Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 most h megtudtam, nyugtázom is h ráérek venni, soká lesz mire kelleni fog...... :D :icon4: :icon4: ezt már viszed, ha más nem beleszórom a kocsidba a Blitzen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ezt már viszed, ha más nem beleszórom a kocsidba a Blitzen ;) jó, majd rakok rá kontraanyát is :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ezt már viszed, ha más nem beleszórom a kocsidba a Blitzen :lol: mintha a földre szórnád :D :icon4: :icon4: ;) ;) ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nekem van 16db kerékanyám, valami újfajta krómos :icon4: adok hozzá kerékőrt is...az ára egy üveg pia amit Antival iszunk meg mert ezt még ő vette a Senire ;) Igen, így volt... :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Összetörtek ma a Combinóval... egy Peugeot Partner... lett egy kis pitty putty, de lábon jöttem el vele... Srác megcsúszott a Budafokin a kanyarban, és teliberakott... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Összetörtek ma a Combinóval... egy Peugeot Partner... lett egy kis pitty putty, de lábon jöttem el vele... Srác megcsúszott a Budafokin a kanyarban, és teliberakott... :D Végre kezdődhet az átalakítás :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Összetörtek ma a Combinóval... egy Peugeot Partner... lett egy kis pitty putty, de lábon jöttem el vele... Srác megcsúszott a Budafokin a kanyarban, és teliberakott... :D bazz.. hátulról? kép? teléfény? kék-fekete? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Végre kezdődhet az átalakítás :icon4: Behorpadt a doboz, meg a jobbos felni csúnyult meg, és kapott a futómű is, ahogy átugrattam a padkán...nagy felújítás azért ebből nem lesz, hacsak nem fizetik ki az egész új dobozt, de ettől azért nem tartok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 azért ez komoly....tudom már mindenhol volt de nászúton voltam szal nézzétek el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 bazz.. hátulról? kép? teléfény? kék-fekete? :D Egymás mellett mentünk a kanyarban, és én a fos futóművemmel simán abszolváltam a dolgokat, a srác meg elrakta keresztbe a Partnert, és megjött oldalról egyszer csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Egymás mellett mentünk a kanyarban, és én a fos futóművemmel simán abszolváltam a dolgokat, a srác meg elrakta keresztbe a Partnert, és megjött oldalról egyszer csak... jó h nem lett bajod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 jó h nem lett bajod... :icon4: Pont előbb vettem észre, hogy lehorzsolódott a jobb alkarom valahol... de azt hiszem ezt még túl fogom élni... viszont pont 5 cm-re álltam meg a füvön a villanyoszloptól... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Pont előbb vettem észre, hogy lehorzsolódott a jobb alkarom valahol... de azt hiszem ezt még túl fogom élni... viszont pont 5 cm-re álltam meg a füvön a villanyoszloptól... :D vagy nem lökött át szembe v stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Pont előbb vettem észre, hogy lehorzsolódott a jobb alkarom valahol... de azt hiszem ezt még túl fogom élni... viszont pont 5 cm-re álltam meg a füvön a villanyoszloptól... :D mákod volt akkor...Blitzre hozd le a combot...a 100. belépő megkapja ajándékba :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 mákod volt akkor...Blitzre hozd le a combot...a 100. belépő megkapja ajándékba :D nekemnekem.. kéne vmi a mazsinak :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 nekemnekem.. kéne vmi a mazsinak :icon4: :icon4: adjuk a mazsihisznek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Pont előbb vettem észre, hogy lehorzsolódott a jobb alkarom valahol... de azt hiszem ezt még túl fogom élni... viszont pont 5 cm-re álltam meg a füvön a villanyoszloptól... :D hát az izgi lehetett télleg a lényeg h nem lett bibi...... Niki lába egyre csúnyább :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 azért ez komoly....tudom már mindenhol volt de nászúton voltam szal nézzétek el a ronal turbok :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 a ronal turbok :D :icon4: a Tucat! ronal turbók :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Niki lába egyre csúnyább :icon4: Akkor nincs más hátra mint amputálni... :icon4: Látom már, 8 napon túl gyógyulót okoztam, amit nem is én okoztam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ejjejj http://gebrauchtwagen.autobild.de/details/AB22643723 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Én mondtam, hogy kintről... :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Én mondtam, hogy kintről... ;) ;) kintről van :D :icon4: :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 kintről van :D :icon4: :icon4: ;) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts