Atommanó Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 amúgy arról, hogy megöregedtek ezek az autók és hogy annyi a benzin, amennyi nem én tehetek assszem :D Ez így van... de szerintem elég baj lenne ez bármelyikünknek...nem kell ezt jobban kiélezni... Sajnos, hogy ez a helyzet...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 jahh, pam-pamlag :D Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :D :lol:
Vktr Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 leírás fyki 2es szinkronos, ok, de nekem jó lett volna felirattal is :D
Lanti Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 2es szinkronos, ok, de nekem jó lett volna felirattal is :D sajnos ezzel se tudok mit csinálni, egy corsával se vagyok előrébb, asszonynak van már autója...
Zsoltee Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :lol: :D :D :) ;) :D :D ;)
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 2es szinkronos, ok, de nekem jó lett volna felirattal is :D :lol: :D
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 :D :lol: :D :) ;) :D az a baj, hogy ezt kő komoly arccal, cigivel a szájában (ahogy benzinszűrőt is szokott cserélni)... :D ;)
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :D :lol: ilyet, bármikor produkálok.....bármikor....még külön kérni sem kell :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 :D :lol: :D :) ;) :D te meg ne írjál már, el vagy üldözve, vedd már észre :D
Zsoltee Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 te meg ne írjál már, el vagy üldözve, vedd már észre :lol: Írni nem írtam, csak smile-ztam. Egyébként van igazság abban amit Lanti mondd, értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Írni nem írtam, csak smile-ztam. Egyébként van igazság abban amit Lanti mondd, értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D szerintem ezt már egyszer elmagyaráztam, nem fogom újra nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :lol:
Zsoltee Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 szerintem ezt már egyszer elmagyaráztam, nem fogom újra nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :lol: Rendben, igazából nem is akartam belefolyni ebbe a dologba. Ti dolgotok, Én csak ritkán írok, inkább csak olvasok, de általában akkor is ki vagyok cinkelve, ez van. :D
Vktr Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Szerintem Pistán kár megsértődni, mert tuti nem bánt senkit, olyan mint a zsiráf, szép, szép, de otthonra nem kéne :D.
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Szerintem Pistán kár megsértődni, mert tuti nem bánt senkit, olyan mint a zsiráf, szép, szép, de otthonra nem kéne :D. :D :lol: :D :) ;) :D :D ;) :D :D :D :D :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Rendben, igazából nem is akartam belefolyni ebbe a dologba. Ti dolgotok, Én csak ritkán írok, inkább csak olvasok, de általában akkor is ki vagyok cinkelve, ez van. :D értsd meg, hogy ez nem MI dolgunk ugyanazok a betűk vannak mindenki előtt most én mivel vagyok jobb-okosabb-stb. mint bárki más ? még azt sem mondhatjátok, hogy a radírt, ami itt van a kezemben arra használtam, hogy fegyelmezzem azt, aki szívat tehát, a lehetőség mindenkinek adott szerintem
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 most én mivel vagyok jobb-okosabb-stb. mint bárki más ?... semennyivel... ez viszont tuti... :D :lol:
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 semennyivel... ez viszont tuti... :D :lol: jahhh
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 most én mivel vagyok jobb-okosabb-stb. mint bárki más ? kihagytad a szépet :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 kihagytad a szépet :D azt meghagyom neked :lol: Vandának is vittél remélem csokit :D
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 azt meghagyom neked :D Vandának is vittél remélem csokit :lol: fogyózik, így sajnos enyém az egész, és lent hagytam a kitakarított astrában :D
Gelko Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Corsát könnyebb eladni mint a vektrát, a combo fasza kocsi (a? b ? ) sokat utaztam már raktérben :D Pista meg Pista....amúgy ma ne gyere -tudom tervben sem volt:D
spzoli Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Corsát könnyebb eladni mint a vektrát, a combo ######a kocsi (a? b ? ) sokat utaztam már raktérben :D Pista meg Pista....amúgy ma ne gyere -tudom tervben sem volt:D Acorsacombo? :lol:
Recommended Posts