Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
kaparaaaa-kapaarrrrr, de hiába :lol:

Hö? :D

Jaaa és ha mégegyszer felébresztesz ilyen baromsággal, hogy hogyan kell üaszűrő csere után indítani egy dízelt, felkoncollak! :D

Elvileg te vagy a nagy szerelő mágus...nem? ;) :)

Elküldve
de azért kérj engedélyt :D

Hát azért szóltam tegnap, mert 5-en ültünk benne, hogy a rajtprogit most talán azért ne... de a 3-as valami bömös azért így is elvérzett... :D :) csak aztán úgy adta a forgalom, hogy valahol még is visszacsusszant elénk...de az már időntúli volt... :lol:

Elküldve
Hát azért szóltam tegnap, mert 5-en ültünk benne, hogy a rajtprogit most talán azért ne... de a 3-as valami bömös azért így is elvérzett... ;) :D csak aztán úgy adta a forgalom, hogy valahol még is visszacsusszant elénk...de az már időntúli volt... :D

jól nézhet ki mikor Detti alatt majd szétesik mert épp rajtprogin áll a lámpánál :lol: :D :)

Elküldve
jól nézhet ki mikor Detti alatt majd szétesik mert épp rajtprogin áll a lámpánál :D :lol: :D

Érdekes, mert annyira nem szereti vezetni, de amikor szitu van, sose hagyja ki... :) ;)

Elküldve
Hagyd már abba Piiista... nem jön be Lantinak... erre meg talán nincs szükség szerintem... :D

ha ezt élvezi akkor nyugodtan.... Zsoltit már sikerült elüldöznie...

Elküldve
Piiista szekálj inkább engem... én bírom, és amúgy is... most már van miért... :D :lol:

más a szekálás meg a szimplán paraszt velem szembe... :D

Elküldve
ha ezt élvezi akkor nyugodtan.... Zsoltit már sikerült elüldöznie...

azt a Zsoltit, aki írt a fészbúkos bejegyzésemre, hogy eladó az autód ?

na hát ha te mondod, biztos úgy van

:D

Elküldve
más a szekálás meg a szimplán paraszt velem szembe... :D

Piiista ilyen... nem kell felvenni ezeket... neki meg nem kell erőltetni ezeket... szép páros vagytok... na béke legyen, inkább beszéljétek meg, ha gond van, de ezt nem jó olvasgatni ami itt megy köztetek... :lol:

Elküldve
Piiista ilyen... nem kell felvenni ezeket... neki meg nem kell erőltetni ezeket... szép páros vagytok... na béke legyen, inkább beszéljétek meg, ha gond van, de ezt nem jó olvasgatni ami itt megy köztetek... :lol:

persze ő oszthat, de ha ő van terítéken akkor meg ez van :D

amúgy arról, hogy megöregedtek ezek az autók és hogy annyi a benzin, amennyi nem én tehetek

assszem

:D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.