redline Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 http://index.hu/belfold/2011/03/03/az_auto...yzast_a_fidesz/ Pista vigyázz....nehéz lesz eltüntetni a bűnjeleket :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 :D Úgylátom ismeri a technikát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Áll egy amúgy a Budaörsi úton egy kereskedésben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Áll egy amúgy a Budaörsi úton egy kereskedésben... :D estéjji? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 estéjji? Aha... kintről hozott...jobb kormányos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Tud valaki olcsón új gumit ? Vagy hol érdemes venni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Tud valaki olcsón új gumit ? Vagy hol érdemes venni ? Gumisnál talán? :D :lol: Ha nagyon nem találsz pesten kapcsot olcsóhoz, szójjá, vadkerti gumis skac jóárasítva számol nekünk gumit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Gumisnál talán? :lol: :D Én eddig mindig a tescoban vettem a szafaládé mellé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Tud valaki olcsón új gumit ? Vagy hol érdemes venni ? www.gumik.com én mindig itt veszem, és senki nem tudott eddig olcsóbbat... előre ki kell fizetni, de mindig megjött eddig időben... kb 4-5 nap... holnapra, keddre várom én is az újat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 www.gumik.com én mindig itt veszem, és senki nem tudott eddig olcsóbbat... előre ki kell fizetni, de mindig megjött eddig időben... kb 4-5 nap... holnapra, keddre várom én is az újat... Köszi ! Találtam olcsóbbat, akkor tudom hol kell venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszi ! Találtam olcsóbbat, akkor tudom hol kell venni :D Na, hol? Share :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Na, hol? Share :D Itt. 235 45 17es Michlein-t néztem és az 2 ezerrel olcsóbb itt-akciós. Gyártást meg kell nézni :D Nem mellesleg EDC kártyát is elfogadnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Gyártást meg kell nézni :D Nem mellesleg EDC kártyát is elfogadnak :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 megy a vallásháború :D :lol: http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201..._legjobb_vetel/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Opeles lettem megint... :D :lol: Ákos és Piiista révén vettem egy 94-es Combo-t... 1.7 szívódééééé, isuzu... mókás teherautózni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Opeles lettem megint... :D :lol: Ákos és Piiista révén vettem egy 94-es Combo-t... 1.7 szívódééééé, isuzu... mókás teherautózni... :D oszt minek az neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Opeles lettem megint... :lol: :D Ákos és Piiista révén vettem egy 94-es Combo-t... 1.7 szívódééééé, isuzu... mókás teherautózni... :) Akkor vedd már ki ezt a ronda kék dögöt és tedd be a malteros combót! ;) Szegről végről akkor most Corsás vagy,nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 oszt minek az neked? Vidéken él...szerinted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Az idén 20 éves Kadettom úgy ment át a műszakin mint a sicc. Sok, fele annyi idős autó megirigyelné. Mondták, hogy nagyon szép az alja, a fékek makulátlanok, futóművet félig betekert konikkal 60as ültetéssel is 75%-ra mondta a gép, bár a rázópadon viccesen remegett az egész kaszni és a görgősorra állás is meleg volt, kb 3 cm-re volt a leömlő a talajtól (mutatok majd róla képet ha Soly átküldi). Azt mondták ha lenne benne egr szelep akkor a zöldkártya matrica sem piros lenne rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Vidéken él...szerinted? :lol: ja! szarul néz ki a kapa a subaru csomagtartójában, meg sose lehet úgy lecsukni az ajtót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ja! szarul néz ki a kapa a subaru csomagtartójában, meg sose lehet úgy lecsukni az ajtót :D Ennyi... :lol: :D De a lényeg, hogy Detti autóját is kivonnánk a kutyázásból, mert vállalhatatlanul néz ki emiatt belülről... ezért a doboz, meg hát igen, családi háznál mindig jól jön, ha vinni kell ezt azt amazt... ráadásul dízel is, keveset is fogyaszt, melóba járni is patent lesz, így a Subarut is ki tudom vonni a mindennapok dugózásából... Röviden ezért lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Bár a hátulját 5 cm-vel lejjebb kell varázsolni, (laprugós) mert nem fér le a szállodába a garázsba... :lol: 5 zsák cement... azt kész... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Akkor vedd már ki ezt a ronda kék dögöt és tedd be a malteros combót! :) Szegről végről akkor most Corsás vagy,nem? :D Hát csak nagyon szegről... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts