Pehi Csabi Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Ha így gondolod akkor tévedsz B) Játszunk olyat, hogy nem tudom mire/kire gondolsz, nem látok bele a fejedbe, nem ismerem minden ismerősöd erre te elmondod, hogy pontosan miről is van szó, oké? Figyelem....játék indul.....[...].....ok, te jössz :D :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 megcsináltattad, pénzt költöttél rá és most meg eladtad? Ejnye-bejnye. :D :D háhááháhháháháhá Albert költeni????? Madár mindig lesz.... Mivel Redi túl korán tette fel a kérdést így senki nem válaszolt rá, de mivel már csak 17 nap van hátra így felhelyezem én most a kérdést h Oserszlében idén valaki????? a fixeken kívül???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Lézeres gyújtógyertya -érdekesnek tűnik... :D De az is lehet, hogy új értelmet nyer majd az átégett dugó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 háhááháhháháháhá Albert költeni????? háhááháhháháháhá Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Mennyiért ment el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 szép estét tudja valaki h a check engine lámpicst hogy kell lenullázni???? Tudom Éjfélkor is resetel :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 szép estét tudja valaki h a check engine lámpicst hogy kell lenullázni???? Tudom Éjfélkor is resetel :D :D :) B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 szép estét tudja valaki h a check engine lámpicst hogy kell lenullázni???? Tudom Éjfélkor is resetel :D :D :) elcsíped a vezetéket B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 elcsíped a vezetéket :D :D Annyira,de annyira... izzó ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 samu, oszt csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 samu, oszt csá Pityuka a disztrojjer! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 samu, oszt csá Pityuka a disztrojjer! :D Lájkolja :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 dekklájk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Esztergomi BaziLIKE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 elcsíped a vezetéket :D :D Tessék így kérj segítséget Zoli. Én tudnék segíteni de nem akarok :) B) amúgy meg mostanra tudom hogy megoldottad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ja rotoros XEhez keresek csupasz szívósort, ha tud valaki csörögjön vagy írjon, adok érte 100 ft-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ja rotoros XEhez keresek csupasz szívósort, ha tud valaki csörögjön vagy írjon, adok érte 100 ft-ot. miért a rotoros a lényeg ? M2.5 van.....asszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 ma láttam egy új A6-on 235/40r22-t... ki is szedte a rendőr :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 ma láttam egy új A6-on 235/40r22-t... ki is szedte a rendőr :D megnézte ő is??? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 megnézte ő is??? :D :D gondolom.. sőtt mondta neki, h a KPM-es fiúk is kíváncsiak lennének rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Drága lesz a blitz :D De megérte, a 117el való száguldás élményét senki más nem érthetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 szép estét tudja valaki h a check engine lámpicst hogy kell lenullázni???? Tudom Éjfélkor is resetel :D :D :) Tech 2-vel a legegyszerűbb. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Drága lesz a blitz :D De megérte, a 117el való száguldás élményét senki más nem érthetni. :D 80 helyett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 szerintem ritka darab http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/m...1454475571.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Hahóóóó! Kellene nekem kölcsönben 4 db felni, 15-16-os, már ha az bemegy a Combino alá...jövő hétvégére a Ringes talira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts