mackosajt Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ezt nekem honnan kellene tudnom ? :D MOST már tudod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 MOST már tudod. :D gondold át tiki-taki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 alszom rá egyet :lol: éjjeles voltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Oschersleben hogy áll tökorrúak? :D El ne felejtsük itt a nagy b@sztatások között :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Sose pisil le autót... nem szabad neki... :lol: Én láttam mikor megjelölte a bubut :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Szerintem Pistán kár megsértődni, mert tuti nem bánt senkit, olyan mint a zsiráf, szép, szép, de otthonra nem kéne :). 5 pont. :lol: :D Pistaa! Nem jársz errefelé a hosszú 7végén? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Én láttam mikor megjelölte a bubut :D Mondom autót... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Pistaa! Nem jársz errefelé a hosszú 7végén? :D nem terveztem, miért ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Mondom autót... :D :lol: juhhuhhhú :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hát ennyi gitt alatt még neki is nehéz kiszimatolni a fémet... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hát ennyi gitt alatt még neki is nehéz kiszimatolni a fémet... :D :lol: ezt beírhatnád a ha.hu-ra is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hát ennyi gitt alatt még neki is nehéz kiszimatolni a fémet... :D :lol: legalább őszinte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 legalább őszinte :lol: leltél kajla tablettát ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 minden relatív, kinek mi sok és mi kevés óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, dehogynem.....azt, hogy mit miként ítélek meg azt csak én fogom eldönteni illetve azt is, hogy ennek milyen formában és miként (2) adok hangot megint ue Néha leszállhatnál a halandók közé is, hidd el nem olyan megerőltető dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 nem terveztem, miért ? :lol: Akkor 111. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 leltél kajla tablettát ? :lol: ja ma hoztak még egyet, úgy tűnik amelyik szar az már az elején kiderül, biztos a csehek kicsit nagyobb hibaszázalékkal dolgoznak mint a nagy márkák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ja ma hoztak még egyet, úgy tűnik amelyik szar az már az elején kiderül, biztos a csehek kicsit nagyobb hibaszázalékkal dolgoznak mint a nagy márkák :D akkor a héten beleshetek memde ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ennyi... :lol: :D De a lényeg, hogy Detti autóját is kivonnánk a kutyázásból, mert vállalhatatlanul néz ki emiatt belülről... ezért a doboz, meg hát igen, családi háznál mindig jól jön, ha vinni kell ezt azt amazt... ráadásul dízel is, keveset is fogyaszt, melóba járni is patent lesz, így a Subarut is ki tudom vonni a mindennapok dugózásából... Röviden ezért lett... Belefér az R6? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Belefér az R6? :lol: Hehe..a haszonleső! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Belefér az R6? :lol: Biztos hogy nem :D A partnerba se fér be semmi,nem is értem ezeket a kocsikat mire találták ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 akkor a héten beleshetek memde ? :D be, de a héten ketten vagyunk és nem tudom mennyi időm lesz. Ma pl 3ig semmi nem volt kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Érdekes, mert annyira nem szereti vezetni, de amikor szitu van, sose hagyja ki... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 be, de a héten ketten vagyunk és nem tudom mennyi időm lesz. Ma pl 3ig semmi nem volt kb. következő hét jobb lenne ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 következő hét jobb lenne ? :D aha Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 aha megdumáztuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts