Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
nekem a telfonkönyvbe az első bejegyzés egy számnélküli A betü. én meg azt.... :D

Azt hittem ekkora hülyeséget csak én csinálok de akkor már ketten vagyunk :D

Elküldve
mikorra érsz ki ? :D

Még vár rám 6 köbméter föld... a többi már bent van... de kezdem nem úgy érezni, hogy az ágyon kívül bármi másra is vágynék az este... :D

meglátom még... ha megyek, akkor fél9-re...

Elküldve
Még vár rám 6 köbméter föld... a többi már bent van... de kezdem nem úgy érezni, hogy az ágyon kívül bármi másra is vágynék az este... :)

eldönthetnéd lassan, mert ha nem mész, akkor azért annyira nem hat meg a dolog :D :D

Elküldve
Még vár rám 6 köbméter föld... a többi már bent van... de kezdem nem úgy érezni, hogy az ágyon kívül bármi másra is vágynék az este... :D

jó dolog is az a kertes ház... :D

Elküldve
keresek 195/45 r15-öt Toyo T1-r-t, ha esetleg valakinek van otthon elfekvő :D

Csak 2010 decemberi gyártásúm van, egyébként azt hallottam leállították a gyártását ennek......

Elküldve

Hát gyerekek... úgy néz ki, hogy győzött a 10 köbméter föld ma... nem megyek én már sehova... medence feltöltve...sör a hűtőben... jó dolog ez a kertes ház... :) :D :D

Elküldve
Hát gyerekek... úgy néz ki, hogy győzött a 10 köbméter föld ma... nem megyek én már sehova... medence feltöltve...sör a hűtőben... jó dolog ez a kertes ház... :D :D :D

A medencébe lapátoltad? :) B)

Elküldve
Hát gyerekek... úgy néz ki, hogy győzött a 10 köbméter föld ma... nem megyek én már sehova... medence feltöltve...sör a hűtőben... jó dolog ez a kertes ház... :) :D :D

Na, akkor mi is inkább csak legközelebb mennénk ki,ha majd lesz megint,és legalább te is kinn leszel,nem igazán mennénk ki úgy,hogy senkit se ismerek(nem mintha mi ismernénk már egymást személyesen, de te legalább már meginvitáltál minket).Majd,ha újra aktuális lesz akkor szólsz,még egyszer köszönöm.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.