warwolf Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 IQ sziszeg :?: nekem anno fastrámon akkor kezdte mikor generátorcsapágyak megadták magukat... rendszerint turbósnak nézték :lol: Közben meg tényleg! :wink: Amúgy én is v.mi csapágyra tippelnék elsőre. :!:
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Jók a képek.... :wink: :lol: Bazs! Verdaprojekt??? Véleményem a sárga kombiról kipróbálás után... Szerintem nem megy jól, sőt... :roll: , kifelyezetten meglepett, hogy mennyire nem megy...aztán Isti is megerősített hitemben... :roll: Lehet, hogy csak nagyon el van lustulva... :roll:
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Mindjárt megkérdezem a főnököm mit szólna hozzá, ha nekiállnék horpasztani... :roll:
Goofy Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 jó reggelt... Elvileg ha lab.szonda lenne akkor sokat kellene fogyasztani a de 10 főlé nem nagyon megy nekem ,pedig utöm rendesen.. Légtömeg mérő remélem nem mert annak az árából átfujatom az autot:)) Ki fogom cserélni a gyertyát aztán kiderül.. mi lesz....de hihetetlen,hogy nem lehet egy kicsit örülni a gsi nek :lol: De láttom nem csak nálam van a sárga lámpás láz:)majd összütünk egy sárga lámpás talit :lol: Laci4 ugyan ez van 3-4 nem nagyon karaft aztán 5 ig tép torpan és utána 8 ig megint tép :roll: Ilyenkor bánom hogy nem autoszerelő sulit végeztem :wink:
szizso Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 és a mai tipp: a motor hőfok jeladó.. nem mükszik jól mondjuk.. ezért túldúsít.. ettől a lambda meg nem tom mit is mondott a szaki, néha kinai volt.. integrátor, meg babrátor.. stb megbolondúl, kidobja a lambdát) Asszem ezzel fogom kezdeni. veszek valszeg vmelyik nap csergöben egy ilyen jeledót.. (ha nem nagy összeg,mert az olajra a gatyám is ráment) http://laci4.uw.hu/GSI/oil.jpg Laci, nem beszélt a szaki hülyeségeket, csak azt is pontosan tudja, h melyik részegység hogyan müxik :wink: A lényeg, hogyha a motorhőmérséklet jeladód nem jó, az ecu meleg motornál is "azt kapja", hogy hideg a motor, és ezért túldúsít. ez magyarázhatná a magas fogyasztást is. szerintem vagy lambda vagy a hőfok lesz. a gyújtásra utcsóra tippelnék.
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 De a túldúsítással szoktak játszani tunyingál is, ellenállással... :roll:
aztec Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 De a túldúsítással szoktak játszani tunyingál is, ellenállással... :roll: pontosan ezt akartam szizso kollegának ish mondani h attól nem lehet fos, mivel pont ezt a jeladót szokták és talán a legegyszerűbb becsapni... Attól csak jobban kellene mennie...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Már ha műxik, mert pl az enyémet nem lehet átverni... :roll:
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Laci, nem beszélt a szaki hülyeségeket, csak azt is pontosan tudja, h melyik részegység hogyan müxik :wink: A lényeg, hogyha a motorhőmérséklet jeladód nem jó, az ecu meleg motornál is "azt kapja", hogy hideg a motor, és ezért túldúsít. ez magyarázhatná a magas fogyasztást is. szerintem vagy lambda vagy a hőfok lesz. a gyújtásra utcsóra tippelnék. Nem is azt mondtam h hülyeséget! :lol: csak néha nekem volt kinai, de alapjában véve tudtam követni. Nagyon tud a "gyerek". Ö micsoda kicsoda_? vmi fejlesztőmérnök ? :lol:
FBalazs Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Már ha műxik, mert pl az enyémet nem lehet átverni... :roll: Höhö... miért is? Szerintem nevezzünk át téged Füstifecskére :lol:
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 IQ oksa. van neked amikor esetleg egész nap ráérsz? vagy legalább egy fél. Mondjuk 7végén,vagy hétfőn esetleg? addigra talán elmúlik ez a hülye esős idő. Goofy én még igy is örülök a verdának, mert még igy is nagyon megy, csak tudni kell igy autózni vele... (indulás gázfröccsel, különben beragad) :twisted: Még igy is csúnyán elpicsáz jópár autót.. csak a fogyi ne lenne ilyen sok :lol: Mondjuk ez a fent torpan egyet szitu volt vkinek emlékeim szerint. Atom, nem soniqnak? és ha jól emlékszem cserélgette is a légtömegmérőket... vagy keverem a szezont a fazonnal? :oops: :lol:
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Höhö... miért is? Szerintem nevezzünk át téged Füstifecskére :lol: Annó az enyém se nagyon szerette. emlékszel? :lol: :? De ha sikerült fordulaton tartani, elég csúnyán ment :twisted:
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 eh.. akkó ki volt? vagy ha két külön dolog, akkor melyik ki volt? :lol:
redline Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 valszeg a vizhőfojeladóról beszéltek, nekem is elég érdekes értéket mutat állitolag 2-3000 ft-os tétel....a kérdés annyi, hogy én is be tudom e rakni? :lol:
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Elbírsz egy kisebb kulccsal akkor talán minden további nélkül... :lol:
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 ...hogy Geri felrakhassa a GSI szexció lapjára... :wink:
redline Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Norbi G csinájj má pár képet a vasról :x a 2 napos eső jót tett a fehér szinnek :lol: :lol: :lol: itt vannak a hirdetés képei de veled amugy is beszélni akartam.....neked van helyed szerelni otthon ugye? mert ha igen későbbiekben igénybe venném a lehetőséget meg pár klubtag segítségét :lol:
redline Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 ...hogy Geri felrakhassa a GSI szexció lapjára... :wink: nono! ahhoz még meg kell csinálni 1-2 dolgot....de utánna lesz dögivel :lol:
redline Elküldve Május20, 2005 Elküldve Május20, 2005 Így miért is nem kerülhet fel???? :roll: a hirdetés képei azok sztem jók! azok mehetnek fel, nem?
Recommended Posts