Zsoltee Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Jópofa ez a kormány... bár az árát nem merték odaírni... :-D 3as BMWbe való, megnézném az arcukat, ahogy odagurulok a 86os 3asommal, hogy nosza, lehet belefaragni. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 3as BMWbe való, megnézném az arcukat, ahogy odagurulok a 86os 3asommal, hogy nosza, lehet belefaragni. :D :D :D Lehet nem lenne őszinte a mosolyod, amikor elvinnék a kocsit, belefaragnák, és hoznák a számlát... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Lehet nem lenne őszinte a mosolyod, amikor elvinnék a kocsit, belefaragnák, és hoznák a számlát... :D :D Az már egy másik történet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Jópofa ez a kormány... bár az árát nem merték odaírni... :-D nekem kicsit vásári Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Tegnap tornászkodott a ringen...szaltó ilyen olyan fordulattal. ]https://lh4.googleusercontent.com/-NSON2hdHowM/TgGcOGou03I/AAAAAAAACzw/dta3xwCNhyg/s640/P6211288.JPG Szaltó? há mit ügyeskedett ez össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Szaltó? há mit ügyeskedett ez össze? Szonik mondta, hogy eldobta a pilóta a kis rezsót. Egyebet nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Szonik mondta, hogy eldobta a pilóta a kis rezsót. Egyebet nem tudok. nem az első és nem az utolsó eset, van ez így de odament és ment :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Sok Boldogságot Nektek! :D Neked se legyen jobb mint nekem. :D Milyen volt az esküvői autó? :D Hehe.. nah.. pont ezt szokta a főnököm is mondani.. - "Lacika.. éééés te mikor házasodsz?...... Nehogymá neked jobb legyen mint nekünk?!" - "áááá főőőőőnöööök, ráérek én még... meg amúgy is... okos mások hibájából tanul :lol: :lol:" Nah ilyenkor jön a válasz a csopvez felé fordúlva.. "te Pali.... miért is akartuk kirúgni Lacikát?" :D Lanti.. nem 18 után valamikor volt itt a kerületben a hivatali? Mert pont mentünk el arra, és pont volt ott egy társaság.. de nem láttuk a menyasszonyt-vőlegényt.. no meg a sok sok opelt se... :D ui: Gratu... jöhetnek a kis Lantik :lol: Tom gsi Ettől az autótól nem szabadul a klub soha, télleg merre járhat, Dinynél még nem látták...... Ami késik.... Sőt.. már lehet le is csapott rá Dini... "Nincs ilyen hirdetés az adatbázisban!" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 itt vagyok gyökerekek.. a világ egy másik részéről.. innen kb :D :D :D teraszróóó: http://kepfeltoltes.hu/110621/noi4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Drakula az esküvőhöz, és jó pihit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Jópofa ez a kormány... bár az árát nem merték odaírni... :-D rájöttem mi ennek a hibája, középen felül nem tudja a vagicsávó úgy fogni, hogy be tudjon dölni egészen az anyósülésig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 hazaértem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 hazaértem :D Uncsi volt kint mi??? Meg szar volt az idő, így inkább hazajöttetek az első géppel... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Lifinek!!! :D :D Na jó...Ákoséknak is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 hazaértem :D és már forumon van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 és már forumon van :D majd ha házas leszel megérted :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 majd ha házas leszel megérted :D :D big like :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 -1kadét Hát ennyi volt az autó! Ki vittem promóciós célból Velencére, és "kedves" ismerősöm mindenféle felhatalamzás és engedély nélkül, hulla részegen megfogta a kulcsait és elindult vele! / teljes kilóméterig jutott, ahol ezt sikerült produkálnia, olyan 80-100km/h sebesség körül lakott területen!!! A kulcsokat ott hagytam, mert nekem el kellett mennem! Azért hagytam ott, hogy be lehessen zárni a kocsit, ha vége a rendezvénynek! Ez lett belőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 :P :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 -1kadét http://mypic.carstyling.hu/13977/uploads/1..._1309116684.jpg idióta pilótának a mákja annyi volt hogy cabrióval művelte ezt, azt mondták a rendőrök meg az autómentős is, még jó, hogy nem kapta a nyakába a hangfalakat is hátulról, mert a zenepult fent volt a kocsi tetején egyébként Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Lifinek!!! :D :D Na jó...Ákoséknak is... :D [ig]http://mypic.carstyling.hu/49544/uploads/49544_1309015296.jpg :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 nah az ilyen emberek kivégzése után mosolyogva ülnék 15 évet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 nah az ilyen emberek kivégzése után mosolyogva ülnék 15 évet én meg elengedném a 15 évet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 hozzáteszem, ha ott hagyta a kulcsokat akkor az ö felelőssége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 hozzáteszem, ha ott hagyta a kulcsokat akkor az ö felelőssége :D Tételezzük fel, hogy egy talin benne hagyod a kulcsot a verdában és valamelyik haverod úgy gondolja elviszi egy körre a verdád poénból...ha nem tudott róla, hogy milyen állapotban és ki vitte el, akár lopásnak is számíthat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts