Lanti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 a t1-r nem túl zajos? ez a mintázat több márkánál is hangos De. B) most miről is beszéltek???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 most miről is beszéltek???? Arról, hogy milyen bosszantó is tud lenni egy esetlegesen zajosabb gumi, egy olyan akusztikailag igencsak kifinomult járműben, mint egy 20 éves, "tuningkipuffos" Opel, vagy BMW. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Arról, hogy milyen bosszantó is tud lenni egy esetlegesen zajosabb gumi, egy olyan akusztikailag igencsak kifinomult járműben, mint egy 20 éves, "tuningkipuffos" Opel, vagy BMW. :D köszönöm B) :D :) :( :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Arról, hogy milyen bosszantó is tud lenni egy esetlegesen zajosabb gumi, egy olyan akusztikailag igencsak kifinomult járműben, mint egy 20 éves, "tuningkipuffos" Opel, vagy BMW. B) Gyakorlatilag szembeköpöd a kifinomult enteriőr-akusztika tervezőjét azzal, hogy ha felrakod ezt az alsóközépkategórás fost egy ilyen luxuslimuzinra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Gyakorlatilag szembeköpöd a kifinomult enteriőr-akusztika tervezőjét azzal, hogy ha felrakod ezt az alsóközépkategórás fost egy ilyen luxuslimuzinra. :D b+++++ B) :D :) :( :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 aki még nem lájkolta volna http://videa.hu/videok/jarmuvek/gymkhana-k...bv6F0EWDHioiIeb Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Gyakorlatilag szembeköpöd a kifinomult enteriőr-akusztika tervezőjét azzal, hogy ha felrakod ezt az alsóközépkategórás fost egy ilyen luxuslimuzinra. :) B) :D :) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 aki még nem lájkolta volna http://videa.hu/videok/jarmuvek/gymkhana-k...bv6F0EWDHioiIeb kösz, megosztás donez B) :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Gyakorlatilag szembeköpöd a kifinomult enteriőr-akusztika tervezőjét azzal, hogy ha felrakod ezt az alsóközépkategórás fost egy ilyen luxuslimuzinra. B) elnézést, hogy mertem értelmesen kérdezni valamit, akkor ülj be az én 20 éves astrámba, rakjunk fel rá egy hangos gumit és megkérdezem majd az M0-n ahol 110 a max, hogy zavar e a búgás, mert bármilyen hihetetlen hallani lehet simán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 elnézést, hogy mertem értelmesen kérdezni valamit, akkor ülj be az én 20 éves astrámba, rakjunk fel rá egy hangos gumit és megkérdezem majd az M0-n ahol 110 a max, hogy zavar e a búgás, mert bármilyen hihetetlen hallani lehet simán Én sem szerettem a niván a gyári voltyre gumikat. nagyon hangosak voltak 110nél B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Én sem szerettem a niván a gyári voltyre gumikat. nagyon hangosak voltak 110nél... ...a pusztában B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 elnézést, hogy mertem értelmesen kérdezni valamit, akkor ülj be az én 20 éves astrámba, rakjunk fel rá egy hangos gumit és megkérdezem majd az M0-n ahol 110 a max, hogy zavar e a búgás, mert bármilyen hihetetlen hallani lehet simán látod édes fiam EZÉRT kell motorozni B) :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 elnézést, hogy mertem értelmesen kérdezni valamit, akkor ülj be az én 20 éves astrámba, rakjunk fel rá egy hangos gumit és megkérdezem majd az M0-n ahol 110 a max, hogy zavar e a búgás, mert bármilyen hihetetlen hallani lehet simán jajjmár Csabi, meg ne sértődj egy ilyen beszóláson B) nekem toyo van, teljesen jó, nem vettem észre, hogy különösebben hangos lenne...valóban van némi zaj, de lehet, hogy ennyit megér egy jó gumi....úgyis szól a zene, hangos a kocsi, ráz az út....mindig van más ami zörögjön :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ...a pusztában B) elkészült a kormányod némi revitalizáción esett át :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 elkészült a kormányod némi revitalizáción esett át :D Zsír! Vectra gyári kormányt beszámítasz (amilyen van az enyémben is)? Választhatsz, hogy Opel jeles vagy 4x4-es belsővel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Igazából Falkennel szemeztem, de látom sokkal többen használjátok megelégedéssel a Toyo-t, szerintem bepróbálkozom majd azzal. B) A Toyo, A GoodYear EagleF1nél szerintem nem lehet hangosabb, az a gumi egy nagy sz@r. ( hang szempontjából ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Nekem a Pirelli qva hangos. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Zsír! Vectra gyári kormányt beszámítasz (amilyen van az enyémben is)? Választhatsz, hogy Opel jeles vagy 4x4-es belsővel B) csütörtökön megdumázzuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Nekem a Pirelli qva hangos. B) nekem is, bár fűrészfogas is egy kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 nekem is, bár fűrészfogas is egy kicsit B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 elnézést, hogy mertem értelmesen kérdezni valamit, akkor ülj be az én 20 éves astrámba, rakjunk fel rá egy hangos gumit és megkérdezem majd az M0-n ahol 110 a max, hogy zavar e a búgás, mert bármilyen hihetetlen hallani lehet simán Jáj de finnyás vagy Csabi tud6nád h motoron semmit nem hallani a gumiból és ha nincs még 4kilós telifény a kocsidon ami szarrá hullott, és amúgyis kb 1-2 éve ugyanez volt a téma csak nem te irtad be, szóval szard le a gumi hangját mert csak az hozhatja fel akinek semmi köze nem volt Kadetthoz, csak ahogy Tom is fogalmazta, a fényévekkel jobb kivitelezésű 3-400eft értékű calibrája/astrája van/volt. Vagy Talán lehet csak a 3500ft-os tagdíjat fizetted be a mi nem jogosít fel ilyen sznob véleménynyilvánításra B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 srácok : http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 srácok : http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia B) Na most kavartad össze őket teljesen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Jáj de finnyás vagy Csabi tud6nád h motoron semmit nem hallani a gumiból és ha nincs még 4kilós telifény a kocsidon ami szarrá hullott, és amúgyis kb 1-2 éve ugyanez volt a téma csak nem te irtad be, szóval szard le a gumi hangját mert csak az hozhatja fel akinek semmi köze nem volt Kadetthoz, csak ahogy Tom is fogalmazta, a fényévekkel jobb kivitelezésű 3-400eft értékű calibrája/astrája van/volt. Vagy Talán lehet csak a 3500ft-os tagdíjat fizetted be a mi nem jogosít fel ilyen sznob véleménynyilvánításra B) :D :) direkt a drágábbik tagdíjat fizettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Jáj de finnyás vagy Csabi tud6nád h motoron semmit nem hallani a gumiból és ha nincs még 4kilós telifény a kocsidon ami szarrá hullott, és amúgyis kb 1-2 éve ugyanez volt a téma csak nem te irtad be, szóval szard le a gumi hangját mert csak az hozhatja fel akinek semmi köze nem volt Kadetthoz, csak ahogy Tom is fogalmazta, a fényévekkel jobb kivitelezésű 3-400eft értékű calibrája/astrája van/volt. Vagy Talán lehet csak a 3500ft-os tagdíjat fizetted be a mi nem jogosít fel ilyen sznob véleménynyilvánításra :D :) :( Látom neked is jó a humorérzéked :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts