyet valahol, bár nemrég kezdtem csak a dolgot :icon4: Nem kell bekapcsolva lenni a gépnek az ilyen fajta üzenetek küldéséhez, anno az msnen is volt így. jáj Csabi ne okoskodjál már az nem úgyvannamár :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 jáj Csabi ne okoskodjál már az nem úgyvannamár :icon4: :D Inkább nem válaszolok semmit :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Mikor kaptad,mert fél6 óta be se volt kapcsolva a gépem,kijelentkeztem facebookról,és a chat is ki volt kapcsolva...Így nem hiszem hogy a géppel lenne gond :D Mittomén... valamikor délután... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Mittomén... valamikor délután... Ez így elég kevés :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 De a messenger a gépre volt telepítve....vagy az nem számít?és ha nem vagyok bejelentkezve Facebookon akkor hogyan tud bárkinek is bármit küldeni?A többi 10 usernek is pont ilyen vírus van a gépén mint nekem?És pont aznap?Túl sok a véletlen nem? :D Ennek nincs köze msn-hez. Ez egy jóképű FB alkalmazás ami vírus....vagy FB vírus ami alkalmazásnak tetteti magát :icon4: Nem klikkeltél valami nagyon elb@szott nevű videóra, linkre bármire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Ennek nincs köze msn-hez. Ez egy jóképű FB alkalmazás ami vírus....vagy FB vírus ami alkalmazásnak tetteti magát :D Nem klikkeltél valami nagyon elb@szott nevű videóra, linkre bármire? Szerintem videó volt,ami telepített valami alkalmazást a google chromeba...Ezt eltávolítottam,meg az összes alkalmazást FB-on...Szerintem most már jó lesz :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 :D :icon4: Nekem is most fényeződik újra az első lökösöm, csak hétvégére raktam fel.. .aztán szedtem is le újra... már rutinból megy... :icon4: Kicsit gyorsban lett felrakva a fényezés után, puha maradt még a lakk, és még a rongy mintája is benne maradt ahogy elhoztam... ;) ;) bubuval jössz BW? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 bubuval jössz BW? Persze... a Combo az nem az a tipikus találkozós autó, és most a szusit sem tüntetném ki ezzel, hogy levinném... :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Persze... a Combo az nem az a tipikus találkozós autó, és most a szusit sem tüntetném ki ezzel, hogy levinném... :D :icon4: dehát ez opel tali :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 dehát ez opel tali ;) Jó, akkor majd nem megyek... :D :icon4: Inkább elmegyünk Viktorral és Gelkoval inni valahova... majd meséljetek milyen volt... :icon4: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Jó, akkor majd nem megyek... :D :icon4: Inkább elmegyünk Viktorral és Gelkoval inni valahova... majd meséljetek milyen volt... :icon4: ;) ;) ezaz.. anarchia lesz ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 dehát ez opel tali :icon4: Meglettek az elveszett bitek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 ezaz.. anarchia lesz :D :icon4: Így is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts