Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
amúgy arról, hogy megöregedtek ezek az autók és hogy annyi a benzin, amennyi nem én tehetek

assszem

:D

Ez így van... de szerintem elég baj lenne ez bármelyikünknek...nem kell ezt jobban kiélezni... Sajnos, hogy ez a helyzet...

Elküldve
jahh, pam-pamlag :D

Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :D :lol:

Elküldve
2es szinkronos, ok, de nekem jó lett volna felirattal is :D

sajnos ezzel se tudok mit csinálni, egy corsával se vagyok előrébb, asszonynak van már autója...

Elküldve
Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :lol: :D

:D :) ;) :D :D ;)

Elküldve
Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :D :lol:

ilyet, bármikor produkálok.....bármikor....még külön kérni sem kell :D

Elküldve
te meg ne írjál már, el vagy üldözve, vedd már észre :lol:

Írni nem írtam, csak smile-ztam. Egyébként van igazság abban amit Lanti mondd, értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D

Elküldve
Írni nem írtam, csak smile-ztam. Egyébként van igazság abban amit Lanti mondd, értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D

szerintem ezt már egyszer elmagyaráztam, nem fogom újra

nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :lol:

Elküldve
szerintem ezt már egyszer elmagyaráztam, nem fogom újra

nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :lol:

Rendben, igazából nem is akartam belefolyni ebbe a dologba. Ti dolgotok, Én csak ritkán írok, inkább csak olvasok, de általában akkor is ki vagyok cinkelve, ez van. :D

Elküldve
Rendben, igazából nem is akartam belefolyni ebbe a dologba. Ti dolgotok, Én csak ritkán írok, inkább csak olvasok, de általában akkor is ki vagyok cinkelve, ez van. :D

értsd meg, hogy ez nem MI dolgunk

ugyanazok a betűk vannak mindenki előtt

most én mivel vagyok jobb-okosabb-stb. mint bárki más ?

még azt sem mondhatjátok, hogy a radírt, ami itt van a kezemben arra használtam, hogy fegyelmezzem azt, aki szívat

tehát, a lehetőség mindenkinek adott

szerintem

Elküldve

Corsát könnyebb eladni mint a vektrát, a combo fasza kocsi (a? b ? ) sokat utaztam már raktérben :D

Pista meg Pista....amúgy ma ne gyere -tudom tervben sem volt:D

Elküldve
Corsát könnyebb eladni mint a vektrát, a combo ######a kocsi (a? b ? ) sokat utaztam már raktérben :D

Pista meg Pista....amúgy ma ne gyere -tudom tervben sem volt:D

Acorsacombo? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.