Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Peti ekkora péró nem lehecc

és ha gáz van?

akkor vagy visszakapod a pénzed 70%át vagy nem...

ha para van hónap min amig lépés történik...

Kess és Te mintha mérnök volnál :lol: :D :lol:

Elküldve
Akkor levezetném mert látom fordítva nem megy...

50.000 a szerkezet

ennek a 15%-os kedvezménye a 7500 froncsi...

:wink: :roll:

ez csak a szerkezet, vagy a komplett cucc?

Elküldve

Benzin! Toyota forum nincs?

Aztec!

Jó látni hogy lábon van a vas! :wink:

(((Elnézést mindenkitől, átszerkesztettem a hozzászólásomat. Igazatok volt. :wink: )))

Elküldve

Csak ZH volt, de szerintem nem lett rossz.

Bocsi még 1x, csak nagyon felfokozott idegállapotba kerültem a topic elolvasása után. Pedig még el is számoltam 10ig. :wink:

Elküldve

egy kis kedély-javító ;-)

12580670.jpg

bár ahogy néztem, ez szerintem cdx lehetett anno (krómcsík a díszlécben), akkó viszont X20XEV a moci (feltéve, hogy kétezres)

viszont érdekes az 5 csavaros felni, gondolom a turbo cali kerékagya mehetett alá...

a kép link is egyben, rákkattintva nagyobb lesz :wink:

Elküldve

bár ahogy néztem, ez szerintem cdx lehetett anno (krómcsík a díszlécben), akkó viszont X20XEV a moci (feltéve, hogy kétezres)

viszont érdekes az 5 csavaros felni, gondolom a turbo cali kerékagya mehetett alá...

de Laci4 verdáján is van diszcsik...és állitolag az is géjesi :twisted:

Elküldve
de Laci4 verdáján is van diszcsik...és állitolag az is géjesi :twisted:

szerintem neki krómcsík nincs benne a műanyag díszlécben :wink:

Elküldve

Hali

Akinek kell GSi-be Sachs kuplung szett az küldjön priv üzenetben alváz

és motorszámot ha lessz időm a héten valamelyik nap megnézem

mennyi. Kintről hozzák dojcslandbó és ócsóbb 3 nap alatt megvan.

Elküldve

Tom : hogyne lenne toyota fórum, csak oda sose ir senki, mert nem romlik el semmi rajtuk :lol:

Visszafogom az offot igérem. csak gondoltam hátha érdekes info, hogy egy amúgy méregdrágának tartott alkatrészárú tipus egy fontos alkatrészének az ára olcsóbb mint a gsi-é.

Elküldve

Tegnap este volt szerencsám kipróbálni egy C20SEH mocis Kadettet.Hát, naon tessett!Főleg, hogy nem igazán lehetett vele normálisan közlekedni.Olyan volt, mint egy rakéta.Még az élmény után is ölég sokáig vigyorogtam magamban.Tudjátok, mint a jóllakott naközis! :lol: :D :lol:

Elküldve
Tom : hogyne lenne toyota fórum, csak oda sose ir senki, mert nem romlik el semmi rajtuk :lol:

Visszafogom az offot igérem. csak gondoltam hátha érdekes info, hogy egy amúgy méregdrágának tartott alkatrészárú tipus egy fontos alkatrészének az ára olcsóbb mint a gsi-é.

Örülök hogy soha nem romlik el rajtuk semmi. Ezt megmondhatnád a mi Yarisunknak is... :roll:

Az alakatrészárakról meg kicsit más véleményen vagyok, de boldoggá tesz hogy a Celicádhoz olcsóbban tudtál kuplugot szerezni, mint a GSi-hez! Használd majd egészséggel!! :wink:

Elküldve

hát kellett 1-2 dolgot javítani az autómon a rozsda csámcsogása miatt.... :shock:

mind2 küszöb rohadt hátul, a tankbetöltőnél nem is volt már doblemez :? csak rozsda

ma meg tolom a fényezőhöz és talán jövőhéten már lesz is autóm.... :roll:

Elküldve
Tegnap este volt szerencsám kipróbálni egy C20SEH mocis Kadettet.Hát, naon tessett!Főleg, hogy nem igazán lehetett vele normálisan közlekedni.Olyan volt, mint egy rakéta.Még az élmény után is ölég sokáig vigyorogtam magamban.Tudjátok, mint a jóllakott naközis! :lol: :D :lol:

És nem lett belőle vásárlás? :twisted:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.