Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Írjál hozzá pár mondatot is, és küld át Gerinek... :wink:
szizso Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 pontosan ezt akartam szizso kollegának ish mondani h attól nem lehet fos, mivel pont ezt a jeladót szokták és talán a legegyszerűbb becsapni... Attól csak jobban kellene mennie... becsapod a jeladót vagy megemeled a petrolnyomást, és így több benzint kap, Ok az én ismereteim szerint ettől nem fog jobban menni persze ha kap egy jó! direktszűrőt, egy rezonátorcsövet (amivel növelhető a beáramló levegő sebessége) és még valahogy úgy oldja meg, hogy mindig a lehető leghidegebb levegőt kapja akkor jobban fog menni. ja persze meg, a kipuff is, hogy az öblítés is rendben legyen. de az hogy bedugsz egy ellenálást, hogy kisebb legyen a fesz. amit kap az ecu a jeladótól megvadítaná, azt nemhiszem. max. több a benzin, ami nem ég el. ezért nem hiszek, "a földobom a mongúúz direktszűrőt" és száguld a verda tuningba! :lol: (Corsa C-mbe az 1.2-es mocimhoz, ua az légszűrő kell gyárilag mint az 1.8 GSi hez. kérdem én mennyit érne egy direktszűrő az 1.2--n? :wink: ) na ez nem tartozodott ide, bocs a vakeré! :lol: ) felmerült mint lehetséges problem a vízhőfokjeladó, a lambda mellet, de kitudja. szvsz mindenkép megéri egy másik tutira jó lambdával kipróbálni alkatrészvásárlás előtt... @Lac4 nem fejlesztó, továbbképzéssel foglalkozik!
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Szizso! Pedig tény, hogy jobban megy... :wink: kipróbáltuk pár autón... :wink:
szizso Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 valszeg a vizhőfojeladóról beszéltek, nekem is elég érdekes értéket mutat állitolag 2-3000 ft-os tétel....a kérdés annyi, hogy én is be tudom e rakni? :lol: ha "vulkánon üldögélsz..." simán be tudod rakni... :lol: :lol: :lol: bocs! :lol:
aztec Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 de veled amugy is beszélni akartam.....neked van helyed szerelni otthon ugye? mert ha igen későbbiekben igénybe venném a lehetőséget meg pár klubtag segítségét :lol: újabb hekker :lol: sok köszönet nem lesz benne az tutto :wink: majd hívjuk Istit hozza a rendezői székét s majd vezényel.... Azokkal a képekkel ne fárassz már minekt, azt fél világ látta már cacheből jön browserben is :lol:
szizso Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Szizso! Pedig tény, hogy jobban megy... :wink: kipróbáltuk pár autón... :wink: nemtom mekkora ellenállással próbáltátok, és mennyit vett le a feszből, de rosz jeladó szvsz nem tehet jót a moci működésében... :?
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Azt nem is mondta senki, hogy jót tesz.... :lol: :lol:
Kess Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 jövőhétre már nekem is kész lesz..............de már kib...tul várom, mert utálok BKV-zni és viszket a talpam :lol:
redline Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 jövőhétre már nekem is kész lesz..............de már kib...tul várom, mert utálok BKV-zni és viszket a talpam :lol: tegnap majdnem elcsortam a kalaptartódat :lol: és láttam a képeket a verdáról.....ráfért a javítás...ezzel anno valaki isszonyat gusztustalan munkát végzett :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Erről jut eszembe, hogy én annó Geritől kaptam egy nem lukas kalaptartót, és én még mindig a lukassal járok... :roll:
Kess Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 red voltál Tominál? és milyen lett az átalakítás??? vélemény??
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Valami képet nyomjatok már, nem igaz, hogy nincs???? :roll: :evil:
redline Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 és milyen lett az átalakítás??? vélemény?? a kocsit nem láttam, de lestem a lépcsőröl és ha nincs ott az oszlop akkor eltöröm a bokám és fejjel belezugok a kertbe :lol: :lol:
Kess Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 a kocsit jóhogy nem láttad, mert éppen fújják, de ha a képeket láttad akkó láttad az átalakítást (szélesítés), nemde??? mondjuk úgyis csak fényezve fog jól kinézni.... :wink:
aztec Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Erről jut eszembe, hogy én annó Geritől kaptam egy nem lukas kalaptartót, és én még mindig a lukassal járok... :roll: pont ez járkált a fejemben fel s alá, csak mennk itt a fontosabb témák: néztem nagyot flórin a minap h minek takarod le :shock: :roll:
Mezo Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Hali! Egy kicsit aktivizáltam magam és csináltam csavartakarót a felnijeimre: Nemkicsit kultúráltabban néznek ki így, szerintem! Üdv.: Mező
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Szép, de jól látom, hogy a színe elüt egy kicsit???? :roll:
Kess Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 nem akarok kötözködni, de picit elüt a színe... 8) de egyébként király :lol:
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Nem akarok kötözködni, de mintha picit lassú lennél... :lol: :lol:
Mezo Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Ma ilyen fényképezgetős kedvemben vagyok, úgyhogy itt van mégegy régebbi "munkám" : (Csak, hogy lássátok, milyen ügyes vagyok!) :lol:
Recommended Posts