Pehi Csabi Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 még az olajfogyasztást is csökkenti :lol: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1443384066 ilyet én is tudok adni mondjuk 1000ért, kicsit hasonlít a vinyó mágnesére de ígérem nem az :D
redline Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 még az olajfogyasztást is csökkenti :D http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1443384066 és kábelkötegelővel is fel lehet tenni :D :lol:
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Szerintetek fékerőelosztó nélkül hamarabb blokkol a hátsó kerék mint az első és kisebb a fékhatás? Ma szembesültem azzal, hogy a kadett alatt nincs egy db szabályzó sem. Mivel az ABS meg bekötetlenül maradt ha satuféket nyomok elindul a hátulja oldalra. Gondolom ezért akkor.
spzoli Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Szerintetek fékerőelosztó nélkül hamarabb blokkol a hátsó kerék mint az első és kisebb a fékhatás? Ma szembesültem azzal, hogy a kadett alatt nincs egy db szabályzó sem. Mivel az ABS meg bekötetlenül maradt ha satuféket nyomok elindul a hátulja oldalra. Gondolom ezért akkor. Jesssz.
sárgaGSI Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Szerintetek fékerőelosztó nélkül hamarabb blokkol a hátsó kerék mint az első és kisebb a fékhatás? Ma szembesültem azzal, hogy a kadett alatt nincs egy db szabályzó sem. Mivel az ABS meg bekötetlenül maradt ha satuféket nyomok elindul a hátulja oldalra. Gondolom ezért akkor. bázz mióta montad h keresel olyan cuccot, tárcsás hídhoz kell ugye 3/20 as jelzésű mert kevesebb nyálot :D enged hátra...... sok madárfióka, cserélt tárcsás hídra mert az milyen jó és annyi olajat kapott mint a dobfék és már ment is a kereszt, egy ideig nekem is volt h dobfék szabályzója volt de nem mozdult a hátulja, nem is használtam sürűn..... valami pár ezerért lehet kapni állítható szabályzót talán duenen.......azt meg be kell állíttatni hogy van németül a szélesítés?(c kadetthez)
Lanti Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 jól kihasználható kombi csomagtér :D http://www.ausmotive.com/2009/08/29/skoda-octavia-rs-p.html
spzoli Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 jól kihasználható kombi csomagtér :D http://www.ausmotive.com/2009/08/29/skoda-octavia-rs-p.html családi...
Zsoltee Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 HELP! 16os H Astra lemezfelni, vagy 4x100, vagy 5x110, az mind1. Fel szeretném próbálni a fosomra, hogy felmegy-e a féktől előre. Ha valakinek, valakinek az ismerősének, valaki ismerősének az ismerősének van ilyen és 3percre kölcsön tudná adni, azt nagyon megköszönném. :D Ha felmegy és esetleg eladó a felni, akkor meg is venném, viszont csak 4x100ast. :lol: Hétvégén érnék rá a próbára. :D
mélykék76 Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 HELP! 16os H Astra lemezfelni, vagy 4x100, vagy 5x110, az mind1. Fel szeretném próbálni a fosomra, hogy felmegy-e a féktől előre. Ha valakinek, valakinek az ismerősének, valaki ismerősének az ismerősének van ilyen és 3percre kölcsön tudná adni, azt nagyon megköszönném. :D Ha felmegy és esetleg eladó a felni, akkor meg is venném, viszont csak 4x100ast. :lol: Hétvégén érnék rá a próbára. :D turbo felni van elég, mondd mikor jó neked :)
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 bázz mióta montad h keresel olyan cuccot, tárcsás hídhoz kell ugye 3/20 as jelzésű mert kevesebb nyálot :D enged hátra...... sok madárfióka, cserélt tárcsás hídra mert az milyen jó és annyi olajat kapott mint a dobfék és már ment is a kereszt, egy ideig nekem is volt h dobfék szabályzója volt de nem mozdult a hátulja, nem is használtam sürűn..... valami pár ezerért lehet kapni állítható szabályzót talán duenen.......azt meg be kell állíttatni hogy van németül a szélesítés?(c kadetthez) ja kerestem de azért mert Dedeó mondta, hogy cserélni kéne mert szar, de nincs is így nem lehet szar. Akkor még úgy volt, hogy beköttetem az abs-t de még mindig nem történt meg, meg hát ha van abs attól még nem baj ha van fékerőszabályzó. Bekerül astráé azt annyi.
Zsoltee Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 turbo felni van elég, mondd mikor jó neked :lol: Turbo felni? :D
rtomi Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Turbo felni? :lol: Turbos G Astra,Calibra 5 csavaros. Pista autóján voltak felpolírozva. Dereng? :D
spzoli Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Turbos G Astra,Calibra 5 csavaros. Pista autóján voltak felpolírozva. Dereng? :D Ne zavard már össze mégjobban. :lol:
rtomi Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Ne zavard már össze mégjobban. :D Vectrát akartam írni. :D :lol:
Zsoltee Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Turbos G Astra,Calibra 5 csavaros. Pista autóján voltak felpolírozva. Dereng? :D Es annak mi koze a H Astra lemezfelnihez? Ha alut probalok ra azzal meg nem vagyok kijjebb... :lol:
mélykék76 Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Es annak mi koze a H Astra lemezfelnihez? Ha alut probalok ra azzal meg nem vagyok kijjebb... :D minek kell lemezfelni amúgy t felni még a kombin is bent van annyira kis csenevész :lol:
Lanti Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 pehi, donornak? :D , http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet....0i_gsi-4549893
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 pehi, donornak? :lol: , http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet....0i_gsi-4549893 te jó ég mi ez a lelakott tyúkól? Szegény autó. A kormány ua. mint az enyimében :D
Lanti Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 te jó ég mi ez a lelakott tyúkól? Szegény autó. A kormány ua. mint az enyimében :lol: lehet csak rég láttad a bocit :D
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 lehet csak rég láttad a bocit :D ez jó :lol: :D :)
Zsoltee Elküldve Március3, 2011 Elküldve Március3, 2011 minek kell lemezfelni amúgy t felni még a kombin is bent van annyira kis csenevész :D Me kell oszt kész! :lol:
mélykék76 Elküldve Március3, 2011 Elküldve Március3, 2011 Me kell oszt kész! :D akkkóóóóó nem ide kéne írni, hogy ilyen kell....tán :lol: :D :) ;)
Zsoltee Elküldve Március3, 2011 Elküldve Március3, 2011 akkkóóóóó nem ide kéne írni, hogy ilyen kell....tán :lol: :D :) ;) Keresek próbára és ha jó kell. :D Azért nem akartam a hirdetésekbe írni, mert gondoltam hátha valakinek van itt közületek télifelni garnija, ami ilyen és megenged egy próbát. De szerintem szombaton délelőtt bemegyek az Opel szalonba. Ott csak van. :D
Recommended Posts