Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

hopp már nem az első autót bontják le... na én ezért félek menni ezeken...pedig lenne kedvem...csak hát a pééééééééz... <_<

Már én is gondolkoztam hasonlón, amit linkeltem szlalomot, azon is indulnék, de oda kéne legalább a sperr, meg egy hidrós kézi, anélkül szinte esélytelen... :D

Megosztás:

Kis videó

Amatőr cucc, szal senki ne várjon 1000LE-s Audi Quattro-kat <_<

Nagyon szar a pálya... azért ez odabaszarint ám a kocsiknak... jó persze, kicsit erről is szól...de én erre már sajnálom...

A Lacházi móka azért is tetszik, mert relatív jók a pályaviszonyok... ellenben nagyon gyorsa pálya, sok a tempó ami után észnél kell lenni... illetve gumizabáló a betonja...

Nekem ráadásul a gyári futóművem az ottani kategóriába kevés, és hagy ne meséljem el, hogy mennyibe kerül ezekhez valami komolyabb cucc... aztán 4 gumi/kb 3-4 verseny...és akkor még nem zúztál le egy gumifalat sem, nem tört el féltengely, nem bakiztál... szóval ide vagy olyan autó kell aminek nem számít, vagy sok-sok pénz kell már ezekhez is...

Megosztás:

Tudom hogy szar a pálya, itt csúszkáltunk télen, akkora gödrök vannak hogy becsokizol, ahol haver a ladával trepnin végigment, én ott 2esben alapjáraton tötymörögtem mert mindenhol leért a kipufogó.

Viszont a kövi forduló már a teszkó parkolóban lesz egomban, az már jobb helyszín, már csak az aszfalt minősége miatt is. <_<

Megosztás:

Botka Dávid az evoIX-el ment egy 5. helyet... ebből is látszik azért, hogy kemény a mezőny eleje... :D Persze, Subaru vezet eddig... Roller... 2.50-el... Botka 2:52-t ment...

Na második körében már összeszedte magát... gondolom azért beégni nem akart... végig belsőből mutatták... hát pfffff...nagyon keményet ment... <_< 2:45-ös idő...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.