Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

de azért kérj engedélyt :D

Hát azért szóltam tegnap, mert 5-en ültünk benne, hogy a rajtprogit most talán azért ne... de a 3-as valami bömös azért így is elvérzett... :D :) csak aztán úgy adta a forgalom, hogy valahol még is visszacsusszant elénk...de az már időntúli volt... :lol:

Megosztás:

Hát azért szóltam tegnap, mert 5-en ültünk benne, hogy a rajtprogit most talán azért ne... de a 3-as valami bömös azért így is elvérzett... ;) :D csak aztán úgy adta a forgalom, hogy valahol még is visszacsusszant elénk...de az már időntúli volt... :D

jól nézhet ki mikor Detti alatt majd szétesik mert épp rajtprogin áll a lámpánál :lol: :D :)

Megosztás:

Piiista ilyen... nem kell felvenni ezeket... neki meg nem kell erőltetni ezeket... szép páros vagytok... na béke legyen, inkább beszéljétek meg, ha gond van, de ezt nem jó olvasgatni ami itt megy köztetek... :lol:

persze ő oszthat, de ha ő van terítéken akkor meg ez van :D

amúgy arról, hogy megöregedtek ezek az autók és hogy annyi a benzin, amennyi nem én tehetek

assszem

:D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.