Gelko Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Acorsacombo? :lol: KAdett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Pista meg Pista....amúgy ma ne gyere -tudom tervben sem volt:D egyelőre kell egy akksi, ami viszi a kocsit egyet még töltök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 KAdett :D 94es kadett combo? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 94es kadett combo? :lol: Kérésre épített.....a kadett örök :D ezekszerintacombo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Kérésre épített.....a kadett örök :lol: ezekszerintacombo :D bcombo, mert a corsahoz igazíCCSÁK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 bcombo, mert a corsahoz igazíCCSÁK :D mindig tanul ez ember.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hát az eleje B corsa, a hátulja meg IFA... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hát az eleje B corsa, a hátulja meg IFA... ;) platóra a kutyával mozgalom ? :D :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 platóra a kutyával mozgalom ? :D :lol: :D :) Hazajöttünk, Athos le is tesztelte... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hazajöttünk, Athos le is tesztelte... :) lepisálás nem ér :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 lepisálás nem ér :D :lol: :D Sose pisil le autót... nem szabad neki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Sose pisil le autót... nem szabad neki... :lol: Tehát csak a Bubut jelölgeti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D :lol: :D nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :) Akkor is van egy határ, ami alá/fölé nem megyünk. ;) Az meg, hogy ki és mit és hogyan tesz, annak "nagyságát" ne te ítéld már meg.... Mr. Székből szerelő/szereltető! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Akkor is van egy határ, ami alá/fölé nem megyünk. :D Az meg, hogy ki és mit és hogyan tesz, annak "nagyságát" ne te ítéld már meg.... Mr. Székből szerelő/szereltető! :lol: minden relatív, kinek mi sok és mi kevés óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, dehogynem.....azt, hogy mit miként ítélek meg azt csak én fogom eldönteni illetve azt is, hogy ennek milyen formában és miként (2) adok hangot megint ue esetleg még valaki aki csatlakozni akar a sértettnek 1ségfontjához ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 jelentkezni lehet? csak me a jelek szerint nem szereted eléggé a csokit :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 jelentkezni lehet? csak me a jelek szerint nem szereted eléggé a csokit :D :D :D :lol: :D :) ;) mit csináljak annyi csokival ? ;) ha nagyon szeretnéd a kártyát, akkor találjunk ki valami részletfizetést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 szimplán paraszt velem szembe... :lol: kimegyek én is este és ezt majd megbeszéljük :D mikor hova kell menni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 :D :lol: :D :) ;) mit csináljak annyi csokival ? :D ha nagyon szeretnéd a kártyát, akkor találjunk ki valami részletfizetést ;) annyira azé nem kő, csak gondoltam, ha senki nem vinné el értelmes áron, én elvinném értelmetlenül. Fiaim gépébe pont jó lenne, csak kérdés, megérdemlik-e? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 annyira azé nem kő, csak gondoltam, ha senki nem vinné el értelmes áron, én elvinném értelmetlenül. Fiaim gépébe pont jó lenne, csak kérdés, megérdemlik-e? :D odaírtam : 1 hét és megy vaterára és elengedem 1 Forintról ne is reménykedj egy ottani, mondjuk 3000 Forintos megvételben :D jól tanul ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 odaírtam : 1 hét és megy vaterára és elengedem 1 Forintról ne is reménykedj egy ottani, mondjuk 3000 Forintos megvételben :D jól tanul ? :D :lol: értem a célzást, remélem. Amúgy fogjuk rá. Külalakkal vannak gondok mindkét iskolásnál, amúgy egyikük közepes-jó, másik jó-jeles. Szal ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 :D értem a célzást, remélem. Amúgy fogjuk rá. Külalakkal vannak gondok mindkét iskolásnál, amúgy egyikük közepes-jó, másik jó-jeles. Szal ja. :lol: melyikőjüknek szánnád ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 :D melyikőjüknek szánnád ? :lol: mivel 1 gépük van, szerinted? :D kéne már egy gsi-t is linkelni ide, mert nagyon elkanyarodtunk. Vagy legalább egy bubu-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 mivel 1 gépük van, szerinted? ;) kéne már egy gsi-t is linkelni ide, mert nagyon elkanyarodtunk. Vagy legalább egy bubu-t csettől hogy lehet elkanyarodni ? :D :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 csettől hogy lehet elkanyarodni ? :D :lol: :D :) "a következő lehetőségnél forduljon balra" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 mivel 1 gépük van, szerinted? :D ezt nekem honnan kellene tudnom ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts