redline Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hát gyerekek... úgy néz ki, hogy győzött a 10 köbméter föld ma... várjál....volt 6 köbméter...ellapátoltál 10-et....akkor most van egy másik luk a kertben? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 képen jobb felső sarokban a lényeg:) itt van 195/45 az ronal, viszont jól néz ki, hogy annyira homorú a közepe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Na, akkor mi is inkább csak legközelebb mennénk ki,ha majd lesz megint,és legalább te is kinn leszel,nem igazán mennénk ki úgy,hogy senkit se ismerek(nem mintha mi ismernénk már egymást személyesen, de te legalább már meginvitáltál minket).Majd,ha újra aktuális lesz akkor szólsz,még egyszer köszönöm. Gyertek le a Blitzre... ott is lehet STI-ben ülni... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 várjál....volt 6 köbméter...ellapátoltál 10-et....akkor most van egy másik luk a kertben? :D :D Amikor a 6 várt még rám, akkor 4 már bent figyelt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Gyertek le a Blitzre... ott is lehet STI-ben ülni... :D :D :) Az most idén nem fog menni,max. jövőre,de hát az meg elég sokára lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Az most idén nem fog menni,max. jövőre,de hát az meg elég sokára lenne. addig ugyis eladja.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 addig ugyis eladja.. :D Azt nem tudhatom,de gondolom lesz még elöbb valamikor a Hősök terén tali :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 3:20-nál csirák mit énekelnek???? Meg kb. miről beszélnek aki tud németül elmonja'????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 3:20-nál csirák mit énekelnek???? Meg kb. miről beszélnek aki tud németül elmonja'????? :D ha jól értelmeztem nézték az autó magasságát, meg ilyeneket, vannak ott is köcsög rendőrök ám. Olyan összegekre vágták meg őket, hogy a kocsija 2szeresét fizeti be majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 addig ugyis eladja.. :D nem gond úgy is egyik klubtaghoz kerül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Gyertek le a Blitzre... ott is lehet STI-ben ülni... :D :D :) énénén Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 ha jól értelmeztem nézték az autó magasságát, meg ilyeneket, vannak ott is köcsög rendőrök ám. Olyan összegekre vágták meg őket, hogy a kocsija 2szeresét fizeti be majd. ez nekem is átjött, az lenne izgi h min "veszekedtek" bent a kocsiban meg ott elvileg minden benne van a forgalmiban stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Eltévedtem? :D Ha jól látaom ez nem fauvé fórum... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 GSI Rulez...Chat...Jáccótér nem Opeleseknek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 GSI Rulez...Chat...Jáccótér nem Opeleseknek... :D Ok ok, az énkurvaanyámat! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ok ok, az énkurvaanyámat! :D :D Csak a sok off autó mellett elfér sztem még egy Golf is talán, ezért merészeltem ilyen gaztettre vetemedni Egyébként meg nem gyenge a Wörti tali, 1-én kezdődik és sz@rásig van már most minden..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Egyébként meg nem gyenge a Wörti tali, 1-én kezdődik és sz@rásig van már most minden..... Kicsipézé átveszem a C-t és vehetsz fauvét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Kicsipézé átveszem a C-t és vehetsz fauvét! :D Eladó a világ..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Eladó a világ..... :D Majd ha hirdeted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Csak a sok off autó mellett elfér sztem még egy Golf is talán, ezért merészeltem ilyen gaztettre vetemedni Egyébként meg nem gyenge a Wörti tali, 1-én kezdődik és sz@rásig van már most minden..... ugyanmá nem tudnátok mit kezdeni a sok autóssal a talin, nem ehhez vagytok szokva :D ráadásul ott 10 embernél több is össze tud tartani és nem a hiszti megy hogy messze van e a tali vagy nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 ugyanmá nem tudnátok mit kezdeni a sok autóssal a talin, nem ehhez vagytok szokva :D ráadásul ott 10 embernél több is össze tud tartani és nem a hiszti megy hogy messze van e a tali vagy nem Ne sírjál mááár. :D Ott figyel a helyem egy vwben, szállás minden lenne, csak épp pénzem nincs rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 ugyanmá nem tudnátok mit kezdeni a sok autóssal a talin, nem ehhez vagytok szokva :D ráadásul ott 10 embernél több is össze tud tartani és nem a hiszti megy hogy messze van e a tali vagy nem Khmmm...ezt ne feszegessük szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 na, ez design Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Khmmm...ezt ne feszegessük szerintem. :) az egyik fix ideát, beszélhetünk róla ha akarsz miszter jajdefáradtvagyokmostértemhaza, de vagy 3szor EZ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts