J0hnny Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 szerintem pestről érkezett. Egy, hogy a hegyalján rohadt nagy a forgalom így nem igen lehet csapatni, kettő, hogy a híd rögzítőpillérjének vagy minek a másik oldalára nem érkezett volna meg akkor. akkor el nem tudom képzelni, hogy borította meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 akkor el nem tudom képzelni, hogy borította meg... Szerencsére semmi bajom nem lett,senki nem volt velem, csak a xe-nek lett vége.Semmi extra nem történt,a Krisztina út felöli lámpától indultam el.Kanyarodtam fel a hídra,-nem is mentem gyorsan-, és kidobta a hátulját jobbra, ügye ennek következtében az eleje indult volna át a szemközti 3 sáv felé,ellenkormányoztam,és így 180 fokot forogva, a menetíránnyal azonosan lévő 3+buszsávot végig csúsztam,majd a magas padkának neki csattanva borult fel a járdára.Végig "moziztam" az egészet,majd mikor megállt,szépen kimásztam belőle karcolás nélkül. Ezúton is szeretném nagyon megköszönni, egykutynak,és Krisztiánnak a segítségüket,miután felhívtam őket,azzonal a helyszínre siettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Hát nem jó hír ez így sem... verdával mi lesz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Szerencsére semmi bajom nem lett,senki nem volt velem, csak a xe-nek lett vége.Semmi extra nem történt,a Krisztina út felöli lámpától indultam el.Kanyarodtam fel a hídra,-nem is mentem gyorsan-, és kidobta a hátulját jobbra, ügye ennek következtében az eleje indult volna át a szemközti 3 sáv felé,ellenkormányoztam,és így 180 fokot forogva, a menetíránnyal azonosan lévő 3+buszsávot végig csúsztam,majd a magas padkának neki csattanva borult fel a járdára.Végig "moziztam" az egészet,majd mikor megállt,szépen kimásztam belőle karcolás nélkül. Ezúton is szeretném nagyon megköszönni, egykutynak,és Krisztiánnak a segítségüket,miután felhívtam őket,azzonal a helyszínre siettek. Az a lényeg, hogy neked nincs bajod. Kár a kadétért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Hát nem jó hír ez így sem... verdával mi lesz??? Valószínüleg eladom,nincs nagyon kedvem hozzá átpakolgatni mindent egy másik kasztniba,majd még kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Valószínüleg eladom,nincs nagyon kedvem hozzá átpakolgatni mindent egy másik kasztniba,majd még kiderül. hát kár érte, de a lényeg, hogy neked nincs bajod. Az XE-nek mi baja lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 hát kár érte, de a lényeg, hogy neked nincs bajod. Az XE-nek mi baja lett? A motornak elméletileg semmi baja nem lett,az eleje(motorháztető, és a lökös kivételével)egyben maradt,mind a négy ajtó csukódik,a futómű+kerekek kuka,de pontosat csak késöbb tudok meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 A motornak elméletileg semmi baja nem lett,az eleje(motorháztető, és a lökös kivételével)egyben maradt,mind a négy ajtó csukódik,a futómű+kerekek kuka,de pontosat csak késöbb tudok meg. Azért van pár kadétos kollega ott pesten, akik szerintem tudnak segíteni, ha talpra akarod állítani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Azért van pár kadétos kollega ott pesten, akik szerintem tudnak segíteni, ha talpra akarod állítani... :D Ebbe a kasztniba, már nem hinném,esetleg egy másikba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Nem semmi...szerencse h megűsztad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Részvétem Totti. Csak azt tudom mondani mint a többiek. Autó van másik ( bár gondolom jó halom lóvéd benne van sajnos... :D ) a lényeg hogy Te megúsztad karcolás nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 lehet tegnap a cégednek adtak el. :D ja lehet.. megvolt a ma haszon.., amúgy kaptam 1 szöget a futófelület szélére.. azt mondta a gumis h a szélső 5cm-be csak saját felelősségre javít.. mondom céges.. ja akkor kuka... rendeli az újat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 sajnálom.. de te NE sajnáld mert nem lett bajod és ez a legfontosabb autód bármikor lehet még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 b@sszátok meg, hogy senki nem jön a hungaroringre holnap ez hihetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 b@sszátok meg, hogy senki nem jön a hungaroringre holnap ez hihetetlen. Sztem sokan mennek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Sztem sokan mennek. :D köszönjük Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 b@sszátok meg, hogy senki nem jön a hungaroringre holnap ez hihetetlen. Mint valami durcás óvodás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 A motornak elméletileg semmi baja nem lett,az eleje(motorháztető, és a lökös kivételével)egyben maradt,mind a négy ajtó csukódik,a futómű+kerekek kuka,de pontosat csak késöbb tudok meg. nem hangzik ez olyan veszélyesen :D lényeg, hogy tudsz vésni ide :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Mint valami durcás óvodás. :D miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 b@sszátok meg, hogy senki nem jön a hungaroringre holnap ez hihetetlen. Vasárnap tudok kimenni csak. Ez a verseny, a nem a "forma"-1. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ez a verseny, a nem a "forma"-1. :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 miért is? Vannak néha fontosabb dolgok is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Vannak néha fontosabb dolgok is... :D mindig vannal fontosabb dolgok, de a sorrendet az ember saját magának állítja fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Reméljük most jobb lesz a szervezés. :D Mi az állatkertbe megyünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 mindig vannak fontosabb dolgok, de a sorrendet az ember saját magának állítja fel :D Akkor pesti opeles részleg miért csak a pályanapra jön el esetleg? Vadkert pl? :D Ne menjünk ebbe bele, mindenki 100 felé megy és 1000 dolga van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts