Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

néztem azokat is amiket mondasz nem rosszak de ez tetszik kinézetre a legjobban és mivel kb ennyire értek hozzá így úgy vennék motort mint a szőke nők autót :D . A robik egyáltalán nem tetszenek, meg mindíg a pizzafutárok jutnak eszembe róla akik meg idegesítő sivító hangú szarokkal közlekednek. Asszony már a gondolatától is kivan, hogy ilyenen gondolkodom egyébként. Azt mondja inkább járjak autóval és nem számít mennyit fogyaszt csak ne motorozzak. Nem ismer :D

LoL

Akárcsak a barátnőm. Ha minden jól megy, hétfőn meglesz neki az Akorlátos jogsi.

Neki is keresgélünk valami olcsó, tanuló mocit, de nála is elsősorban a kinézet a lényeg :D

No meg, hogy speed jellegű legyen.

Anno a kis CBR125R-ek tettszettek neki, egyre fel is ült anno a motorkiállításon.

(Mondjuk most is tetszik neki, de "tanuló" mocinak nem akar ilyet, hogy ha esetleg ledöntené, ne zúzza szét.)

Pont neki való lenne. Alacsony, vékony a lelkem, nem kellene ennél nagyobb moci neki.

Mondjuk mi szerintem elég bután néznénk ki ekkora kis mocin..(jójó.. én alapból bután nézek ki :P)

Igaz, amin most tanul, egy 250es szuzi, de chopper jellegű. Nagy moci, de alacsonyan van az ülése.

200 ezerig nem nagyon találtam neki való mocit.. max a honda NSR-eket,aprilia af-ek... De arra azt mondták, hogy eléggé "szervízigényes". (jó,öreg motorok...)

No meg, hogy elsőre nem ilyen "csutka" kormányos motorokat kellene néznie.. dehát ha ezek tetszenek neki :lol:

Egyik 50ccm3 gyári robogó sincs 10LE...ez biztos hogy fel van húzva,és szinte abban is biztos vagyok,hogy nem éri be 4L-el....Ráadásul kegyetlen rossz hangja van :lol: :lol: :D

Én 125ös crossmotort akartam venni,arra is azt mondta mindenki 1 szezon,mert nagyon ki vannak hegyezve....Sűrű olajcsere,és karbantartás

Na igen.. NSR-re is azt mondta egy motorozó srác, hogy 10 ezrenként dugócsere :D

Eléggé hitetlenkedve néztem rá..

Jah!

"Ha nincs 100 ft-od hogy felhívj, akkor nincs miről beszélni."

Ez tetszik a hirdetésben :D Én is ezt tettem más ügyben.. megcsörgettek.. később uaz a szám.. felveszem, "gyorsan kérdezek, mert csak 200Ft van a számlámon, aktuális még a....?" - Neeeem! :D

Megosztás:

Egyik 50ccm3 gyári robogó sincs 10LE...ez biztos hogy fel van húzva,és szinte abban is biztos vagyok,hogy nem éri be 4L-el....Ráadásul kegyetlen rossz hangja van :D :D :P

Én 125ös crossmotort akartam venni,arra is azt mondta mindenki 1 szezon,mert nagyon ki vannak hegyezve....Sűrű olajcsere,és karbantartás

Azért a crossmotorok más igénybevételnek vannak ám kitéve mint egy utcai kis tötyögős szar. Gondolom Csabi nem nyélgázon akar közlekedni mindenhol.

Crossmotort is ha át alakítasz utcára, a dugócsere periódus kitolódik ( jó nem lesz belőle 200eKm-t bíró szupermotor ) de a 20üzemóránkénti dugócserét el lehet felejteni. Hacsak nem mászol 60-70fokos emelkedőket vele nap mint nap csőgázon. :D

Megosztás:

Hát nekem csak a speed mocik tetszenek igazán, költeni jogsira nem akarok, sok százezret fizetni értük sem, robogót venni pláne nem, abból még a nagyok sem tetszenek, száguldozni eggyelőre azt mondom szintén nem (nem akarok vesedonor lenni csak bejutni a cégig meg haza). Röviden összefoglalva szerintem ebből nem lesz semmi így :D Asszony bármit megvesz csak ne üljek motorra amúgy is, úgyhogy kérek egy helikoptert azt kész. :D

Megosztás:

Hát nekem csak a speed mocik tetszenek igazán, költeni jogsira nem akarok, sok százezret fizetni értük sem, robogót venni pláne nem, abból még a nagyok sem tetszenek, száguldozni eggyelőre azt mondom szintén nem (nem akarok vesedonor lenni csak bejutni a cégig meg haza). Röviden összefoglalva szerintem ebből nem lesz semmi így :D Asszony bármit megvesz csak ne üljek motorra amúgy is, úgyhogy kérek egy helikoptert azt kész. :D

Kérd meg hogy fejlessze ki a teleportálást :D

Megosztás:

dehogy is, akkor benne lenne a leírásban is hisz én csinálom őket :D

Most néztem meg hogy pixeles e, de nem és lehet nagyobb asztal kell majd :D

én is ezt mondtam, hogy a 22-eshez túl közel ülök és már kicsit "zavar".. szoval asztalt veszünk a monitorhoz :D

de akkor, hogy fox tv-t nézni?

Megosztás:

én is ezt mondtam, hogy a 22-eshez túl közel ülök és már kicsit "zavar".. szoval asztalt veszünk a monitorhoz :D

de akkor, hogy fox tv-t nézni?

pont azért adtam el mert nem használtam ki, hébe-hóba néztem rajta tv-t de mivel tőle egy szekrénnyire van a nagy tv így nem kellet, a többit majd elmondom

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.