Laci4 Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 néztem azokat is amiket mondasz nem rosszak de ez tetszik kinézetre a legjobban és mivel kb ennyire értek hozzá így úgy vennék motort mint a szőke nők autót :D . A robik egyáltalán nem tetszenek, meg mindíg a pizzafutárok jutnak eszembe róla akik meg idegesítő sivító hangú szarokkal közlekednek. Asszony már a gondolatától is kivan, hogy ilyenen gondolkodom egyébként. Azt mondja inkább járjak autóval és nem számít mennyit fogyaszt csak ne motorozzak. Nem ismer :D LoL Akárcsak a barátnőm. Ha minden jól megy, hétfőn meglesz neki az Akorlátos jogsi. Neki is keresgélünk valami olcsó, tanuló mocit, de nála is elsősorban a kinézet a lényeg :D No meg, hogy speed jellegű legyen. Anno a kis CBR125R-ek tettszettek neki, egyre fel is ült anno a motorkiállításon. (Mondjuk most is tetszik neki, de "tanuló" mocinak nem akar ilyet, hogy ha esetleg ledöntené, ne zúzza szét.) Pont neki való lenne. Alacsony, vékony a lelkem, nem kellene ennél nagyobb moci neki. Mondjuk mi szerintem elég bután néznénk ki ekkora kis mocin..(jójó.. én alapból bután nézek ki :P) Igaz, amin most tanul, egy 250es szuzi, de chopper jellegű. Nagy moci, de alacsonyan van az ülése. 200 ezerig nem nagyon találtam neki való mocit.. max a honda NSR-eket,aprilia af-ek... De arra azt mondták, hogy eléggé "szervízigényes". (jó,öreg motorok...) No meg, hogy elsőre nem ilyen "csutka" kormányos motorokat kellene néznie.. dehát ha ezek tetszenek neki :lol: Egyik 50ccm3 gyári robogó sincs 10LE...ez biztos hogy fel van húzva,és szinte abban is biztos vagyok,hogy nem éri be 4L-el....Ráadásul kegyetlen rossz hangja van :lol: :lol: :D Én 125ös crossmotort akartam venni,arra is azt mondta mindenki 1 szezon,mert nagyon ki vannak hegyezve....Sűrű olajcsere,és karbantartás Na igen.. NSR-re is azt mondta egy motorozó srác, hogy 10 ezrenként dugócsere :D Eléggé hitetlenkedve néztem rá.. Jah! "Ha nincs 100 ft-od hogy felhívj, akkor nincs miről beszélni." Ez tetszik a hirdetésben :D Én is ezt tettem más ügyben.. megcsörgettek.. később uaz a szám.. felveszem, "gyorsan kérdezek, mert csak 200Ft van a számlámon, aktuális még a....?" - Neeeem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Egyik 50ccm3 gyári robogó sincs 10LE...ez biztos hogy fel van húzva,és szinte abban is biztos vagyok,hogy nem éri be 4L-el....Ráadásul kegyetlen rossz hangja van :D :D :P Én 125ös crossmotort akartam venni,arra is azt mondta mindenki 1 szezon,mert nagyon ki vannak hegyezve....Sűrű olajcsere,és karbantartás Azért a crossmotorok más igénybevételnek vannak ám kitéve mint egy utcai kis tötyögős szar. Gondolom Csabi nem nyélgázon akar közlekedni mindenhol. Crossmotort is ha át alakítasz utcára, a dugócsere periódus kitolódik ( jó nem lesz belőle 200eKm-t bíró szupermotor ) de a 20üzemóránkénti dugócserét el lehet felejteni. Hacsak nem mászol 60-70fokos emelkedőket vele nap mint nap csőgázon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Hát nekem csak a speed mocik tetszenek igazán, költeni jogsira nem akarok, sok százezret fizetni értük sem, robogót venni pláne nem, abból még a nagyok sem tetszenek, száguldozni eggyelőre azt mondom szintén nem (nem akarok vesedonor lenni csak bejutni a cégig meg haza). Röviden összefoglalva szerintem ebből nem lesz semmi így :D Asszony bármit megvesz csak ne üljek motorra amúgy is, úgyhogy kérek egy helikoptert azt kész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Hát nekem csak a speed mocik tetszenek igazán, költeni jogsira nem akarok, sok százezret fizetni értük sem, robogót venni pláne nem, abból még a nagyok sem tetszenek, száguldozni eggyelőre azt mondom szintén nem (nem akarok vesedonor lenni csak bejutni a cégig meg haza). Röviden összefoglalva szerintem ebből nem lesz semmi így :D Asszony bármit megvesz csak ne üljek motorra amúgy is, úgyhogy kérek egy helikoptert azt kész. :D Kérd meg hogy fejlessze ki a teleportálást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Ezek meg eladóvá váltak: monitor fejegység Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Nem hiszem hogy tud adni műbizonylatot. megkérdezném, aszondtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 fejegység ezt passszold szépen holnap pls, viszem mutatóba :D amúgy még mindig a supermoto a legideálisabb városba, szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Nekem Malaguti F12 Phantom robogóm van. 3 liter körül fogyaszt 80-at megy. Jaa és vízhűtéses. Ugyanaz a Minarelli blokk van benne mint a Yamaha Aerox-ba és az Aprilia SR-ben. Csak ajánlani tudom a típust.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 durva jégeső van itt nálunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 durva jégeső van itt nálunk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 nem tud nekem valaki skoda octavia 2-re alufelnit szerválni? 15" kéne js és csak gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 nem tud nekem valaki skoda octavia 2-re alufelnit szerválni? 15" kéne js és csak gyári ---------->>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 ---------->>> szerválni: ingyen vagy olcsóbban Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 szerválni: ingyen vagy olcsóbban Mozijegy? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 na ne mán, most viszik el a monitort. Most netezhetek holnapig a tv-n :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 na ne mán, most viszik el a monitort. Most netezhetek holnapig a tv-n :D gyorsan ment.. mi lesz helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 megkérdezném, aszondtam :P Ha tudsz valamit akkor mond :D :D Nem tudom a számát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Lanti, Dirt3? Van benne CQP rallye, manta 400 :D pár napja linkeltem a videót, :D 26-án jött ki estére már lent is volt B@szottul eltaláltk a hangokat meg sztem az autók fizikáját is, S1-es audi viszi a pálmát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 gyorsan ment.. mi lesz helyette?ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 ez tv tuneres? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Ritka felnik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 tv tuneres? dehogy is, akkor benne lenne a leírásban is hisz én csinálom őket :D Most néztem meg hogy pixeles e, de nem és lehet nagyobb asztal kell majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 dehogy is, akkor benne lenne a leírásban is hisz én csinálom őket :D Most néztem meg hogy pixeles e, de nem és lehet nagyobb asztal kell majd :D én is ezt mondtam, hogy a 22-eshez túl közel ülök és már kicsit "zavar".. szoval asztalt veszünk a monitorhoz :D de akkor, hogy fox tv-t nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 előre ami kell gumi 195/45 két hete még 19XXX volt.. most 22500.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 én is ezt mondtam, hogy a 22-eshez túl közel ülök és már kicsit "zavar".. szoval asztalt veszünk a monitorhoz :D de akkor, hogy fox tv-t nézni? pont azért adtam el mert nem használtam ki, hébe-hóba néztem rajta tv-t de mivel tőle egy szekrénnyire van a nagy tv így nem kellet, a többit majd elmondom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts