coupe Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Csak úgy B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 nálam vannak halak az akváriumba de jeladótm nincs hozzájuk B) :D amúgy egyszer a Bociba is le kellet cserélni, Dinytől kaptam egy másikat azzal meg ledadogott 2500nál az autó, úgyhogy ne tőle kérjél :) Na ezért mondom én,hogy nincsen.Kocsog! :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Na ezért mondom én,hogy nincsen.Kocsog! B) :D Belső tűzfal borításod van? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Belső tűzfal borításod van? :D :) Persze hogy van,samarába való is. B) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Persze hogy van,samarába való is. B) :) Akkor kérnék 3db műanyag fékcsőtartót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Akkor kérnék 3db műanyag fékcsőtartót. B) Nana ne kokolytalankodjunk :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Nana ne kokolytalankodjunk B) :D OK, legyen 5db. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 'stét. ma elvitték a dzsíeszájt úgy ahogy volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 'stét. ma elvitték a dzsíeszájt úgy ahogy volt. :D megcsináltattad, pénzt költöttél rá és most meg eladtad? Ejnye-bejnye. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Na ezért mondom én,hogy nincsen.Kocsog! :D :) tisztában vagyunk vele B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 megcsináltattad, pénzt költöttél rá és most meg eladtad? Ejnye-bejnye. :) B) Vannak olyan emberek, akik mindig előről kezdik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 'stét. ma elvitték a dzsíeszájt úgy ahogy volt. B) pénzért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 pénzért? Na de mennyiért te? Teee.... @&# škodás :D Magyarázat: Poroszkálunk a Hungárián, majd balra el a Gyáli-ra. Lámpánál kicsit tempósabbra vettem, mert tudtam váltani fog.. erre visszanézek a tükörbe: "na.. hogy utánam vágódott ez a škodás hmm.. hogy tol.. hmm... a sötét.. még villog is.. hova menjek vazee? előttem is vannak"..-mutatom.. Aztán egy kis helyecske alakul.. 3.ikban átvágódok... kicsit megnyomom.. erre mellémér.. nem húz el.. átnézek, mi van má, akkor mennyé.. nem fogok 70-es táblánál 80-nál többet menni.... erre ... erre Lanti "bácsi" integet :D :) Aztán jót konvojoztunk M5-M0-asszem 51-es vonalon.. Orsinak,(párom) mondtam is.. jah.. elfelejtettem mondani, jön pár klubos arc a telekre.. :D De aztán elváltak az útjaink :D Nem ismertem még ezt a "kis" skodát :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Na de mennyiért te? Teee.... @&# škodás :D Magyarázat: Poroszkálunk a Hungárián, majd balra el a Gyáli-ra. Lámpánál kicsit tempósabbra vettem, mert tudtam váltani fog.. erre visszanézek a tükörbe: "na.. hogy utánam vágódott ez a škodás hmm.. hogy tol.. hmm... a sötét.. még villog is.. hova menjek vazee? előttem is vannak"..-mutatom.. Aztán egy kis helyecske alakul.. 3.ikban átvágódok... kicsit megnyomom.. erre mellémér.. nem húz el.. átnézek, mi van má, akkor mennyé.. nem fogok 70-es táblánál 80-nál többet menni.... erre ... erre Lanti "bácsi" integet :D :) Aztán jót konvojoztunk M5-M0-asszem 51-es vonalon.. Orsinak,(párom) mondtam is.. jah.. elfelejtettem mondani, jön pár klubos arc a telekre.. :D De aztán elváltak az útjaink :D Nem ismertem még ezt a "kis" skodát :D B) Örülj neki, hogy a skoda felismert téged... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 "Említettem és szinte biztos vagyok benne, h hallotok majd róla itt a fórumon mert nagyon sok Opelest ismer, főleg a GSI-sek közül és rendszeres látogatója a csütörtöki Lurdy-s taliknak. :D" ezkiez ? remélem, hogy Nárbört vette meg Harti kocsiját : )))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 pénzért? igen szerencsére nem lopták :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Na de mennyiért te? Teee.... @&# škodás :D Magyarázat: Poroszkálunk a Hungárián, majd balra el a Gyáli-ra. Lámpánál kicsit tempósabbra vettem, mert tudtam váltani fog.. erre visszanézek a tükörbe: "na.. hogy utánam vágódott ez a škodás hmm.. hogy tol.. hmm... a sötét.. még villog is.. hova menjek vazee? előttem is vannak"..-mutatom.. Aztán egy kis helyecske alakul.. 3.ikban átvágódok... kicsit megnyomom.. erre mellémér.. nem húz el.. átnézek, mi van má, akkor mennyé.. nem fogok 70-es táblánál 80-nál többet menni.... erre ... erre Lanti "bácsi" integet :D :) Aztán jót konvojoztunk M5-M0-asszem 51-es vonalon.. Orsinak,(párom) mondtam is.. jah.. elfelejtettem mondani, jön pár klubos arc a telekre.. :D De aztán elváltak az útjaink :D Nem ismertem még ezt a "kis" skodát :D :D anno még redivel is eljátszottuk ezt, csak ő behúzta a nyakát és át se mert nézni... B) ugye milyen jól megy az 1.6d? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 igen szerencsére nem lopták :D fontos szempont... tudok helyette ajánlani valami mást ha esetleg.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 fontos szempont... tudok helyette ajánlani valami mást ha esetleg.... :D van köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 "Említettem és szinte biztos vagyok benne, h hallotok majd róla itt a fórumon mert nagyon sok Opelest ismer, főleg a GSI-sek közül és rendszeres látogatója a csütörtöki Lurdy-s taliknak. :D" ezkiez ? remélem, hogy Nárbört vette meg Harti kocsiját : )))))) ezmiez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 ezmiez? pedig én annyira örültem volna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 pedig én annyira örültem volna..... örülni örülhetsz :D csak nem tudom minek szerettél volna örülni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 örülni örülhetsz :D csak nem tudom minek szerettél volna örülni :) Pista szeret gondolatolvasósat játszani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 örülni örülhetsz :D csak nem tudom minek szerettél volna örülni :) minden érdemi információt megadtam szerintem B) de akkor ki ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 minden érdemi információt megadtam szerintem :D Ha így gondolod akkor tévedsz :D Játszunk olyat, hogy nem tudom mire/kire gondolsz, nem látok bele a fejedbe, nem ismerem minden ismerősöd erre te elmondod, hogy pontosan miről is van szó, oké? Figyelem....játék indul.....[...].....ok, te jössz :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts