coupe Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 ??? Miért kellett altatni??? Athos 61 kg, de rajta meg nem látszik, hogy ennyi lenne, csak kezd nagyon tömör izom lenni... bár lehet csak nekünk tűnik ilyen kicsinek, mert mindenki megretten amikor meglátja... holnap készülhet az egész rokonság, 22-en jönnek, vs Athos :D Nekünk azt javasolták, ha ilyen van, pokróc, és a két-két sarkát összefogva két embernek és a kutyunak is kényelmes... Roti betegség:a szezámcsontja letörik a terheléstől az első lábán.Ezzel még nincs baj,mert meg sem érzi...viszont nyomja az idegeket és ki kell venni.Egyedül voltam a kutya meg már ébren volt,így a pokróc szóba se jöhetett...nem volt gáz,csak sok lépcső :D Viszont a vicces hogy Aidának is volt ilyen,Ő két napig alig tudott lábra állni.Khaosz 3órára rá már házat őríz,úgy ahogy szokott...Mintha nem fájna a lába.(Még jó hogy az orvosnál 10 év alatt 8-10 ilyen műtét volt...abból 2 én voltam.Pedig elég sokan járnak hozzájuk) Ja és ismét megyek vele suliba,vagyis mennék ha nem fájna a lába...és elég jól viseli,plusz jól is dolgozik.Csak megérte 1 évig lejárni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Roti betegség:a szezámcsontja letörik a terheléstől az első lábán.Ezzel még nincs baj,mert meg sem érzi...viszont nyomja az idegeket és ki kell venni.Egyedül voltam a kutya meg már ébren volt,így a pokróc szóba se jöhetett...nem volt gáz,csak sok lépcső :D Viszont a vicces hogy Aidának is volt ilyen,Ő két napig alig tudott lábra állni.Khaosz 3órára rá már házat őríz,úgy ahogy szokott...Mintha nem fájna a lába.(Még jó hogy az orvosnál 10 év alatt 8-10 ilyen műtét volt...abból 2 én voltam.Pedig elég sokan járnak hozzájuk) Ja és ismét megyek vele suliba,vagyis mennék ha nem fájna a lába...és elég jól viseli,plusz jól is dolgozik.Csak megérte 1 évig lejárni :D Mi úgy tűnik megússzuk a műtétet...kopp-kopp... Akkor jobbulást nem kívánunk Khaosznak, hiszen már jól van... :D Athosnak is volt tinikorszakja, amikor nehezen lehetett vele bírni, és ahogy nő be a feje lágya, komolyodik, a suliban tanultakat nem felejtette el, ősszel lehet mi is nekiugrunk egy őrző védőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Mi úgy tűnik megússzuk a műtétet...kopp-kopp... Akkor jobbulást nem kívánunk Khaosznak, hiszen már jól van... :D Athosnak is volt tinikorszakja, amikor nehezen lehetett vele bírni, és ahogy nő be a feje lágya, komolyodik, a suliban tanultakat nem felejtette el, ősszel lehet mi is nekiugrunk egy őrző védőnek. Én is azt akartam,de nem vállalják csak ha látják,hogy kezelhető a kutya....mindegy ártani nem árt. Még jól van,mert a gallért nem tettem rá,de szerintem nem is fogom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 az utolsó postom nőtlenként, szóval GL&HF nekünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 az utolsó postom nőtlenként, szóval GL&HF nekünk! :D game over :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 most már ez is látható lesz lurdynál Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 most már ez is látható lesz lurdynál Élőben is ilyen szép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Élőben is ilyen szép? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 már nem megy a link. Ki vett mit ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 már nem megy a link. Ki vett mit ? :D Egy kék ne gsi volt 570ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Egy kék ne gsi volt 570ért. akkor már csak a "Ki" maradt a kérdés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 akkor már csak a "Ki" maradt a kérdés :D Csabinak valami ismerőse...gondolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 az utolsó postom nőtlenként, szóval GL&HF nekünk! :P ejha! Akkor azért az a sok pia a hűtőben :lol: Nem tudom, gratula vagy részvétem? :D Nah jó..Gratu! Itt lesz, van , volt a kerületben? Pont itt melózok lent.. felmegyek csápolni :lol: Bár szerintem már lekéstem :lol: (nemrég voltam fent, nem láttam GSI sorokat a hivatal elött.. ) :D Kutyák: ba@us.. nem semmi! :D .. ha bele gondolok, hogy 4 vagy 5 éve voltam 65 kiló.. mint lassan a kutyáitok.. (azóta sikeresen felszedtem úgy egy 10est :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 az utolsó postom nőtlenként, szóval GL&HF nekünk! :D Sok boldogságot, és bő gyerekáldást :D ,és érjétek meg az aranylakodalmat is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 jájdekurvaronda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 jájdekurvaronda :D Az a sportlégszűrő biztos mindig friss és oxigéndús hideg levegőhöz juthat ott hátul. :D :P :lol: Egyébként én a motortér bemutatásáig tudtam nézni, utána kikapcsoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 a vadparaszt mennyi pénzt ráköltött, hogy ilyen kurv@ ronda legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 az utolsó postom nőtlenként, szóval GL&HF nekünk! :D és az első férjként! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 ügyi vagy, GRATULÁLOK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 és az első férjként! :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 és az első férjként! :D :D :P Először részvétemet akartam kinyilvánítani, de több itt a házas ember, mint a nem, így csak Gratulálni merek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Először részvétemet akartam kinyilvánítani, de több itt a házas ember, mint a nem, így csak Gratulálni merek. :D Még mindig vannak olyanok, akik nem tanulnak mások hibájából! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Gratulálok Lanti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 és az első férjként! :D :P :lol: Sok Boldogságot Nektek! :lol: Neked se legyen jobb mint nekem. :D Milyen volt az esküvői autó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts