coupe Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 én a maradék 2.5 liciért inkább nem ázok... :D :D :D és télen is boldogan használom... :) B) :D Ez a motor nem a spórolás miatt kellett....Munkába járásra már nem igazán fogom tudni használni,így ázni se fogok :D ....Szeretek motorozni,nagyobbra meg nincs pénzem,nem is biztos hogy baj...mert ezzel is lehet nagy hülyeséget csinálni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 :D :D :) kemény... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Ez a motor nem a spórolás miatt kellett....Munkába járásra már nem igazán fogom tudni használni,így ázni se fogok :D ....Szeretek motorozni,nagyobbra meg nincs pénzem,nem is biztos hogy baj...mert ezzel is lehet nagy hülyeséget csinálni..... Jó, persze... de azért a feelingmocizáshoz ezek kevesek... bemelegítésnek biztos jó... :D . Szóval lesz nagyjogsi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Pesten ritkán használom,mert Én viszem hozom Rékát a bölcsiből.Amúgy meg szerintem senki nem használ 50es mocit.Persze benne van,hogy megbüntettnek,de megvan az összes papírja a forgalomba helyezéshez...szóval ha lesz jogsi,akár rendszámos is lehet :D :D :) B) Mi neked a nagykerekű? Piaggio Liberty, Aprillia Scarabeo Kymco People és hasonló postásmotorok....ált 16os kerekük van... nézegetem őket rendszeresen de még nem tudtam 100%ig rászánni magam hogy vegyek egyet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 :D :D :) Tartsanak bármekkora parasztnak, cigánynak de vállalnék egy ilyet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Piaggio Liberty, Aprillia Scarabeo Kymco People és hasonló postásmotorok....ált 16os kerekük van... nézegetem őket rendszeresen de még nem tudtam 100%ig rászánni magam hogy vegyek egyet.... Miért fontos a nagykerék?Már a 12"kerékkel is elég jól lehet haladni homokba is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Miért fontos a nagykerék?Már a 12"kerékkel is elég jól lehet haladni homokba is :D mert szarok az utak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Miért fontos a nagykerék?Már a 12"kerékkel is elég jól lehet haladni homokba is :D nekem a 10 collal is megy elég gyorsan :) csak olyankor egy kicsit félek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 de még nem tudtam 100%ig rászánni magam hát én komolyan nem értem, hogy MIÉRT nem döntöttél még :D :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 nekem a 10 collal is megy elég gyorsan :) csak olyankor egy kicsit félek :D csak keményen Ákos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 nekem a 10 collal is megy elég gyorsan :D csak olyankor egy kicsit félek :D keresztben a síneken... :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 keresztben a síneken... :D :D :) naaa, surány falván aszfalt út sincs neméghogy sinek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 na ma megrendeltem a két hátsó gumit.... 215/45r15.... ma olcsóbb volt 1500/db :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 na ma megrendeltem a két hátsó gumit.... 215/45r15.... ma olcsóbb volt 1500/db :) ja és T1-r de ez várható volt gondolom.. nem mintha bármi másba lenne ilyen méret idehaza :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Ezeröt??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Ezeröt??? :D annyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 annyi :D igy már 25-el kezdődik /db :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Parada mániásoknak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Coupe! elvoltak :D durva h 8-9 hetesen mennyire erős Igor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 A két véreb... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 ma kötöttem biztosítást a kadett-ra mert lejárt a fél éves kivonása.. ismét egy összeg amit a kukába is dobhattam volna :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 ma kötöttem biztosítást a kadett-ra mert lejárt a fél éves kivonása.. ismét egy összeg amit a kukába is dobhattam volna B) :D Blitzre kész lesz ha mondom, valamelyikre :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Blitzre kész lesz ha mondom, valamelyikre :D :) B) elég legyen most már.. "kész" lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 elég legyen most már.. "kész" lesz :D semmi jó nem lenne abból ha elkapkodnátok :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 semmi jó nem lenne abból ha elkapkodnátok :D :) B) mindent a maga idejébe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts