Laci4 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 dede, kéne TUdsz valami tárhelyet ahova egybe fel lehet küldeni úgy 200megát? (18x) Vagy valaki? Sose használtam még, de ha minden igaz, itt van-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 TUdsz valami tárhelyet ahova egybe fel lehet küldeni úgy 200megát? (18x) Vagy valaki? Sose használtam még, de ha minden igaz, itt van-e! király le is jött B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 király le is jött B) mivel szedted le ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 már mások is kadettos sorsra jutnak http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-futom..._elso_fektarcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 már mások is kadettos sorsra jutnak http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-futom..._elso_fektarcsa Nem vagyok biztos benne, hogy az új sokkal drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nem vagyok biztos benne, hogy az új sokkal drágább. lehet nem lehet már kapni Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 lehet nem lehet már kapni most lehet, vagy nem lehet? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 most lehet, vagy nem lehet? B) Durva lenne, 6-7E nagyker áron/db.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 mivel szedted le ? Írtam neked ahol kérted :( azzal a progival, amit linkeltem.. nem tudom. végül hogy sikerült, de ide oda, katt-link másolgatás.. és egyszer csak elkezdte letölteni... :) Igaz, valami letöltő manager szarja bennmaradt Operában .. hiába uninstaláltam .. majd azt még ki kell nyírnom valahogy... Féktárcsa.. hát jah.. Vkt. köszi a tömit.. megnézegettem itthon a táblázatomat, majd mégis kell még pár apróság.. lég-pollenszűrő.. Meg aki akar méretni féket, lengéscsillapítót, most menjen a váci uti tacskóhoz, kint van az Unix kamijon.. méregetnek.. Én megnézettem a hátsó fék miatt, mert szerintem nem fog rendesen.. hát nem .. nem bírta beblokkolni.. igaz, a kézivel se :D Nem tom mi a szar lehet vele.. lehet szét kellene szedni (hátsó üzemi fék) és kipuceválni, esetleg felújítani a fékmunkahengert.. Vagy esetleg a hátsó fékerő szabályzó csinálhat ilyet? Igaz, én inkább a munkahenger-pofák mozgására apellálok.. mert amikor lecseréltem anno a hátsó tárcsákat, értelemszerűen beljebb kellett nem kicsit nyomni a dugókat.. lehet kicsit szorulnak?! működnek, mert nem rozsdás a tárcsa, de vannak rajta nyomok.. nem totál tiszta fényes... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Csonti car B) :D :) nem csoda hogy nem akarja eladni, ez a világ legkényelmesebb autója. volt szerencsém egy ilyenben bejárni az USA jó nagy részét, hibátlanul lehet benne aludni, tágas, puha, kellemesen ringat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 nem csoda hogy nem akarja eladni, ez a világ legkényelmesebb autója. volt szerencsém egy ilyenben bejárni az USA jó nagy részét, hibátlanul lehet benne aludni, tágas, puha, kellemesen ringat B) hmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 semmi sincs lecserélve, majd a lámpákat szeretném mert a foncsor oda van már, meg kicsi lakat és fényezés oszt kész :D És a tükrök? 93 utániak. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 És a tükrök? 93 utániak. B) Az autó is 95-96os :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Az autó is 95-96os :) pppffff, ezért tart itt az ország B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 pppffff, ezért tart itt az ország B) :D túl ÚJ az a kocsi mi ? :DDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nem jár ma valaki Érden ? Meg kéne nézni egy autót, hogy olyan-e mint a képen vagy photoshop B) Zafira...ma kéne és nem nekem :D ha elöbb elérsz, holnap nem jó? pü-ben megy a a számom ha aktuális még de Dénes szakértőbb szemekkel rendelkezik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Jajjdejóvoltmagurulniabubuval... :( B) Legjobb tuning esküszöm, a Combo... két-három hét combozás után simán meg tud remegtetni újra a bubu... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Jajjdejóvoltmagurulniabubuval... :) B) Legjobb tuning esküszöm, a Combo... két-három hét combozás után simán meg tud remegtetni újra a bubu... :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 És a tükrök? 93 utániak. B) a csomiajtó, tükör és géptető cserélve volt, meg minden más is gyárira be lett kötve, ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 vajk photoshop? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 jópofa hely Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 gondolom bevitte a gyereket.. az a durva ha kocsit se tudja leadni h azzal fizet mert negyedét se éri a büntinek... B) http://index.hu/bulvar/hirek/2011/04/29/12...t_tapioszecson/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 ezt eddig nem láttam... durva http://video.xfree.hu/?n=pancsa5|e5b127062...dd1608749d08e78 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Jáj, Diny kivillogtatta a baját a zöldalmának, így most hall jeladó kerestetik rotoros gyújtáshoz B) Bont valaki mostanság még ilyen mocit???? :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Jáj, Diny kivillogtatta a baját a zöldalmának, így most hall jeladó kerestetik rotoros gyújtáshoz B) Bont valaki mostanság még ilyen mocit???? :D :) :( nálam vannak halak az akváriumba de jeladótm nincs hozzájuk :) :) amúgy egyszer a Bociba is le kellet cserélni, Dinytől kaptam egy másikat azzal meg ledadogott 2500nál az autó, úgyhogy ne tőle kérjél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts