Lanti Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Megjött a gumid B) áá pont most akartam kérdezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Gyógyszertárban is dolgozol? B) Nem látom az összefüggést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nem látom az összefüggést B) Álmosom,Elődöm,.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nem látom az összefüggést B) lásd : taxi 3 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Megjött a gumid :( Az ha tegnapi gyártású is mire autón lesz már repedezett lesz B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Az ha tegnapi gyártású is mire autón lesz már repedezett lesz B) :D :) Like :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Az ha tegnapi gyártású is mire autón lesz már repedezett lesz B) :D :) tudod, én legalább már elkezdtem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Na rég volt már Bubu... Ismét thx to Andris... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 mint irtam is CS-n ez egy jó kép, sokkal jobb mint a többi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Nekem valamiért mindegyik tetszik... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Hiába nézegetem több helyen, még mindig magas B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Hiába nézegetem több helyen, még mindig magas B) Arra még nem gondoltál, hogy lehet Te vagy alacsony??? :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 szerintem jó az, ne nézzen már ilyen bután ki: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Arra még nem gondoltál, hogy lehet Te vagy alacsony??? B) :D :) vagy az is lehet hogy a fényképész volt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 szerintem jó az, ne nézzen már ilyen bután ki: http://farm4.static.flickr.com/3498/388757...cfea5f042_b.jpg B) :D Ja ronda is, pfuj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 A szürkében valami nem tetszik, de nem tudom meghatározni, hogy mi... (lehet, hogy az, hogy nem ez áll otthon... B) ) de valahogy az összkép nem az igazi... Ennél viszont már csak a tükör lóg ki a sorból, de megbarátkoznék azért azzal is... :D Hát ez meg pfffffff... nagy kedvenc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 A szürkében valami nem tetszik, de nem tudom meghatározni, hogy mi... (lehet, hogy az, hogy nem ez áll otthon... B) ) de valahogy az összkép nem az igazi... Az a baj vele, hogy a hátulja nagyon magasan van az elejéhez képest, és rajta van az a ronda hosszú lökhárító ami optikailag nyújtja az egészet és ettől lesz egy kicsit ormótlan és aránytalan kinézete :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 rajta van az a ronda hosszú lökhárító ami optikailag nyújtja az egészet és ettől lesz egy kicsit ormótlan és aránytalan kinézete B) Így van, rohadt nagy boiler van rajta elöl! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Az a baj vele, hogy a hátulja nagyon magasan van az elejéhez képest, és rajta van az a ronda hosszú lökhárító ami optikailag nyújtja az egészet és ettől lesz egy kicsit ormótlan és aránytalan kinézete B) ...és nincs rajta sörtartó, tehát nem kompenzálja a túlcsicsázott elejét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Na rég volt már Bubu... Ismét thx to Andris... :) a többi kép fent van már valahol ami Lacházán készült? Andrisss képeit mindig öröm nézegetni még ha offtopik autókat ábrázolnak, akkor is B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 a többi kép fent van már valahol ami Lacházán készült? Andrisss képeit mindig öröm nézegetni még ha offtopik autókat ábrázolnak, akkor is B) :D arckönyv :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Kéne már ilyenre is menni valamivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Kéne már ilyenre is menni valamivel. A szervezõk a résztvevõket akkreditáláskor az autó teljesítményétõl függõen az alábbiak szerint, csoportokba osztják: lassú kategória: 150 LE alatt (110 kW) gyors kategória: 150 LE felett (110 kW) és sport Akko a GSI-vel (16v) nem indulhatunk? papír szerint se alatta, se felette.. pont annyi.. :D :) Vagy amelyikbe akarunk ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 A szervezõk a résztvevõket akkreditáláskor az autó teljesítményétõl függõen az alábbiak szerint, csoportokba osztják: lassú kategória: 150 LE alatt (110 kW) gyors kategória: 150 LE felett (110 kW) és sport Akko a GSI-vel (16v) nem indulhatunk? papír szerint se alatta, se felette.. pont annyi.. :D :) Vagy amelyikbe akarunk ? B) Lassú kategória, mert a 110KW az csak 147.51240157480316LE :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Kéne már ilyenre is menni valamivel. egyrészt itt van ez : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=240 másrészt tán nem a HR-el kellene kezdeni :) harmadrészt a felismerésig sokan eljutnak.....csak a következő lépés, na az marad el általában B) :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts