Lanti Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Valaki megtudná nekem mondani Dedeó Gyula tel. számát??? szabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 szabi Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 tényleg Anti, viszel egy kört ha kimegyek? Szerintem ha Comboval jön, akkor simán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 tényleg Anti, viszel egy kört ha kimegyek? Mit iszunk Anti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 szabi az ő számát tudja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 már nem divat a peremse felni :D pedig az egy bitang randa felni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 nekem a telfonkönyvbe az első bejegyzés egy számnélküli A betü. én meg azt.... :D Azt hittem ekkora hülyeséget csak én csinálok de akkor már ketten vagyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 tényleg Anti, viszel egy kört ha kimegyek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Szerintem ha Comboval jön, akkor simán. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Ha lehet én kinéznék,és vinném a nagyobbik fiamat,STI a kedvence,hátha valamelyikbe beülhetne... Találunk rá megoldást... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Találunk rá megoldást... :D Előre is köszönjük! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Valaki megtudná nekem mondani Dedeó Gyula tel. számát??? akár :D hívj, ha nix meglenni / nincs most nálam teló, azért nem írom be / ui: légzsákos bőrkormány :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 tényleg Anti, viszel egy kört ha kimegyek? hozd ki a vektrát és viszlek vele egy kört :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 ejjejj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Na végre rávettem magam, és beállítottam a géptetőt, tőcsavarok hátul kicserélve... tegnap gurultam is vele egy kört... Jó volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Na végre rávettem magam, és beállítottam a géptetőt, tőcsavarok hátul kicserélve... tegnap gurultam is vele egy kört... Jó volt... :D Jó volt?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Na végre rávettem magam, és beállítottam a géptetőt, tőcsavarok hátul kicserélve... tegnap gurultam is vele egy kört... Jó volt... :D mikorra érsz ki ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 mikorra érsz ki ? :D Még vár rám 6 köbméter föld... a többi már bent van... de kezdem nem úgy érezni, hogy az ágyon kívül bármi másra is vágynék az este... :D meglátom még... ha megyek, akkor fél9-re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Még vár rám 6 köbméter föld... a többi már bent van... de kezdem nem úgy érezni, hogy az ágyon kívül bármi másra is vágynék az este... :) meglátom még... ha megyek, akkor fél9-re... eldönthetnéd lassan, mert ha nem mész, akkor azért annyira nem hat meg a dolog :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Még vár rám 6 köbméter föld... a többi már bent van... de kezdem nem úgy érezni, hogy az ágyon kívül bármi másra is vágynék az este... :D meglátom még... ha megyek, akkor fél9-re... jó dolog is az a kertes ház... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 keresek 195/45 r15-öt Toyo T1-r-t, ha esetleg valakinek van otthon elfekvő :D Csak 2010 decemberi gyártásúm van, egyébként azt hallottam leállították a gyártását ennek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hát gyerekek... úgy néz ki, hogy győzött a 10 köbméter föld ma... nem megyek én már sehova... medence feltöltve...sör a hűtőben... jó dolog ez a kertes ház... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 képen jobb felső sarokban a lényeg:) itt van 195/45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hát gyerekek... úgy néz ki, hogy győzött a 10 köbméter föld ma... nem megyek én már sehova... medence feltöltve...sör a hűtőben... jó dolog ez a kertes ház... :D :D :D A medencébe lapátoltad? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hát gyerekek... úgy néz ki, hogy győzött a 10 köbméter föld ma... nem megyek én már sehova... medence feltöltve...sör a hűtőben... jó dolog ez a kertes ház... :) :D :D Na, akkor mi is inkább csak legközelebb mennénk ki,ha majd lesz megint,és legalább te is kinn leszel,nem igazán mennénk ki úgy,hogy senkit se ismerek(nem mintha mi ismernénk már egymást személyesen, de te legalább már meginvitáltál minket).Majd,ha újra aktuális lesz akkor szólsz,még egyszer köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts