J0hnny Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 látom nem érted, vadkerten kívül szerintem más opelos rendezvényre is mennek a köcsög nagyfalusiak és pont ezt írtam: kinek mi a fontos Látom te sem érted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Látom te sem érted... :D hát te már csak ilyen meg nem értett ember vagy :D Csabika, hogy a ge@&#be lehet az, hogy megugrott nálad az LG, nincsenek összeülve a rugóid ? :D :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 hát te már csak ilyen meg nem értett ember vagy :D Csabika, hogy a ge@&#be lehet az, hogy megugrott nálad az LG, nincsenek összeülve a rugóid ? :D :P :lol: :lol: de a két hátsó :D , amúgy nem hívtál Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 de a két hátsó :D , amúgy nem hívtál pfffffffff :D őőőőőőőő, miért kellet vóna..... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 pfffffffff :D őőőőőőőő, miért kellet vóna..... ? mert szenilis vagy és azt mondtad kipróbálod aztán hívsz hogy kell e vagy mi van, pláne mert a fapumán is hirdetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 gumik.com "Sajnos jelenleg nem tudunk pontos szállítási dátumot megadni. Jelentkezünk, amint pontos információval rendelkezünk a szállítás időpontjára vonatkozólag." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 http://kreisanzeiger-online.de/2011/05/15/...er-horrorcrash/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 http://kreisanzeiger-online.de/2011/05/15/...er-horrorcrash/ baz, pont szerencsétlenül landoltak. Azr írják 1.3-as 14le :D közben ott figyel benne az XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 gumik.com "Sajnos jelenleg nem tudunk pontos szállítási dátumot megadni. Jelentkezünk, amint pontos információval rendelkezünk a szállítás időpontjára vonatkozólag." nekem is ezt mondták, és, hogy döntsem el akkor kell vagy nem várok kitudja meddig. Csak akkor mit szarakodnak össze vissza az árával, ízt frissítenék ilyen naprakészen, hogy van e raktáron vagy nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 nekem is ezt mondták, és, hogy döntsem el akkor kell vagy nem várok kitudja meddig. Csak akkor mit szarakodnak össze vissza az árával, ízt frissítenék ilyen naprakészen, hogy van e raktáron vagy nincs. és ezt ki mondta neked? me én nézem a státuszát h hogy áll... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 ma van redinap? me akkor hiphiphurrá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 és ezt ki mondta neked? me én nézem a státuszát h hogy áll... engem egy nő hívott fel telón tűlük és vele egyeztettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 engem egy nő hívott fel telón tűlük és vele egyeztettem na, ma kaptam mailt "Az árucikket 7.06.2011-n elküldtük, a szállítmány előrelátható érkezése: 13.06.2011" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Matricázott szar... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-qhUrPmnv...h_2011_0188.JPG ha jól látom hosszú évek alatt gyűjtötte össze rá a pénzt diákmunkával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 egy ilyet elfogadnék az astra helyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-qhUrPmnv...h_2011_0188.JPG Vasárnap Érden a pékségbe is ilyennel volt vki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 egy ilyet elfogadnék az astra helyet Majd pár év és........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 irmscher ascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Majd pár év és........ :D fent lesz használtautón, vagy bontod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Kép Máár már azt hittem Redi az.. :D Astra GTC.. pofás.. pofás... Ascona.. Külsőre ugyan nekem annyira valahogy nem jön be, de nagyon tip top! A belseje meg.. mintha szalonból hozták volna.. Legalábbis amennyire látom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Tudja valaki hogy mi lett a PastiDip fórummal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Tudja valaki hogy mi lett a PastiDip fórummal? :D Egy klubtagságival ami kemény 5 pénz sem voltak képesek támogatni a klub-ot... ezért husssssssss.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Egy klubtagságival ami kemény 5 pénz sem voltak képesek támogatni a klub-ot... ezért husssssssss.... Rendben. Akkor még jó hogy nem írtam nekik mélt hogy hogyan lehet igénybe venni a MOTE-s kedvezményt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts