Lanti Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 ha valaki talál vagy tud elta 7560-as fejegységhez leírást/bekötési rajzot akkor légyszi küldje el nekem. Köszi ez miez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 ez miez? dvd-s fejegység :D , szereztem eggyet 2db 500as vinyóért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Lanti, Dirt3? Van benne CQP rallye, manta 400 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Lanti, Dirt3? Van benne CQP rallye, manta 400 :D akkor már csak kadett kell és jó lesz a játék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Tegnap bringával behaladtam a céghez (15km), hát a tököm mászkáljon álandóan azzal, fárasztó is meg amúgy is. Gondoltam megnézegetem az 50 ccm-es motorokat. Ez jó lehet újdonsült motorszakértők? Nem mintha lenne rá de álmodozni szabad. Fogyasztásban ezek 4 lityi körül vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Köszi :D én azért megkérdezném Acsai Andrist is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Tegnap bringával behaladtam a céghez (15km), hát a tököm mászkáljon álandóan azzal, fárasztó is meg amúgy is. Gondoltam megnézegetem az 50 ccm-es motorokat. Ez jó lehet újdonsült motorszakértők? Nem mintha lenne rá de álmodozni szabad. Fogyasztásban ezek 4 lityi körül vannak? elég összehajtogatósnak tűnik :D ha köl, akkor tudok jópofa 50es, nagy kerekes robogót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Tegnap bringával behaladtam a céghez (15km), hát a tököm mászkáljon álandóan azzal, fárasztó is meg amúgy is. Gondoltam megnézegetem az 50 ccm-es motorokat. Ez jó lehet újdonsült motorszakértők? Nem mintha lenne rá de álmodozni szabad. Fogyasztásban ezek 4 lityi körül vannak? Ez ennyiért kurvajó. Ilyet akartam én is, de mindenki kiröhögött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 akkor már csak kadett kell és jó lesz a játék :D Cé Qpé nem elég kadett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Cé Qpé nem elég kadett? :D mégiscsak E kadim van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Ez ennyiért kurvajó. Ilyet akartam én is, de mindenki kiröhögött... de mér? nekem ezek tetszenek kis ccm-ben nem a robik és a lényeg hogy elég hozzá a kressz vizsga Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Tegnap bringával behaladtam a céghez (15km), hát a tököm mászkáljon álandóan azzal, fárasztó is meg amúgy is. Gondoltam megnézegetem az 50 ccm-es motorokat. Ez jó lehet újdonsült motorszakértők? Nem mintha lenne rá de álmodozni szabad. Fogyasztásban ezek 4 lityi körül vannak? Hát én nem tudom, de ezt speed 50cm-vel, elég sokan kinevetik-van egy viszonylag szép nagy kasztni,és hozzá egy vékony hangú 2 ütemű-ráadásul,mivel széles idomok vannak rajta, a kocsik között is alig férsz el,ellenben a robogókkal viszonylag olcsón,kényelmesen-mert ugye a speeden inkább hasalni kell-,és az autók közt gyorsan haladva,eljutsz vele bárhova.Én inkább egy Yamaha aerox,vagy Aprilia sr, vagy valami hasonlóba gondolkodnék.Nekem Malaguti f15-öm van, és megvoltam vele elégedve, míg tavaly szét nem kocoltam az elejét... Talán az idén még összerakom. Tehát én robogót ajánlok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Hát én nem tudom, de ezt speed 50cm-vel, elég sokan kinevetik-van egy viszonylag szép nagy kasztni,és hozzá egy vékony hangú 2 ütemű-ráadásul,mivel széles idomok vannak rajta, a kocsik között is alig férsz el,ellenben a robogókkal viszonylag olcsón,kényelmesen-mert ugye a speeden inkább hasalni kell-,és az autók közt gyorsan haladva,eljutsz vele bárhova.Én inkább egy Yamaha aerox,vagy Aprilia sr, vagy valami hasonlóba gondolkodnék.Nekem Malaguti f15-öm van, és megvoltam vele elégedve, míg tavaly szét nem kocoltam az elejét... Talán az idén még összerakom. Tehát én robogót ajánlok. néztem azokat is amiket mondasz nem rosszak de ez tetszik kinézetre a legjobban és mivel kb ennyire értek hozzá így úgy vennék motort mint a szőke nők autót :D . A robik egyáltalán nem tetszenek, meg mindíg a pizzafutárok jutnak eszembe róla akik meg idegesítő sivító hangú szarokkal közlekednek. Asszony már a gondolatától is kivan, hogy ilyenen gondolkodom egyébként. Azt mondja inkább járjak autóval és nem számít mennyit fogyaszt csak ne motorozzak. Nem ismer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Ha már Derby, akkor csak gp1:persze, ez is árfüggő vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Ha már Derby, akkor csak gp1:persze, ez is árfüggő nem néz ki rosszul de ennek megint robi kinézete van és az ára meg egyenesen undorító :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 én azért megkérdezném Acsai Andrist is :D Nem hiszem hogy tud adni műbizonylatot. Hát én nem tudom, de ezt speed 50cm-vel, elég sokan kinevetik-van egy viszonylag szép nagy kasztni,és hozzá egy vékony hangú 2 ütemű-ráadásul,mivel széles idomok vannak rajta, a kocsik között is alig férsz el,ellenben a robogókkal viszonylag olcsón,kényelmesen-mert ugye a speeden inkább hasalni kell-,és az autók közt gyorsan haladva,eljutsz vele bárhova.Én inkább egy Yamaha aerox,vagy Aprilia sr, vagy valami hasonlóba gondolkodnék.Nekem Malaguti f15-öm van, és megvoltam vele elégedve, míg tavaly szét nem kocoltam az elejét... Talán az idén még összerakom. Tehát én robogót ajánlok. Maximálisan igazad van...kiegészíteném annyival,hogy szerintem egy nyár és oda a mocija....50ccm3 10LE nem bírja sokáig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 nem néz ki rosszul de ennek megint robi kinézete van és az ára meg egyenesen undorító :D Az a "baj" a speedel, hogy legalább 250-es kéne-szerintem az is épphogy csak valami-,de ahhoz meg már jogsi is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Maximálisan igazad van...kiegészíteném annyival,hogy szerintem egy nyár és oda a mocija....50ccm3 10LE nem bírja sokáig.... háde a robik is annyik nem? Azok is bírják azért vagy nem? De szar így hogy tök segg vagyok az egészhez :D Jogsit meg nem akarok motorhoz, egyelőre ez is csak játék a gondolattal Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 háde a robik is annyik nem? Azok is bírják azért vagy nem? De szar így hogy tök segg vagyok az egészhez :D Jogsit meg nem akarok motorhoz, egyelőre ez is csak játék a gondolattal Egyik 50ccm3 gyári robogó sincs 10LE...ez biztos hogy fel van húzva,és szinte abban is biztos vagyok,hogy nem éri be 4L-el....Ráadásul kegyetlen rossz hangja van :D :D :P Én 125ös crossmotort akartam venni,arra is azt mondta mindenki 1 szezon,mert nagyon ki vannak hegyezve....Sűrű olajcsere,és karbantartás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Egyik 50ccm3 gyári robogó sincs 10LE...ez biztos hogy fel van húzva,és szinte abban is biztos vagyok,hogy nem éri be 4L-el....Ráadásul kegyetlen rossz hangja van :D :D :D Én 125ös crossmotort akartam venni,arra is azt mondta mindenki 1 szezon,mert nagyon ki vannak hegyezve....Sűrű olajcsere,és karbantartás há vazeg, ennyi nyűg van ezekkel a szarokkal? ááá nem akarok bringázni napi 30km-t tök unalmas kötelezőből menni időre ráadásul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 há vazeg, ennyi nyűg van ezekkel a szarokkal? ááá nem akarok bringázni napi 30km-t tök unalmas kötelezőből menni időre ráadásul. Robogót kell venni,erre lett kitalálva. :D :D Ha sikerül jót kifogni,akkor sokáig ki fog szolgálni :D 2.5-3L beéri...ennél olcsóbb megoldás nincs,kényelmes,kis helyen is elférsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Hidd el, egy 5-6LE robogó tejesen elég,és 2üteműt vegyél-persze, ha eljutsz odáig-azokkal nincs túl sok gond,3lityi elég nekik,és meglátod hihetetlen gyorsan eljutsz ából-bébe a városban.Ja,a biztosítás meg kb.3-4e/év! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nem hiszem hogy tud adni műbizonylatot. Elsőkre nem is fog adni senki, ha azt is szeretnéd fóliázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Elsőkre nem is fog adni senki, ha azt is szeretnéd fóliázni... Azt nem akarom,de András a hátsókra se tud....legalábbis régen nem tudott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Tegnap bringával behaladtam a céghez (15km), hát a tököm mászkáljon álandóan azzal, fárasztó is meg amúgy is. Gondoltam megnézegetem az 50 ccm-es motorokat. Ez jó lehet újdonsült motorszakértők? Nem mintha lenne rá de álmodozni szabad. Fogyasztásban ezek 4 lityi körül vannak? ez kinézetre nagyon csini, de ha ennek is a tipikus robogó vinnyogása van akkor megértem miért röhögték ki Viktort érte :D :D Szerintem ezek a cuccok 125 alatt csak forgalmi akadályok, pláne amerre te jössz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts