J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 kaparaaaa-kapaarrrrr, de hiába :lol: Hö? :D Jaaa és ha mégegyszer felébresztesz ilyen baromsággal, hogy hogyan kell üaszűrő csere után indítani egy dízelt, felkoncollak! :D Elvileg te vagy a nagy szerelő mágus...nem? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 oksi, akkor holnap csörgök és megbeszéljük, hogy legyen... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 :D Tegnap este úgy is Detti rúgta a bubunak, holnap a mi napunk lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 oké ha elbontom akkorse ha nem kell a pénz..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ha nem kell a pénz..... :lol: ingyen vagy olcsóbban bárkinek oda tudom adni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Tegnap este úgy is Detti rúgta a bubunak, holnap a mi napunk lesz... :lol: de azért kérj engedélyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ingyen vagy olcsóbban bárkinek oda tudom adni :D Ingyen mondjuk jöhet nekem akár... olcsóbban azért még sem kérhetem... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 de azért kérj engedélyt :D Hát azért szóltam tegnap, mert 5-en ültünk benne, hogy a rajtprogit most talán azért ne... de a 3-as valami bömös azért így is elvérzett... :D :) csak aztán úgy adta a forgalom, hogy valahol még is visszacsusszant elénk...de az már időntúli volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ingyen vagy olcsóbban bárkinek oda tudom adni :D durcimurciiiiiiiiiiLacikaejnye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hát azért szóltam tegnap, mert 5-en ültünk benne, hogy a rajtprogit most talán azért ne... de a 3-as valami bömös azért így is elvérzett... ;) :D csak aztán úgy adta a forgalom, hogy valahol még is visszacsusszant elénk...de az már időntúli volt... :D jól nézhet ki mikor Detti alatt majd szétesik mert épp rajtprogin áll a lámpánál :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 durcimurciiiiiiiiiiLacikaejnye :D Hagyd már abba Piiista... nem jön be Lantinak... erre meg talán nincs szükség szerintem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 jól nézhet ki mikor Detti alatt majd szétesik mert épp rajtprogin áll a lámpánál :D :lol: :D Érdekes, mert annyira nem szereti vezetni, de amikor szitu van, sose hagyja ki... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hagyd már abba Piiista... nem jön be Lantinak... erre meg talán nincs szükség szerintem... :D ha ezt élvezi akkor nyugodtan.... Zsoltit már sikerült elüldöznie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Piiista szekálj inkább engem... én bírom, és amúgy is... most már van miért... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 jól nézhet ki mikor Detti alatt majd szétesik mert épp rajtprogin áll a lámpánál :D :lol: :D ezt most megúszod, nagylelkű vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Piiista szekálj inkább engem... én bírom, és amúgy is... most már van miért... :D :lol: te nem vagy merem, úgy nem vicces :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Piiista szekálj inkább engem... én bírom, és amúgy is... most már van miért... :D :lol: más a szekálás meg a szimplán paraszt velem szembe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 te nem vagy merem, úgy nem vicces :D :D gyáva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ha ezt élvezi akkor nyugodtan.... Zsoltit már sikerült elüldöznie... azt a Zsoltit, aki írt a fészbúkos bejegyzésemre, hogy eladó az autód ? na hát ha te mondod, biztos úgy van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 gyáva... :D Vigyázz b@szki, mert sóval hint be és beszánt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 más a szekálás meg a szimplán paraszt velem szembe... :D Piiista ilyen... nem kell felvenni ezeket... neki meg nem kell erőltetni ezeket... szép páros vagytok... na béke legyen, inkább beszéljétek meg, ha gond van, de ezt nem jó olvasgatni ami itt megy köztetek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Vigyázz b@szki, mert sóval hint be és beszánt! :D Várjá... ehhez meg kell mozdulni...ülve macerás... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Piiista ilyen... nem kell felvenni ezeket... neki meg nem kell erőltetni ezeket... szép páros vagytok... na béke legyen, inkább beszéljétek meg, ha gond van, de ezt nem jó olvasgatni ami itt megy köztetek... :lol: persze ő oszthat, de ha ő van terítéken akkor meg ez van :D amúgy arról, hogy megöregedtek ezek az autók és hogy annyi a benzin, amennyi nem én tehetek assszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Vigyázz b@szki, mert sóval hint be és beszánt! :D nem is tudddoom kinek mondtam ezt.... óóóódehogynem : DDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Várjá... ehhez meg kell mozdulni...ülve macerás... :lol: :D jahh, pam-pamlag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts