redline Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 egyrészt itt van ez : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=240 másrészt tán nem a HR-el kellene kezdeni :) harmadrészt a felismerésig sokan eljutnak.....csak a következő lépés, na az marad el általában B) :D :) :( Tényleg, te mész ki? :) Tom vajon életben maradt tegnap? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 másrészt tán nem a HR-el kellene kezdeni B) én nem merném bevállalni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 most néztem meg itthon a dodge viperrol egy dok filmet ami volt a nationalgegoraphyn.... befejezték a gyártását.... teljes mértékben kézzel rakják össze az összes autót..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 http://rendszamrolo.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 http://rendszamrolo.com/ illegál parkolás 2.0 ezután már nem kell rokikártya sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 hehe http://www.videobash.com/video_play?utm_so...-shortvideopage Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 illegál parkolás 2.0 ezután már nem kell rokikártya sem Háát.. nekem nem épp ez jutott eszembe.. traffi... Amúgy meg a vicc, hogy 2-3 éve valami pont ilyesmi ötlet villant át az agyamon.. hogy valami kis lapot kellene a rendszám elé nyomatni arra a kis időre, amíg 1-2 lámpától lámpáig gyorsulást tól az ember. Vagy amikor néha tényleg siet valahova.. De persze annyiba is maradt.. pedig mint látjuk, nem is rossz az ötlet.. kérdés, hogy mondjuk egy vizsgán, vagy egy közúti ellenőrzés alkalmával mennyire tetszene a hatóságnak. (persze úgy, hogy épp nem volt letakart állapotban.. ha le volt takarva, szvsz egyértelmű helyszíni fejlövés.. Kutyás videó.. nagyon nagy .. és hogy élvezi.. gangol fel mint állat jah .. hogy az is.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Tényleg, te mész ki? B) Tom vajon életben maradt tegnap? :D :) nájn..... fokozatosság elve jó dolog + nincs olyan autóm, amely kapcsán jelenleg biztonsággal állíthatnám, hogy kibírja amit művelnék ott aki + lötyögni akar menjen Aratódiszkóba..... szerintem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Tényleg, te mész ki? B) Tom vajon életben maradt tegnap? :D :) Életben, saját legjobbat mentem tegnap, 2:15, a szektoridős optimum 2:11. Nagy volt a forgalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Tegnap láttam Pehit lurdytól elfele menni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 nájn..... fokozatosság elve jó dolog + nincs olyan autóm, amely kapcsán jelenleg biztonsággal állíthatnám, hogy kibírja amit művelnék ott aki + lötyögni akar menjen Aratódiszkóba..... szerintem :D Lehet, hogy a felhalmozás helyett a rendberakásra kellene most rámenni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Amúgy meg a vicc, hogy 2-3 éve valami pont ilyesmi ötlet villant át az agyamon.. hogy valami kis lapot kellene a rendszám elé nyomatni arra a kis időre, amíg 1-2 lámpától lámpáig gyorsulást tól az ember. Vagy amikor néha tényleg siet valahova.. rendszám alját zsanérosra megcsinálni, a tetejét meg valami elektromágnes fogja....lámpánál mágnes off, rendszám vízszintesbe és go :) vagy "b" tervre kész megoldás lásd James Bond - Goldfinger ('64) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Tegnap láttam Pehit lurdytól elfele menni :D sehol nem vagyok biztonságban, valaki mindig kiszúr B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 sehol nem vagyok biztonságban, valaki mindig kiszúr :) csak te vagy ilyen sehallselát kalaposszuzukis B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 csak te vagy ilyen sehallselát kalaposszuzukis B) :D fedélnélküli autóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 fedélnélküli autóval B) csak télen hideg, ilyenkor már jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Lehet, hogy a felhalmozás helyett a rendberakásra kellene most rámenni B) ha valaki nem látja a rendszert abban, amit csinálok, arról nem én tehetek, ha akarod, akkor elhiszed : minden eltervezett döntés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 ha valaki nem látja a rendszert abban, amit csinálok, arról nem én tehetek, ha akarod, akkor elhiszed : minden eltervezett döntés :D még a legabszurdabb összeesküvés elmélet is azért rémisztő mert valahol valahogy valamilyen kitekert módon van benne logika B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Lanti, jó volt a dugó a budafokin? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Tegnap láttuk Voszit a fókuszban az ertéelen. Mint környezetgazdálkodási mérnök nyilatkozott. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Lanti, jó volt a dugó a budafokin? :D neem volt vészes B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 neem volt vészes B) :D miután kimentem előled már lehetett haladni is mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 B) miután kimentem előled már lehetett haladni is mi? :D most ez így nem jön át, de lehet... ma sok ###### szopatott 40el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 most ez így nem jön át, de lehet... ma sok ###### szopatott 40el B) Eeezüst combo.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Eeezüst combo.. :) nem nézem az OFF-os autókat B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts