Atommanó Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Azt nem értem, hogy mit nem értesz! :D Nem értem, hogy miért nem érted, hogy nem értem.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 elvileg manapság kijön szerintem a tiédhez(9504-es) tuti a flash... vagy azt mondogatják h megvárják a flashel a 15-ei uj xbox usb kijövetelét és utána lesz csak flashelt slim... Köszi Lanti! Így már vili... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Nem értem, hogy miért nem érted, hogy nem értem.... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 látom sikerült megérteni neked is amit írtam amúgy akkor az új autrónál mér zavar embereket? Mert egy új autóban csend van.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mert egy új autóban csend van.... B) az én astámban is, sőt annó az 1.3-as kadettom is gyári rendszerrel halk volt és 110nél már baromi idegesítő volt a zúgás éppen ezért írtam amit írtam, de hagyjuk úgysem lesz igazam nem is érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ennyiért Gsi meg egy caravan orra ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ennyiért Gsi meg egy caravan orra ? :D Az a pezsgőmetál a Zoli talicskája ugye? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Jéé. Am a srácot is Zolinak hívják... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ennyiért Gsi meg egy caravan orra ? B) sosem értem ha valaki rákölt egy valag pénzt az autójára, szerinte király lesz akkor pár hónapon belül miért adja el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 sosem értem ha valaki rákölt egy valag pénzt az autójára, szerinte király lesz akkor pár hónapon belül miért adja el? Ez öregem egy nagyon jó kérdés! B) Még mindig nem sikerült megfejtenem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ez öregem egy nagyon jó kérdés! B) Még mindig nem sikerült megfejtenem... Mert megvalósítja amit szeretett volna és már nincs min vágyakozni....vagy szarul lett megcsinálva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Gecik azok akik a kész autójukat eladják. Én már mondtam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 csinálni kell egyet és meglátjátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 vagy venni egyet készen, és továbbadni.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 vagy venni egyet készen, és továbbadni.. B) bárcsak így lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 csinálni kell egyet és meglátjátok ezt kb sose tudom meg mert mindíg elém tolakszik valaki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 valaki tud esetleg nagyon jó áron új 215/40r15-s gumit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 valaki tud esetleg nagyon jó áron új 215/40r15-s gumit? persze pont tegnap láttam a gumisnál 4-et 50-ért, de ha gereblyézek egy kicsit a kertben is lesz talán B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 persze pont tegnap láttam a gumisnál 4-et 50-ért, de ha gereblyézek egy kicsit a kertben is lesz talán B) Zoli Zoli ez nem volt szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 persze pont tegnap láttam a gumisnál 4-et 50-ért, de ha gereblyézek egy kicsit a kertben is lesz talán B) most nem értem a fennakadásodat.. miért ne tudhatna valaki helyet ahol értelmes áron lehet találni... amúgy csak 2 kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 most nem értem a fennakadásodat.. miért ne tudhatna valaki helyet ahol értelmes áron lehet találni... amúgy csak 2 kell ebben most igazad van amúgy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 most nem értem a fennakadásodat.. miért ne tudhatna valaki helyet ahol értelmes áron lehet találni... amúgy csak 2 kell hívj fel 10 gumist és megtudod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 hívj fel 10 gumist és megtudod találtam itthon.. 57e/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 találtam itthon.. 57e/db Akkor van öröm, hogy csak kettő kell... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Akkor van öröm, hogy csak kettő kell... :D ennyiért nincs öröm B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts