Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Sok Boldogságot Nektek! :D

Neked se legyen jobb mint nekem. :D

Milyen volt az esküvői autó? :D

Hehe.. nah.. pont ezt szokta a főnököm is mondani..

- "Lacika.. éééés te mikor házasodsz?...... Nehogymá neked jobb legyen mint nekünk?!"

- "áááá főőőőőnöööök, ráérek én még... meg amúgy is... okos mások hibájából tanul :lol: :lol:"

Nah ilyenkor jön a válasz a csopvez felé fordúlva.. "te Pali.... miért is akartuk kirúgni Lacikát?" :D

Lanti.. nem 18 után valamikor volt itt a kerületben a hivatali? Mert pont mentünk el arra, és pont volt ott egy társaság.. de nem láttuk a menyasszonyt-vőlegényt.. no meg a sok sok opelt se... :D

ui: Gratu... jöhetnek a kis Lantik :lol:

Tom gsi Ettől az autótól nem szabadul a klub soha, télleg merre járhat, Dinynél még nem látták......

Ami késik....

Sőt.. már lehet le is csapott rá Dini... "Nincs ilyen hirdetés az adatbázisban!" :P

Megosztás:

-1kadét

13977_1309116684.jpg

Hát ennyi volt az autó! Ki vittem promóciós célból Velencére, és "kedves" ismerősöm mindenféle felhatalamzás és engedély nélkül, hulla részegen megfogta a kulcsait és elindult vele! / teljes kilóméterig jutott, ahol ezt sikerült produkálnia, olyan 80-100km/h sebesség körül lakott területen!!! A kulcsokat ott hagytam, mert nekem el kellett mennem! Azért hagytam ott, hogy be lehessen zárni a kocsit, ha vége a rendezvénynek! Ez lett belőle!
Megosztás:

hozzáteszem, ha ott hagyta a kulcsokat akkor az ö felelőssége :D

Tételezzük fel, hogy egy talin benne hagyod a kulcsot a verdában és valamelyik haverod úgy gondolja elviszi egy körre a verdád poénból...ha nem tudott róla, hogy milyen állapotban és ki vitte el, akár lopásnak is számíthat...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.