Lanti Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Hahóóóó! Kellene nekem kölcsönben 4 db felni, 15-16-os, már ha az bemegy a Combino alá...jövő hétvégére a Ringes talira... te is RAcce módot követed? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 te is RAcce módot követed? :D Felmatricáznák hirdetni a BW-t... aztán akkor már nézzek ki valahogy... nagy durr amúgy sem lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Felmatricáznák hirdetni a BW-t... aztán akkor már nézzek ki valahogy... nagy durr amúgy sem lesz... jójó, nincs azzal baj... én nem tudok adni me a 2 első szervizbe van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Felmatricáznák hirdetni a BW-t... aztán akkor már nézzek ki valahogy... nagy durr amúgy sem lesz... ha nagyon nem találsz az astra gyárijait oda tudom adni de akkor segítesz a téliket felpakolni rá addig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 ha nagyon nem találsz az astra gyárijait oda tudom adni de akkor segítesz a téliket felpakolni rá addig Isten ments... :D :D :) Viszont van 4 alum bár az a Dettié, de majd sutyiba csinálom, hogy ne vegye észre... meg nem tudom, hogy a szukié megy fel az opelre vagy fordítva...mert oda vissza nem játszik a cserebere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Isten ments... :) B) :D Viszont van 4 alum bár az a Dettié, de majd sutyiba csinálom, hogy ne vegye észre... meg nem tudom, hogy a szukié megy fel az opelre vagy fordítva...mert oda vissza nem játszik a cserebere... akkor menj ki lemezen genya :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Isten ments... :D :D :) Viszont van 4 alum bár az a Dettié, de majd sutyiba csinálom, hogy ne vegye észre... meg nem tudom, hogy a szukié megy fel az opelre vagy fordítva...mert oda vissza nem játszik a cserebere... Fúrd át 4x100-ra. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Fúrd át 4x100-ra. B) ÁÁÁÁÁÁ... Detti kiherélne... meg arra amúgy is van gyári STI felnim... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 ÁÁÁÁÁÁ... Detti kiherélne... meg arra amúgy is van gyári STI felnim... :D :D :) Képes beszámolót minden képpen kérek az átfúrás hogyanjáról. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Hahóóóó! Kellene nekem kölcsönben 4 db felni, 15-16-os, már ha az bemegy a Combino alá...jövő hétvégére a Ringes talira... GP felniken felül oda tudom adni az exSzokik, exTom OZ felniket is, most lettek kigőrzőzve, Dávid meg csinál valami jópofa dizájt rájuk szerintem baromi jól hangzik : ))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 VAGY vannak A Corsa gsi felnik, 13as mondjuk, de arra is ki lehet valamit találni, valami ütőset : )))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 GP felniken felül oda tudom adni az exSzokik, exTom OZ felniket is, most lettek kigőrzőzve, Dávid meg csinál valami jópofa dizájt rájuk szerintem baromi jól hangzik : ))))))) Ennyi??? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 ... valami ütőset : )))))) Mondjuk egy kalapácsot??? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Isten ments... :D :D :) Viszont van 4 alum bár az a Dettié, de majd sutyiba csinálom, hogy ne vegye észre... meg nem tudom, hogy a szukié megy fel az opelre vagy fordítva...mert oda vissza nem játszik a cserebere... suzinak kisebb az agy átmérője Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 suzinak kisebb az agy átmérője Akkor elvileg a Combora nem megy fel a szusifelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Akkor elvileg a Combora nem megy fel a szusifelni... erre próbáltam utalni, de próba szerencse :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 suzinak kisebb az agy átmérője jaja 2mm-rel kisebb az átmérője Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Isten ments... :D :D :) Viszont van 4 alum bár az a Dettié, de majd sutyiba csinálom, hogy ne vegye észre... meg nem tudom, hogy a szukié megy fel az opelre vagy fordítva...mert oda vissza nem játszik a cserebere... Megválaszolták előttem. A Suzuki agy átmérője kisebb az osztóköre stimmelne. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Megválaszolták előttem. A Suzuki agy átmérője kisebb az osztóköre stimmelne. :D Mondtad már korábban is, csak nem tudtam, hogy melyik melyik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Nem lenne csúnya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Nem lenne csúnya... ...ha nem lenne ilyen ronda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ez itten a kérdés: Érdemes 10W-60as olajat rakni a Bociba? Állítólag ha sokat használja nagy fordulaton az ember akkor inkább az jó bele. Pályanapon, gyorsulásin meg a hungárián :D sokat van a magas fordulatszámok környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ez itten a kérdés: Érdemes 10W-60as olajat rakni a Bociba? Állítólag ha sokat használja nagy fordulaton az ember akkor inkább az jó bele. Pályanapon, gyorsulásin meg a hungárián :D sokat van a magas fordulatszámok környékén. szerintem elég az 50-es...de igazából nem lesz baja a 60-astól sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 ma volt szerencsém többször is tesztelni, hogy milyen jól bírják még ezek a régi műanyag lökösök is :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 megint versenyeztél, vagy csak parkolás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts