Atommanó Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 bezzeg egy borbet T-n nagyon mutat B) :D egy karcos borbeten... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 egy karcos borbeten... B) :D ez most szemét beszólás volt megint :) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 különben is a casablankafehér úgy virít, hogy nem is látszódik milyen felni van a kocsin.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 hibátlan állapotú Rod felnim van ti kancsók B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 hibátlan állapotú Rod felnim van ti kancsók B) :D szólt az asszony h szívják a véred? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 bezzeg egy borbet T-n nagyon mutat B) :D az se tetszik, én OZ párti vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 az se tetszik, én OZ párti vagyok B) nekem jó nagy van :D :) :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 ugye még mindig a felniről beszélünk?! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 ugye még mindig a felniről beszélünk?! B) :D ez esetben mind1 :) :( :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 hát őőőő nem annyira B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 mekkora xar... gumik.com-on húsvéti 5% kedvezmény van és minden guminak megemelték 5% al az árat és abból vonták le...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 szólt az asszony h szívják a véred? :D :) amíg Norbi a tetőkárpitot vasalja Miss T tartja frontot B) de legalább van mersze bemerészkedni ide : )))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 amíg Norbi a tetőkárpitot vasalja Miss T tartja frontot B) de legalább van mersze bemerészkedni ide : )))) Meg az Árpád hidra.. asszony kiszúrta elöttem 3-4 kocsival.. bevágódtam mögé :) Üdv. Redi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Meg az Árpád hidra.. asszony kiszúrta elöttem 3-4 kocsival.. bevágódtam mögé :( Üdv. Redi! :) Vezetés közben asszony mögé? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Vezetés közben asszony mögé? :D :) Amikor csak lehet :) Ki kell használni minden alkalmat :( Am: Redi mögé.. és nem a kocsiba.. csak a kocsija mögé :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Végre egy jó és hasznos cikk a totalcaron :D Otthon meg is keresem azt a leírást amikt a konihoz adtak, azon volt valami ilyesmi diagramm B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Végre egy jó és hasznos cikk a totalcaron :D Otthon meg is keresem azt a leírást amikt a konihoz adtak, azon volt valami ilyesmi diagramm B) túl hosszú majd valaki összefoglalhatná :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Végre egy jó és hasznos cikk a totalcaron :D Otthon meg is keresem azt a leírást amikt a konihoz adtak, azon volt valami ilyesmi diagramm B) Amit bontottam gsit, az alatt azt hittem hogy bilstein b10es futó van, de kiderült, hogy csak a rugók azok, a gátlók fk-k voltak. Beszélgettem egy bilsteines emberrel, és oda jutottunk, hogy nem tud nekem megfelelő gátlót adni, mert nincsen a 60as ültetőhöz külön rövidített száró gátló. A szettek gátlóit pedig nem lehet külön megvenni, cikkszám sincs rá külön. Koni még csinál rövid sárgát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Koni még csinál rövid sárgát? hogyne még C-be is azt vettem, bár hátra csak a limohoz van rövidített... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 túl hosszú majd valaki összefoglalhatná :) pedig érdemes rászánni pár percet és átolvasni alaposan ha bokros teendőid engedik.....vagy nagyon leköt az uj nfs? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 pedig érdemes rászánni pár percet és átolvasni alaposan ha bokros teendőid engedik.....vagy nagyon leköt az uj nfs? :D :) nincs hozzá megfelelő vga kártyám így le se töltöttem... pedig mindent mindig végigjaccom... B) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Anti szerintem kijött a flash a te xboxodhoz.-.. nézd meg a serialszámát.. ha 9504 akkor szerencséd van... ha 0225 akko nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 nincs hozzá megfelelő vga kártyám így le se töltöttem... pedig mindent mindig végigjaccom... B) :( mekkora köcsögség, hogy a céges munkaeszközben nincs egy gamer vga :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 mekkora köcsögség, hogy a céges munkaeszközben nincs egy gamer vga B) :D azért ez már nem fut rajta.... de remélem amit kapok i7-.es 8giga rammal azon már fog menni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 azért ez már nem fut rajta.... de remélem amit kapok i7-.es 8giga rammal azon már fog menni. :D multiribanc :) B) (cikket átolvastad már? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts