Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 amúgy arról, hogy megöregedtek ezek az autók és hogy annyi a benzin, amennyi nem én tehetek assszem :D Ez így van... de szerintem elég baj lenne ez bármelyikünknek...nem kell ezt jobban kiélezni... Sajnos, hogy ez a helyzet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 jahh, pam-pamlag :D Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 leírás fyki 2es szinkronos, ok, de nekem jó lett volna felirattal is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 2es szinkronos, ok, de nekem jó lett volna felirattal is :D sajnos ezzel se tudok mit csinálni, egy corsával se vagyok előrébb, asszonynak van már autója... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :lol: :D :D :) ;) :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 2es szinkronos, ok, de nekem jó lett volna felirattal is :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 :D :lol: :D :) ;) :D az a baj, hogy ezt kő komoly arccal, cigivel a szájában (ahogy benzinszűrőt is szokott cserélni)... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :D :lol: ilyet, bármikor produkálok.....bármikor....még külön kérni sem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 :D :lol: :D :) ;) :D te meg ne írjál már, el vagy üldözve, vedd már észre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 te meg ne írjál már, el vagy üldözve, vedd már észre :lol: Írni nem írtam, csak smile-ztam. Egyébként van igazság abban amit Lanti mondd, értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Írni nem írtam, csak smile-ztam. Egyébként van igazság abban amit Lanti mondd, értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D szerintem ezt már egyszer elmagyaráztam, nem fogom újra nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 szerintem ezt már egyszer elmagyaráztam, nem fogom újra nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :lol: Rendben, igazából nem is akartam belefolyni ebbe a dologba. Ti dolgotok, Én csak ritkán írok, inkább csak olvasok, de általában akkor is ki vagyok cinkelve, ez van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Szerintem Pistán kár megsértődni, mert tuti nem bánt senkit, olyan mint a zsiráf, szép, szép, de otthonra nem kéne :D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Szerintem Pistán kár megsértődni, mert tuti nem bánt senkit, olyan mint a zsiráf, szép, szép, de otthonra nem kéne :D. :D :lol: :D :) ;) :D :D ;) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 LOL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ámen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Rendben, igazából nem is akartam belefolyni ebbe a dologba. Ti dolgotok, Én csak ritkán írok, inkább csak olvasok, de általában akkor is ki vagyok cinkelve, ez van. :D értsd meg, hogy ez nem MI dolgunk ugyanazok a betűk vannak mindenki előtt most én mivel vagyok jobb-okosabb-stb. mint bárki más ? még azt sem mondhatjátok, hogy a radírt, ami itt van a kezemben arra használtam, hogy fegyelmezzem azt, aki szívat tehát, a lehetőség mindenkinek adott szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 most én mivel vagyok jobb-okosabb-stb. mint bárki más ?... semennyivel... ez viszont tuti... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 semennyivel... ez viszont tuti... :D :lol: jahhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 jahhh :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 most én mivel vagyok jobb-okosabb-stb. mint bárki más ? kihagytad a szépet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 kihagytad a szépet :D azt meghagyom neked :lol: Vandának is vittél remélem csokit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 azt meghagyom neked :D Vandának is vittél remélem csokit :lol: fogyózik, így sajnos enyém az egész, és lent hagytam a kitakarított astrában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Corsát könnyebb eladni mint a vektrát, a combo fasza kocsi (a? b ? ) sokat utaztam már raktérben :D Pista meg Pista....amúgy ma ne gyere -tudom tervben sem volt:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Corsát könnyebb eladni mint a vektrát, a combo ######a kocsi (a? b ? ) sokat utaztam már raktérben :D Pista meg Pista....amúgy ma ne gyere -tudom tervben sem volt:D Acorsacombo? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts